Savunma kısmına gelirsek, arkadaşlar videoyu keserek zaten yönetimi kandırmaya yönelik şikayet açmışlar. Olay Idlewood benzinlikte başlıyor. Öncelikle olayın başladığı yerin hood bölgem olduğunu ve benzinlikte yaklaşık 6-7 kişi olduğumuzu belirtmek isterim. Arkadaşların korkusuzca gelip sürekli bir olay aksiyon araması sonucunda bu olaylar yaşanıyor. Gün içerisinde de hood içindeki bbq partisine gelip Fear-Rp'den uzak birliğimdeki arkadaşlara küfürler ettikleri, videodaki olay yaşanmadan yarım saat öncede benzinlikte arkadaşın yaralıya düştüğünü biliyoruz. Ancak elimizde kanıt olmadığından bu durumda yapacak bir şey yok. Sanırım arkadaşın karakterini yönetim izniyle Ck ettiğimiz için ooc kin beslemiş.

Ayrıca arkadaşın total oyun içi süresini, video başlığını ve şikayetteki üslubunu da dikkate aldığımızda toxic ve ihlalden kaçınmayan biri olduğunu görebiliyoruz.
Yine videoda gördüğümüz üzere arkadaş telefonumu eliyle bulmuşçasına aramadan ve almadan "telefonunu kırar adamın" gibi bir emote ile bir şeyler yapmaya çalıştığı ortada.
Meta gaming olayına gelirsek, olaya sonradan dahil olan
@MrPANDA ve
@tafo arkadaşımız zaten benzinlikte benimle birliktelerdi. Aracımla oradan gidip köşede aracı bıraktığımı görmüş olmaları çok olası. Geç gelmelerinin sebebi sanırım evlerine silah almaya gitmeleri olabilir.
Zaten bir haftadır yönetiminde dikkatinden kaçmamıştır ki sürekli bir hile ve troll ekibi Idlewood birliğinden bir şeyler çıkartma peşinde.

Ayrıca arkadaşların atmadığı videonun kesik kısmında yaşanan bir takım hadiselerde yukarıdaki kanıtta mevcut. Sanırım emote vererek sürekli beni ezebileceğini düşünüyor. Bu kafadan çıkalım lütfen. Akabinde gelen /do düşmesi ihtimal - bayıldı mı? gibi emoteları da yeterince durumun ne kadar vahim olduğunu açıklıyor.
Kısaca şöyle özetlemek istiyorum. Arkadaşlar bu şikayette E/S Idlewood Orıgınal Brıms birliğini kötülemek yada kötü göstermek için fazlasıyla çaba sarf etmişler. Sizin gibi olanların sayısı da bir haliyle fazla. Kimse kusura bakmasın. E/S Idlewood Orıgınal Brıms birliği sizlerin yaptığı trollüklerle karalanacak kadar küçük bir birlik değil.
Teşekkürler.