Konu: [29.01.2024 - Javonte_Howard] Ailevi Değerlere Hakaret + PowerGaming  (Okunma sayısı 123 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 29.01.2024 17:50

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Javonte_Howard @Onur_Mert

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 29.01.2024 - 17:12

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Ailevi Değerlere Hakaret
+
3. Powergaming
3.2. Araç Sürüş Kuralları: Normal yaşantıya uygun olmayan şekilde gerçek dışı araç sürmek de bu kurala dahildir:
- Duvarlara, elektrik direklerine veya oyunculara çarparak sürmek
- Sürekli olarak ters şeritten sürmek, kaldırımlara çıkmak
- Normalde aracın gücünün yetmeyeceği yokuşları tırmanmak, off-road sürüş gerçekleştirmek
- Polis barikatlarına rağmen yoldan geçmeye çalışmak, barikatın yanından dolanarak bölgeye girmeye çalışmak
- Helikopter, uçak vb. hava araçlarıyla pist harici iniş yapmak
- Araç tamirini oyun mantığıyla düşünerek hasarlı araç sürmek, arabayı çarpmaktan veya kazadan korkmadan araç sürmek
- Başka bir karakterin açtığı gişeden geçmek
- Normalde araçla girilmemesi gereken yerlere bisiklet, motosiklet vb. küçük araçları sokmak (Örn: Maden ocağına bisikletle girmek, motorla/bisikletle barikatların üstünden atlamak)

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: 16:30 sularında sunucudaki yaşanan kesintiler sonucu kodeslere girerken ikimizde buga düştük. Rapor attık fakat bakılması zaman aldı bu süreçtede arkadaş benden yemeğe gidip geleceği için izin istedi bende gelince Discord üzerinden ulaşmasını söyledim. Discord'dan ulaştı konuştuk tekrar oyuna geldiğinde Boreki raporuma bakıp arkadaşı yanıma çekti. Rol sürecinde arttırım konusunda süren ufak bir tartışma sonrası kişi hapise gönderildi. Hapise gönderildikten hemen sonra ise Discord üzerinden tekrar yazıp arttırımlı gönderdiğim için ailevi değerleri etkileyecek boyutta küfürlerde bulundu. Discord kanıtları geçerli değil güvencesiyle sövüp kendisini düşürmesi komik bir durum. Ancak bazı bölümlerde video kaydım açıktı, kanıtlar saatleriyle incelendiğinde sırasıyla anlaşılacaktır. Ekstra olarakta kişi kovalamaca esnasında dağ bayır uçarak çıkarak kaçıyordu, uçurumdan aşağıya uçup hiç bir şey olmamış gibi gözden kayboldu.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ailevi Değerlere Hakaret:
Spoiler: GösterGizle

Powergaming:

Ek açıklamalar(varsa): Olay sürecini SS'lerle beraber videoya sıraladım, saatleriyle beraber detaylıca incelendiğinde her şey açığa çıkacaktır. Arkadaş zaten forum profiline de Discord'unu eklemiş. Sadece etiketi yok o da Discord'un son gelen güncellemesiyle etiket kaldırılmasından ötürü. Gereken cezayı veya yasaklamayı almasını talep ediyorum.

#1 - 29.01.2024 17:56
Son olarak şunuda ekleyelim arkadaşın olduğu çok belli zaten artık, nereden yazdığı değil nasıl bir kişiliğe sahip olduğu önemli diye düşünüyorum.  :garip: Kararı yetkililere bırakıyorum.

#2 - 29.01.2024 18:02
Bir kere discordda benim olduğumu kanıtlayamaz ve oyunu bağlamaz
2. si ordan aşağıya düştüğümde ben zaten yaralandım bu da kanıtı yani orda 60 saniye kaldım bi yere kaçamadım

saatin geri olması sunucudan kaynaklı herhangi bir hata yok videoda da geri

#3 - 29.01.2024 21:52
2. si ordan aşağıya düştüğümde ben zaten yaralandım bu da kanıtı yani orda 60 saniye kaldım bi yere kaçamadım

Bu kadar yüksekten atladıktan sonra ölmemek veya sakat kalmamak imkansız, kalkıp motor sürmeye ve kaçmaya devam ettin. Ekstra olarak Discord'da senin olduğun şikayet açmadan önce ve şikayet açtıktan sonra yapılan yazışmalarla eşleşmekte. Yetkili kandırmaya çalışmanda bir o kadar komik.

#4 - 30.01.2024 00:19

Bu kadar yüksekten atladıktan sonra ölmemek veya sakat kalmamak imkansız, kalkıp motor sürmeye ve kaçmaya devam ettin. Ekstra olarak Discord'da senin olduğun şikayet açmadan önce ve şikayet açtıktan sonra yapılan yazışmalarla eşleşmekte. Yetkili kandırmaya çalışmanda bir o kadar komik.

Dostum eğer bundan sonra devam ettiğime dair bi kanıtın varsa at yoksa bişey desen bile geçersiz

#5 - 30.01.2024 04:24
Discord konuşmaları herhangi bir kanıt niteliği içermiyor. Karşıdaki oyuncuyla iletişim kurup kurmamak sizin opsiyonunuzda olan bir durum. Kaldı ki hiçbir PD mensubu bir oyuncu ile /pm & discord & forum PM gibi iletişim kanalları üzerinden iletişime geçme, rolün devamlılığını sürdürme zorunluluğu bulunmuyor. Bunun için oyuncu şikayetleri mevcut.

Javonte Howard tepeden atladıktan sonra düşüp, yaralıda kalmış. Devamında yaralı rolünü sürdürmeyip, motora bindiğine dair kanıt varsa şikayeti yeniden oluşturabilirsiniz.

K&A