Konu: Nicolo Mascioli - David Wood 02.02.2024  (Okunma sayısı 156 defa)

#0 - 03.02.2024 18:13

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Nicolo Mascioli @1modolex  -  David Wood @FUUR

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 02.02.2024 18.02

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: DM - Retarded RP - PowerGaming - Noob DM - Gasp İhlali

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: Durduk yere İşyermin önünde silah çekip sıkıyor : https://hizliresim.com/3i8msru
Kaçırma rolü yapıyorlar : https://hizliresim.com/pmkaoqr
PowerGaming ( Şahıs ön koltuktan bagajdaki sopaya ulaşıyor ) : https://hizliresim.com/l3e0yjm
Kaçırıp sürekli RK ediyorlar ( Noob DM ) : https://hizliresim.com/i81lkns
Olduğu yerde Tekrar RK Ediyor : https://hizliresim.com/jrb2dkd
Şahıs Gasp rolü yaparken üzerimden Kokain gasp ediyor : https://hizliresim.com/fpnm7r6

Ek açıklamalar(varsa): Şahısların Gerekli cezayı almasını talep ediyorum.

#1 - 03.02.2024 18:50
Öncelikle selamlar, ilk itirazı için. [Durduk yere İşyermin önünde silah çekip sıkıyor]: Kesinlikle durduk yere böyle bir role girişilmedi kendisi kendi çapında bir araç soygunu gerçekleştirmek istemiş ve yakalanınca da kaçarak, tarafımızca aranmaya başlanmıştı. Yakaladığımızda olması gerektiği gibi davranıp arkadaşı esir tutup rolümüzü gerçekleştirdik. [Kendisi bu süreçte uyarmamıza rağmen küfürler savurarak fear-rp uygulamadı ve son olarak da PM üzerinden rol bölerek geçirdi.]  Gerekli ekran görüntüleri bizde de mevcut istenilen zamanda sunabiliriz.                   

#2 - 03.02.2024 18:53

#3 - 03.02.2024 18:58
Öncelikle selamlar, ilk itirazı için. [Durduk yere İşyermin önünde silah çekip sıkıyor]: Kesinlikle durduk yere böyle bir role girişilmedi kendisi kendi çapında bir araç soygunu gerçekleştirmek istemiş ve yakalanınca da kaçarak, tarafımızca aranmaya başlanmıştı. Yakaladığımızda olması gerektiği gibi davranıp arkadaşı esir tutup rolümüzü gerçekleştirdik. [Kendisi bu süreçte uyarmamıza rağmen küfürler savurarak fear-rp uygulamadı ve son olarak da PM üzerinden rol bölerek geçirdi.]  Gerekli ekran görüntüleri bizde de mevcut istenilen zamanda sunabiliriz.                 

Aracı çaldığıma dair kanıtların nerede? Sen kanıtlarla savunmanı yap, bende daha videolarda var merak etme. Sen cezadan kurtulamıcaksın. Yazarak savunma yapma kanıt göster kanıt. Ben senin nerede aracını çalmışım?

#4 - 03.02.2024 19:06
PowerGaming konusuna gelelim, o konuda kendisine yanlışlıkla torpido yerine bagaj yazdığımı ve bunu düzelttiğimi belirttim. Herhangi bir şekilde bir olumsuz yanıt bana vermedi. Ve hatta sonrasında "Torpidoya nasıl baseball sopası sığabiliyor?" gibi bir soruda bulundu, bu soruya karşılık baseball sopası emote'u vermediğimi belirttim. Kendisinin de bunun farkında olduğunu düşünüyorum.

RK konusunda ise gerekli yerlerde emote atıyorum ve elimdeki sopam ile kişiyi dövüyorum, sadece bunu animasyona çevirerek sol tık basıp vurma animasyonunu gerçekleştiriyorum. Herhangi bir şekilde kendi kafama göre bunu yapmamaktayım.

Konunun bazı kesitlerinin kesilip sadece kendince olan kısımlarıyla değil de objektif bir açıyla değerlerdireceğinizi ümit ediyorum ve şikayet açılırken bu şekilde yapılması gerektiğini düşünüyorum.

#5 - 03.02.2024 19:12
PowerGaming konusuna gelelim, o konuda kendisine yanlışlıkla torpido yerine bagaj yazdığımı ve bunu düzelttiğimi belirttim. Herhangi bir şekilde bir olumsuz yanıt bana vermedi. Ve hatta sonrasında "Torpidoya nasıl baseball sopası sığabiliyor?" gibi bir soruda bulundu, bu soruya karşılık baseball sopası emote'u vermediğimi belirttim. Kendisinin de bunun farkında olduğunu düşünüyorum.

RK konusunda ise gerekli yerlerde emote atıyorum ve elimdeki sopam ile kişiyi dövüyorum, sadece bunu animasyona çevirerek sol tık basıp vurma animasyonunu gerçekleştiriyorum. Herhangi bir şekilde kendi kafama göre bunu yapmamaktayım.

Konunun bazı kesitlerinin kesilip sadece kendince olan kısımlarıyla değil de objektif bir açıyla değerlerdireceğinizi ümit ediyorum ve şikayet açılırken bu şekilde yapılması gerektiğini düşünüyorum.
./do diye bir durum bildirme emotesi var biliyorsun değil mi dostum? YRB gibi savunma yapmayın burada.

#6 - 03.02.2024 19:15

Aracı çaldığıma dair kanıtların nerede? Sen kanıtlarla savunmanı yap, bende daha videolarda var merak etme. Sen cezadan kurtulamıcaksın. Yazarak savunma yapma kanıt göster kanıt. Ben senin nerede aracını çalmışım?

Araç çalma olayıyla ilgili burada video kaydınız olduğunuzdan bahsediyorsunuz.

#7 - 03.02.2024 19:19

Araç çalma olayıyla ilgili burada video kaydınız olduğunuzdan bahsediyorsunuz.
Bu bir kanıt mı dostum? Adam benim IC kuzenim OOC arkadaşım, sizce beni mi söyler aracı çaldı diye? İhlal yaparak aracınızı çaldıklarını belirtiyor orada. Bu mu sizin savunmak için kanıtlarınız. DM + PG + Noob DM + Gasp İhalilende kesinlikle jail yiyeceksiniz. Rahat olun.

#8 - 03.02.2024 20:14
-Ayrıca şunları da eklemek isterim, kaçırmaya çalıştığı Infernus model aracın sahibi yukarıda ekran görüntülerinde ki Sonny Fanucchi. Kalkıp da Valachinin R13üne bu tarzda bir role girişeceksin ve tespit edildikten sonra da kaçırılıp gasp edileceksin, o zaman forumda gasp edildim diye ağlamayacaksın güzel kardeşim.

Burada kimin ceza alacağına sen ben değil yetkililer karar veriyor. Yukarıda uygulamayı red ettiğin fear rp ihlali gözle görülebilir şekilde açık, biz rahatız sende istediğin kadar rahat olabilirsin.

Bugün şikayet açtığın adamlara üst üste iki kez saldırıp önceden uygulamış olduğun ihlali devam ettirdin, bunu da nasıl açıklayacaksın merak ediyorum açıkcası. : ) Sonuçlanmasını bekleyeceğim.

#9 - 03.02.2024 20:23

./do diye bir durum bildirme emotesi var biliyorsun değil mi dostum? YRB gibi savunma yapmayın burada.
-YRB? Sanırsam şundan bahsediyorsun kardeşim, aktif rolde afk salmak, rol sırasında "işim var seri ol" gibi pm den rol bölmek, sana yaptığın ihlal açıklanırken "/b-" yazmak, bunlardan bahsediyorsun sanırım. xD