Alıntı yapılan: Holax35 - 03.02.2024 19:12Alıntı yapılan: FUUR - 03.02.2024 19:06PowerGaming konusuna gelelim, o konuda kendisine yanlışlıkla torpido yerine bagaj yazdığımı ve bunu düzelttiğimi belirttim. Herhangi bir şekilde bir olumsuz yanıt bana vermedi. Ve hatta sonrasında "Torpidoya nasıl baseball sopası sığabiliyor?" gibi bir soruda bulundu, bu soruya karşılık baseball sopası emote'u vermediğimi belirttim. Kendisinin de bunun farkında olduğunu düşünüyorum. RK konusunda ise gerekli yerlerde emote atıyorum ve elimdeki sopam ile kişiyi dövüyorum, sadece bunu animasyona çevirerek sol tık basıp vurma animasyonunu gerçekleştiriyorum. Herhangi bir şekilde kendi kafama göre bunu yapmamaktayım.Konunun bazı kesitlerinin kesilip sadece kendince olan kısımlarıyla değil de objektif bir açıyla değerlerdireceğinizi ümit ediyorum ve şikayet açılırken bu şekilde yapılması gerektiğini düşünüyorum../do diye bir durum bildirme emotesi var biliyorsun değil mi dostum? YRB gibi savunma yapmayın burada. -YRB? Sanırsam şundan bahsediyorsun kardeşim, aktif rolde afk salmak, rol sırasında "işim var seri ol" gibi pm den rol bölmek, sana yaptığın ihlal açıklanırken "/b-" yazmak, bunlardan bahsediyorsun sanırım. xD
Alıntı yapılan: FUUR - 03.02.2024 19:06PowerGaming konusuna gelelim, o konuda kendisine yanlışlıkla torpido yerine bagaj yazdığımı ve bunu düzelttiğimi belirttim. Herhangi bir şekilde bir olumsuz yanıt bana vermedi. Ve hatta sonrasında "Torpidoya nasıl baseball sopası sığabiliyor?" gibi bir soruda bulundu, bu soruya karşılık baseball sopası emote'u vermediğimi belirttim. Kendisinin de bunun farkında olduğunu düşünüyorum. RK konusunda ise gerekli yerlerde emote atıyorum ve elimdeki sopam ile kişiyi dövüyorum, sadece bunu animasyona çevirerek sol tık basıp vurma animasyonunu gerçekleştiriyorum. Herhangi bir şekilde kendi kafama göre bunu yapmamaktayım.Konunun bazı kesitlerinin kesilip sadece kendince olan kısımlarıyla değil de objektif bir açıyla değerlerdireceğinizi ümit ediyorum ve şikayet açılırken bu şekilde yapılması gerektiğini düşünüyorum../do diye bir durum bildirme emotesi var biliyorsun değil mi dostum? YRB gibi savunma yapmayın burada.
PowerGaming konusuna gelelim, o konuda kendisine yanlışlıkla torpido yerine bagaj yazdığımı ve bunu düzelttiğimi belirttim. Herhangi bir şekilde bir olumsuz yanıt bana vermedi. Ve hatta sonrasında "Torpidoya nasıl baseball sopası sığabiliyor?" gibi bir soruda bulundu, bu soruya karşılık baseball sopası emote'u vermediğimi belirttim. Kendisinin de bunun farkında olduğunu düşünüyorum. RK konusunda ise gerekli yerlerde emote atıyorum ve elimdeki sopam ile kişiyi dövüyorum, sadece bunu animasyona çevirerek sol tık basıp vurma animasyonunu gerçekleştiriyorum. Herhangi bir şekilde kendi kafama göre bunu yapmamaktayım.Konunun bazı kesitlerinin kesilip sadece kendince olan kısımlarıyla değil de objektif bir açıyla değerlerdireceğinizi ümit ediyorum ve şikayet açılırken bu şekilde yapılması gerektiğini düşünüyorum.
Alıntı yapılan: 1modolex - 03.02.2024 20:23Alıntı yapılan: Holax35 - 03.02.2024 19:12Alıntı yapılan: FUUR - 03.02.2024 19:06PowerGaming konusuna gelelim, o konuda kendisine yanlışlıkla torpido yerine bagaj yazdığımı ve bunu düzelttiğimi belirttim. Herhangi bir şekilde bir olumsuz yanıt bana vermedi. Ve hatta sonrasında "Torpidoya nasıl baseball sopası sığabiliyor?" gibi bir soruda bulundu, bu soruya karşılık baseball sopası emote'u vermediğimi belirttim. Kendisinin de bunun farkında olduğunu düşünüyorum. RK konusunda ise gerekli yerlerde emote atıyorum ve elimdeki sopam ile kişiyi dövüyorum, sadece bunu animasyona çevirerek sol tık basıp vurma animasyonunu gerçekleştiriyorum. Herhangi bir şekilde kendi kafama göre bunu yapmamaktayım.Konunun bazı kesitlerinin kesilip sadece kendince olan kısımlarıyla değil de objektif bir açıyla değerlerdireceğinizi ümit ediyorum ve şikayet açılırken bu şekilde yapılması gerektiğini düşünüyorum../do diye bir durum bildirme emotesi var biliyorsun değil mi dostum? YRB gibi savunma yapmayın burada. -YRB? Sanırsam şundan bahsediyorsun kardeşim, aktif rolde afk salmak, rol sırasında "işim var seri ol" gibi pm den rol bölmek, sana yaptığın ihlal açıklanırken "/b-" yazmak, bunlardan bahsediyorsun sanırım. xDAktif rolde nerede afk salmışım? Kaçırma rolünü 1 saat uzattığınız için işim var bitirin artık dedim. B bölüyorsan b- yazarım.