Konu: [23.01.2024] Ella Lara, Tyler Brand  (Okunma sayısı 397 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 26.01.2024 05:30
Öncelikle merhabalar. "kendi birliği" bu sözü kullanacak birisi olamazsın dostum. Bulunduğun birlikte r17 rütbesine sahipsin ve önüne gelene dm atıp ck edemezsin. Çok istiyorsan farklı sunucuları deneyebilirsin. Kanıtları atmaya başlıyorum.

Spoiler: GösterGizle

Atılan SSte ben ortamı dinliyordum, nasıl bir tepki vereceğini kestiremiyordum. Baktım ki oyuncuları durduk yere tehdit etmeye başladın. Dostum sen başkasının birliğinde(kendi birliğimde yazmışsın) r17 rütbesine sahipsin. Kafana estiği gibi kişileri böyle tehdit edemezsin. Sana karşı çıkana küfür edemezsin. Sen hiçbir şey değilsin. Yanındaki adam r18 o bile sakin duruyorken senin halin içler acısı. R17 olup millete raconu koyamazsın. "Kafana üç kurşun atarım kimseye de hesap sormam."  Kişilere düşük rol bilgisi derken utanmadın mı acaba? Sen kimsin de kafana göre milleti tehdit edebiliyorsun

Atılan SSte seni düzgün kelimeler seçip uyarmışım. Gayet sakince kelimeler seçmemize rağmen senin bilmediğin rol yapma kısmını atladık sanırım. Agresifliğe devam ettin. Küfürler etmeye devam ettin. Seni uyarıyoruz, büyüklerle senin halinin konuşulması gerektiğini söylüyorum. Siktir git konuş o zaman diyorsun. Burada en büyük benim diyorsun? Yanındaki adam r18. Azıcık OOC kankacılık yapmasanız tokatı basıp kalk yürü git demesi lazımdı sana. Kinden bahsetmiş birde. Azıcık büyüyün be.

Atılan SSte agresif rol yapmaya devam etmişsin. Bu konunun büyüklerle konuşulması gerektiğini söylemişim. Siktir git konuş demişsin, en büyük benim burada demişsin. Benden büyüğü mezarda demişsin. Bu nasıl rol pası kanka XD? Çıkar konuşsun falan. Şikayet açmadan önce kendini düzelt dost.

Atılan SSte vurulmadan önceki son konuşmamız. Sabahtan beri milleti tehdit yağmuruna tutan sensin, millete agresif yapan sensin sana karşı gelinince dmyi atan sensin. Millet senin rolüne uymak zorunda mı? ::) Yapacağın role bak sonra utan kaç levelsin hala dm atma peşindesin. Kafana göre millete sıkıyorsun, yanında r19 var kimseye faydası yok. OOC kankacılıkla birlik yürümez sizinde devriniz biter. Açtığın şikayete bak yaptığın role bak. Sen leş gibi rol yapacaksın millet sana uymayacak dm atıcaksın. Mexico gibi bir sürü dm sunucusu var.

Atılan SSte rolün ne kadar saçma olduğunu görebilirsiniz. R18 ile OOC kankacılık ayağı mı dersiniz, kafama göre dm atarım mı dersiniz bilmiyorum. Hatırla kimse bir yere gelemez.

Diyeceklerim bu kadar, cezayı hak ediyorsam sorun değil ama ben ceza alırsam bu şahısın da almasını rica ediyorum. Böyle saçma bir role uymadığım için üzgünüm. Siz olsanız siz de uymazdınız tahminimce. R17 olup insanlara dm atma hakkını kimse vermiyor, kafana göre ck etme hakkını kimse vermiyor.

Adalet Mülkün Temelidir.

Selamlar, iyi günler. Haddime düşmez ama bana göre şuana bakıldığında birlikte bu role dahil olan herkesin bir kusuru var gibi. (Yönetiminde dahil.) Keşke zamanında Efe oyunu saldığında direk birliği kapatsaymış diyorum devretmek yerine. Neyse sağlık olsun umarım sorunlarınız düzelir, birliğin gidişatı temelinden sapmaz.  İyi günler.
Haddine düşmüyorsa karışma kardeş.

Fikrimi belirttim kardeş hesap vermek zorunda değilim neyin tavırı tribi bu?
Şikayete yazmanı gerektirecek herhangi bir mention almadın, seni ilgilendiren bir şey de yok. Şikayet iki taraflı ve üç kere atıldığın bir birlik hakkında yorum yapma hakkına sahip değilsin. Şikayeti kirletme.

Üç kere atılmak?  :D Kafadan türetme bilgiler ile konuşma. İlkinde atıldım, ikincisindede kendi irademle çıktım üçüncü diye bir şey yok konuşulması gereken yeri değil. Fakat sen gerelsiz boş egolu agresif rollerinşe ortamı flame etmekten ceza yedin, üstüne yüzsüz gibi hile olup atılmana rağmen birliğe geri alındın, girdin. Önce kendi yaptıklarını tart biç sonra başkasına laf et. Profilin ceza kaynıyor birde vaktin olduğunda benim profilimi kontröl etmeni tercih ederim bakalım hangimiz adil bir oyuncuyuz. Söylyeceklerim bu kadardı, iyi günler.
« Son Düzenleme: 26.01.2024 05:35 Bull£T »

#11 - 08.02.2024 11:55
Ella Lara yasaklı kullanıcı, Tyler Brand karakteri Hatalı Emote Kullanımı kapsamında ceza alacak.