Öncelikle merhabalar. Alberto'nun Barry Diaz'ı dövdürtmesinin sebeblerinden birisi Barry'nin Wesley (Kıdemli Editör) ile eğitimde yaşadığı tartışmadır.
Eğitimdeki Olaylar (Tartışan kişiler: Wesley , Barry Diaz):
Briefing odasında ben Alberto, Wesley ve Barry Diaz vardı ve eğitimdeydik. Barry Wesley'in kendisine sorduğu soruyu kaba bir şekilde umursamazcasına cevapladı ve bu cevaba karşılık Wesley ''Eğer bu eğitimleri umursamıyorsan çıkabilirsin.'' cevabı verdi. Barry Diaz üstü olan Wesley'e argo ve hakaret ederek konuşacak tartışmayı sürdürdü ve Wesley eğitimi yarıda bitirdi. Bu olaylar olurken Alberto ikiliyi sakinleştirmeye çalıştırdı.
Alberto öncesinde Barry ile anlaşamazdı zaten ve bu olaydan sonra ona iyice kinlenmişti.
Alberto Carbonero ile Wesley'in arasındaki ilişki:
Alberto şehire geldiğinden beri kimse tarafından hoş karşılanmadı ve zorbalığa uğradı. Herşeyi tek başına halletti ve yanında duran bir kişi bile olmadı. En son bir işe girmek istedi ve bu Malibu Media Ekibi oldu. İşe sadece para için giriyordu. İş görüşmesinden bu zamana kadar Kıdemli Editör Wesley Alberto'ya çok destek ve yardım etti. Alberto Wesley'e fazlasıyla değer veriyor ve seviyor, yanından ayrılmıyor.
O eğitimde olanlardan sonra Alberto Wesley'e gitti ve ''Diaz'ın bu saygısızlığı onun yanına kalmayacak.'' dedi. Kanıtım yok fakat şahidim Wesley var.
Barry Diaz ve Serpente's birliğine pasladığım rolde bir sorun göremiyorum. Firmadan neden çıkarıldığım hakkında bir bilgim de yok. @Sergat0n ile konuştum, böyle bir rolün birlikten atılma gibi IC bir sonucu olması saçma. Baryy Diaz adlı arkadaş şuan toksiklik yapıyor.
Alberto karakterinin'de NON RP'den cezalandırılmasını istiyorum, aramızda bir sorun olmadı IC. + Vice News'de çalışıyorken ikimizde böyle bir role girişmesi büyük saçmalık.