Öncelikle merhabalar, arkadaşın toxic konuşmalar yapmasına rağmen onun seviyesine düşmeden savunma yapacağım. Yolumda giderken Betty Arpiar ile tartışma yaşıyoruz ve arabamın aynasına yumruk atıp kırıyor. Bunun sslerini de aşağıya atacağım, daha sonra oyundan düştüğüm sırada arabanın motoru açık kalıyor ve oyuna giriyorum oyuna girdiğim sırada Betty Arpiar arabamı çalıyor ve sahilde yakalıyorum. Araba hırsızlığı yaptığı için haklı olarak Betty Arpiar'a saldırıyorum ve tam o sırada siz geliyorsunuz Betty Arpiar'a destek çıkıp arabanıza alıp kaçırıyorsunuz. Mesleğinizi bitirdiğiniz zaman bana saldırıyorsunuz ve yaralıya düşecek konuma geliyorum üstümde silah taşıdığım için mecbur olarak sizi düşürmek zorunda kalıyorum. İlk sizin saldırdığınızın görüntülerini de aşağıya atacağım. Sonra işinize gelmeyince "/b" kullanmayı tercih ediyorsunuz, gerçekten fiyasko

Kadını siz tanımazken meslek yapıyorsunuz ve ona destek çıkıp bana saldırıyorsunuz. Görüntülerde fark ederseniz canım 1 hp kalmış ve kendimi savunmak amacıyla silaha davranıyorum. Ayrıca karakterim hood onaylı oluşumun kaptanı sence yere düşmesi ne kadar mantıklı olur?
Bailey Arpier karakteri attığım sslerde arabamın aynasına yumruk atıp arabamı çalıyor. /aracbul komutuyla ise sahilde buluyorum.
Burada ise ilk bana siz saldırıyorsunuz ve beni yaralıya tam düşüreceğiniz sırada emote verip silah çekip sıkıyorum.
Bu da sizin ekranınızdan bir görüntü, zaten önceden planınızı yapmışsınız.