Konu: Ella Lara [GOD]  (Okunma sayısı 388 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 24.01.2024 13:23
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Ella Lara @roleydae
Olaya dahil olan şahit karakter adı: Role dahil olanlar.
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 23.01.2024 23.00

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Dün gece saatlerinde ic yaptıkları hatalar yüzünden ofiste karakterlere sıktık diğer 2 karakter sorunsuz şekilde mermileri yerken Ella Lara karakteri GOD kullandığı için herhangi bir şekilde düşmedi.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Hileyi açan kendi birlik üyem bile olsa adalet herkese geçerli. Gereği yapılıp yasaklansın.

#1 - 24.01.2024 15:45
Savunma gelecek.

#2 - 26.01.2024 22:20
Savunma gelecek.
İleti üstünden 2 gün geçmiş. Savunma gelmeyecek anlaşılan.

#3 - 26.01.2024 22:44
Savunma gelecek.
İleti üstünden 2 gün geçmiş. Savunma gelmeyecek anlaşılan.
SSleri topluyorum birazcik sabret.

#4 - 27.01.2024 00:15
İyi akşamlar, olay esnasında ekran kaydımın açık olmamasının gazabına uğradım. İletilen, kanıt olarak nitelendirilen videoları izlediğimde ben bile tekrar kontrol ediyorum oyun dosyalarımı. Herhangi bir çatışma rolüne dahil olmamak ile beraber iddia edilen üçüncü parti yazılımı kullanmaya ihtiyaç duyacağım bir role girmedim.

Discord konuşmalarının kabul olmayacağını, kanıt olarak değerlendirilmeyeceğinin bilincindeyim. Fakat iletmiş olduğum discord konuşması bir grup içerisinde paylaşılan mesajlar, şikayeti oluşturan Mothership'in de bulunduğu bir grup ki bunu yalanlamayacaktır. O yüzden iletme gereği duyuyorum, kullanmamış olduğum bir hile yüzünden yasaklanmak istemiyorum.

Olay, rol esnasında kullanmış olduğum modlar çakışıyor, herhangi bir silahlı role girişmediğim için daha önceden farketmediğim bir problem olacak ki sürekli crash yiyorum. Ruffiano Filettino karakteri silahı ile ateş ettiğinde oyunum anlık olarak donuyor, üç beş saniye içerisinde oyunum tekrardan geliyor. Bu esnada Ruffiano karakteri tekrardan ateş ediyor ve oyunum tekrardan donuyor.

İkinci mermiden sonra, biraz sonra zaten oyunum kapanıyor ve chate crash bildirimi düşüyor. Bu durum birden fazla kez yaşanıyor, oyuna giriyorum Ruffiano sıkıyor ve tekrardan oyunum donuyor. ctrl+alt+delete kombinasyonu ile görev yöneticisini açıyorum, oyunu kapatıp tekrardan giriyorum. Bu esnada yukarıda ilettiğim discord mesajlarını da gönderiyorum Mothership'in bulunduğu gruba, ki haberi olsun. Bu durum birden fazla kez yaşanıyor, sslere düşen iki tanesini iletiyorum.

Kullanmadığım bir hile yüzünden yasaklanmam gerçekten üzücü olur, bu yüzden mümkünse ricam adminlerden logların kontrolünün sağlanmasıdır. Rol esnasında oyundan kaç kere düştüğümü, kaç kere crash yediğimi kontrol edebilirler. İyi görevler dilerim.

#5 - 27.01.2024 00:22
İkinci mermiden sonra, biraz sonra zaten oyunum kapanıyor ve chate crash bildirimi düşüyor. Bu durum birden fazla kez yaşanıyor, oyuna giriyorum Ruffiano sıkıyor ve tekrardan oyunum donuyor.
Bu durum sürekli tekrarlanıyor, her mermiden sonra canım bir tık düşüyor ve en sonunda düşüyorum. Yani şu şekilde, Ruffiano karakteri ateş ediyor, canım azalıyor ve crash yiyorum, oyuna giriyorum ve tekrar Ruffiano karakteri ateş ediyor, bu sefer yaralıya düşüyorum sonrasında yine crash yiyorum. Tekrar oyuna giriyorum ve karakterimin yaralandığını farkediyorum, yeniden ateş edilemeyeceği için herhangi bir crash durumu yaşamıyorum. Karakterimin yaralıya düştüğüne dair bir SS iletiyorum. Eğer Mothership'in o anlara dair bir kaydı varsa paylaşmasını talep ediyorum, bu sayede söylediklerim doğrulanmış olacaktır.

#6 - 27.01.2024 17:33
Oyunun ateş anında bozuluyorsa en başta eğil kalk atarken muhtemelen camhuntdan dönüyorsun ancak o aşamaya gelene kadar 2 kişiyi düşürüyor sana da 2 mermi atıyorum. Mermi yüzünden donan oyun sıra sana gelince mi donup çöküyor? Muhtemelen hileni yüklü unuttun ve ilk sq attığında sildin zannedip girdin tekrarında yine hasar yemeyince bir sq daha attın sildin. Madem ateş edince donuyor en son oyuna girdiğinde nasıl düşürdük?

#7 - 27.01.2024 18:16
Oyunun ateş anında bozuluyorsa en başta eğil kalk atarken muhtemelen camhuntdan dönüyorsun ancak o aşamaya gelene kadar 2 kişiyi düşürüyor sana da 2 mermi atıyorum. Mermi yüzünden donan oyun sıra sana gelince mi donup çöküyor? Muhtemelen hileni yüklü unuttun ve ilk sq attığında sildin zannedip girdin tekrarında yine hasar yemeyince bir sq daha attın sildin. Madem ateş edince donuyor en son oyuna girdiğinde nasıl düşürdük?
Videoyu dikkatli izle, oyunum kendine geliyor, eğil kalk yapıyorum çünkü camhuntdan çıkıyorum. Sonrasında tekrar ateş edilince oyunum tekrar donuyor ve crash yiyorum.
Oyuna tekrar girdiğimde canım yarım kalmış görünüyor, videolarının o halini de atsan bunu daha net anlayabiliriz. Yarım canlıyken tekrar bana ateş ediyorsun ve canım bu sefer "yudum" kalıyor, yine oyundan düşüyorum. Sonrasında ise oyuna giriyorum, tekrar ateş ediyorsun ve bu sefer düşüyorum, crash yediğim için tekrar oyuna giriyorum ve yerde yaralı bir şekilde yatıyorum. Daha fazla ileti iletmeyeceğim, kendimi gayet net açıkladım, logların kontrolü dahilinde adım temize çıkacaktır. Attığın bir mermi sonrasında crash yiyorum, oyuna tekrar girdiğimde bir mermi yemiş gibi canım azalıyor. Loglar incelendiğinde ilgili yetkililer ne demek istediğimi net olarak anlayacaklar. İyi günler.

#8 - 28.01.2024 03:41
Yasaklanacak.

K&A