İyi akşamlar, olay esnasında ekran kaydımın açık olmamasının gazabına uğradım. İletilen, kanıt olarak nitelendirilen videoları izlediğimde ben bile tekrar kontrol ediyorum oyun dosyalarımı. Herhangi bir çatışma rolüne dahil olmamak ile beraber iddia edilen üçüncü parti yazılımı kullanmaya ihtiyaç duyacağım bir role girmedim.
Discord konuşmalarının kabul olmayacağını, kanıt olarak değerlendirilmeyeceğinin bilincindeyim. Fakat iletmiş olduğum discord konuşması bir grup içerisinde paylaşılan mesajlar, şikayeti oluşturan Mothership'in de bulunduğu bir grup ki bunu yalanlamayacaktır. O yüzden iletme gereği duyuyorum, kullanmamış olduğum bir hile yüzünden yasaklanmak istemiyorum.
Olay, rol esnasında kullanmış olduğum modlar çakışıyor, herhangi bir silahlı role girişmediğim için daha önceden farketmediğim bir problem olacak ki sürekli crash yiyorum. Ruffiano Filettino karakteri silahı ile ateş ettiğinde oyunum anlık olarak donuyor, üç beş saniye içerisinde oyunum tekrardan geliyor. Bu esnada Ruffiano karakteri tekrardan ateş ediyor ve oyunum tekrardan donuyor.
İkinci mermiden sonra, biraz sonra zaten oyunum kapanıyor ve chate crash bildirimi düşüyor. Bu durum birden fazla kez yaşanıyor, oyuna giriyorum Ruffiano sıkıyor ve tekrardan oyunum donuyor. ctrl+alt+delete kombinasyonu ile görev yöneticisini açıyorum, oyunu kapatıp tekrardan giriyorum. Bu esnada yukarıda ilettiğim discord mesajlarını da gönderiyorum Mothership'in bulunduğu gruba, ki haberi olsun. Bu durum birden fazla kez yaşanıyor, sslere düşen iki tanesini iletiyorum.
Kullanmadığım bir hile yüzünden yasaklanmam gerçekten üzücü olur, bu yüzden mümkünse ricam adminlerden logların kontrolünün sağlanmasıdır. Rol esnasında oyundan kaç kere düştüğümü, kaç kere crash yediğimi kontrol edebilirler. İyi görevler dilerim.