Yapılan hatanın farkında olduğumuzu belirttim. "
Kafasına göre" (
herhangi bir izin söz konusu olmadan) CK alabilen birine kıyasla fazlasıyla rol bilgisine sahibim. Role dahil olan birlik üyeleri, arkadaşlarıma gerekli özür dileklerimi ilettim. "
Düşük rolüne" düşük rol ile cevap verdiğim(
iz) için senden de
özür dilerim. OOC kin tarafınca daha sık kullanılan bir özellik. Kendini yaptığın role çok kaptırıp, serseri, mafya, kafa koparayım, kafa keseyim triplerine giriyorsun. Nedensiz agresif rollerine mantıklı sebep ve sonuç ilişkileri sunulunca bunu kendine yediremeyip rollerine yansıtıyorsun. Söylesene bana kanıtlar ile konuşan bir ekip arkadaşını bu şekilde kafasını sıkıp öldürür müsün gerçek hayatta? Uyanalım rüyadan, kavga bahsi geçen rolde bulunmadın bile... Giriştiğin bu "rol" etik mi, bu rol DM ihlali değil midir?
Konuşalım, oyuncuların zevkini kaçıran kişiler bu üç oyuncu mu? Yoksa günde sadece 30 dakikalığına ya da 1 (?) saatliğine sunucuya uğrayıp giden, kafasına göre ortalığa vahşet saçan, izinsiz CK rolüne girişen, rolden soğutan sen misin?
Hepimizin ortak amacı eğlenerek rol yapmak, yaptığımız rolden keyif almak. IC üstünlüğün OOC egonu tatmin etmemeli, kimse kimseden üstün değil ve her birimiz bu platformun oyuncularıyız.
Ben yapılan hatanın farkında olarak gerekli savunmamı ilettim. Hem yönetim ekibinden, hem de aktif rol ortamında bulunan oyunculara verdiğim(iz) rahatsızlıktan ötürü özür dilerim. Tekrarının yaşanmayacağını bildirir, iyi günler dilerim.