Konu: [03.2.2024 - Cordoza Blackwood] DM  (Okunma sayısı 203 defa)

#0 - 03.02.2024 18:52

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: CORDOZA_BLACKWOOD - @Fearson
Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 18:45

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: DM

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Merhabalar, birliğimin hoodunda afk atmıştım. Bir ve iki saat önce de DM attılar artı olarak yine gelip sıktılar. Birkaç kez arayla bu işi sürdürüyorlar. Benim kişiyi tanımıyorum ve rolde de bulunmadım. Ne birliğim onun birliğiyle bir savaşta, ne de biz tanışıyoruz. Kişi neden bunu yaptı bilmiyorum, bize karşı ne gibi kini var fakat ceza almasını talep ediyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Ceza almasını talep ediyorum.

« Son Düzenleme: 03.02.2024 19:01 Jrean »

#1 - 03.02.2024 19:29
Çok saçma bir şikayet, vurduğuma dair bir kanıtın yok? Sadece sohbeti çekip atmışsın belki kendin düştün ne saçma.

#2 - 03.02.2024 20:08
Çok saçma bir şikayet, vurduğuma dair bir kanıtın yok? Sadece sohbeti çekip atmışsın belki kendin düştün ne saçma.
  Bro dalga mı geçiyorsun? Emote atmışsın ve düşmüşüm sence yaptığın açıklama mantıklı mı?
« Son Düzenleme: 03.02.2024 20:10 Jrean »

#3 - 03.02.2024 20:09
İki kere kullanmaman gereken birkaç 3.parti yazılım sayesinde toplamda 10.000 dakikalık bir ceza almışsın. Artı olarak yine aynı şekilde DM şeklinde de bir cezan bulunuyor. Konuştuklarına bakılırsa sicilinde baya kabarık, çok masumsun dostum.

#4 - 03.02.2024 20:27
Düştüğümde bekleme süresine bakılırsa 180 saniye zaten silahla vurulduğum açıkça ortada.

#5 - 03.02.2024 20:52
  Bro dalga mı geçiyorsun? Emote atmışsın ve düşmüşüm sence yaptığın açıklama mantıklı mı?

Tamam da tam bir kanıt yok ortada, hasarlarını çekip atmamışsın. Benim yaptığıma dair olan tek kanıt emote ve sana sıktığıma dair değil, boş bir kanıt yani.

İki kere kullanmaman gereken birkaç 3.parti yazılım sayesinde toplamda 10.000 dakikalık bir ceza almışsın. Artı olarak yine aynı şekilde DM şeklinde de bir cezan bulunuyor. Konuştuklarına bakılırsa sicilinde baya kabarık, çok masumsun dostum.

Eski cezaları atıp durmak hoşuna gidiyor sanırım, bu cezalar farkındaysan aim bot gibi ciddi şeylerden değil kalıcı bir ban yememişim. Yasak olduğunu bile bilmediğim bir şeydendi ve kullanmaya devam etmiyorum, cezalarını da yattım. DM cezasını da sana açıklamak zorunda değilim, o da bir brawl rolü ayrıca hepsinin cezasını yattım yani bunları kendini kanıtlamak için bir kanıt olarak kullanamazsın.

Düştüğümde bekleme süresine bakılırsa 180 saniye zaten silahla vurulduğum açıkça ortada.
Bu da bir kanıt değil. Uzatmanın bir manası yok savunmamı yaptım gerisi yönetimin kararıdır.

#6 - 03.02.2024 20:59
Arkadaş açıkca yaptığı bir şeyi inkar ediyor, yönetimi açık bir şekilde kandırmaya teşebbüs ediyor. Bu kural ihlalinden de işlem uygulansın lütfen. Bu kadar yalana karşılık
Bu kadar yalana karşılık insiyatif uygulamayaın mümkünse.
« Son Düzenleme: 03.02.2024 21:40 Jrean »

#7 - 03.02.2024 21:03
Arkadaş açıkca yaptığı bir şeyi inkar ediyor, yönetimi açık bir şekilde kandırmaya teşebbüs ediyor. Bu kural ihlalinden de işlem uygulansın lütfen.
Yalan? Ortaya bir kanıt sunsan ona göre bir savunma yapacağım fakat ortaya koyduğun bir kanıt yok ayrıca yalan söylediğim falan da yok. Uzatmanın bir manası yok OOC kini bir köşeye bırakıp kararı yönetime bırakabilirsin bir daha bu şikayete gerçek bir kanıt gelene kadar cevap vermeyeceğim. Karar yönetimindir.

#8 - 03.02.2024 21:06
Arkadaş açıkca yaptığı bir şeyi inkar ediyor, yönetimi açık bir şekilde kandırmaya teşebbüs ediyor. Bu kural ihlalinden de işlem uygulansın lütfen.
Yalan? Ortaya bir kanıt sunsan ona göre bir savunma yapacağım fakat ortaya koyduğun bir kanıt yok ayrıca yalan söylediğim falan da yok. Uzatmanın bir manası yok OOC kini bir köşeye bırakıp kararı yönetime bırakabilirsin bir daha bu şikayete gerçek bir kanıt gelene kadar cevap vermeyeceğim. Karar yönetimindir.
OOC kin mi? Sen beni vurdun ben mi kin tutuyorum  :-\ Ortaya kanıtı sundum ekran görüntümde /me emotun düşmüş chatime güzel bi savunma yapmalısın aynı şeyleri tekrarlayıp duruyorsun ortada bir kanıt var ve bunu sen yaptın yoksa küçük kardeşin masaya oturdu ve oyunu oynadı beni öldürdü seninde bundan haberin filan mı yok kendi yalanalarını kendine sakla.

#9 - 03.02.2024 21:09
Dostum seni daha tanımıyorum, sana niye OOC kin besleyeceğim? Bütün kanıtlar ortada arkadaş ekstra olarak yönetimi kandırmaya teşebbüstende işlem görsün.