Çok saçma bir şikayet, vurduğuma dair bir kanıtın yok? Sadece sohbeti çekip atmışsın belki kendin düştün ne saçma.
Bro dalga mı geçiyorsun? Emote atmışsın ve düşmüşüm sence yaptığın açıklama mantıklı mı?

Tamam da tam bir kanıt yok ortada, hasarlarını çekip atmamışsın. Benim yaptığıma dair olan tek kanıt emote ve sana sıktığıma dair değil, boş bir kanıt yani.
İki kere kullanmaman gereken birkaç 3.parti yazılım sayesinde toplamda 10.000 dakikalık bir ceza almışsın. Artı olarak yine aynı şekilde DM şeklinde de bir cezan bulunuyor. Konuştuklarına bakılırsa sicilinde baya kabarık, çok masumsun dostum.

Eski cezaları atıp durmak hoşuna gidiyor sanırım, bu cezalar farkındaysan aim bot gibi ciddi şeylerden değil kalıcı bir ban yememişim. Yasak olduğunu bile bilmediğim bir şeydendi ve kullanmaya devam etmiyorum, cezalarını da yattım. DM cezasını da sana açıklamak zorunda değilim, o da bir brawl rolü ayrıca hepsinin cezasını yattım yani bunları kendini kanıtlamak için bir kanıt olarak kullanamazsın.
Düştüğümde bekleme süresine bakılırsa 180 saniye zaten silahla vurulduğum açıkça ortada.
Bu da bir kanıt değil. Uzatmanın bir manası yok savunmamı yaptım gerisi yönetimin kararıdır.