Konu: Sergio Fontana, Felipe Elioenai, Gonzales Rodriguez, Fernando Teixeira, Alberto  (Okunma sayısı 226 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 17.01.2024 23:14

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Sergio Fontana @Segat0n  , Felipe Elioenai @TestereXd  , Gonzales Rodriguez @Dantee!  , Fernando Teixeira @tunahan2045  Alberto Carbonero @murateymen587

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: N/A

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Noob DM + NON RP

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Sebepsiz şekilde etkinlikten şehire dönüyorken NOOB DM attılar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Ek açıklamalar(varsa): Alberto'u NON RP Kapsamında şikayet ediyorum kanıtlar yapılan savunmalarda var.

« Son Düzenleme: 18.01.2024 18:06 sledgehammer »

#1 - 17.01.2024 23:28
Herkes adına savunmayı yapacağım;
Öncelikle merhabalar, kişi hakkında Alberto_Carbonero @murateymen587 karakteri tarafından bize rol paslaşılıyor. Alberto kendi kanıtlarını atabilir. Biz ise rolü gerçekleştiriyoruz. Kanıtlarım aşağıda var, değerli yetkilimin kararına kalmış. Noob DM söz konusu bile değil, zaten Sergio_Fontana karakteri neden burada onu bile anlamadım. Sergio Brawl rolüne karışmıyor bile. Biz bize paslanılan rolü gerçekleştiriyoruz. Teşekkürler, sonuçlanabilir.

Spoiler: GösterGizle

#2 - 17.01.2024 23:29
Role sende karışıyorsun, bu adamın beni dövdürmek için bir nedeni yok. Sizde bu kural ihlaline ortak olmuşsunuz.

#3 - 17.01.2024 23:32
Role sende karışıyorsun, bu adamın beni dövdürmek için bir nedeni yok. Sizde bu kural ihlaline ortak olmuşsunuz.
Role karışmış olmam, Noob DM attığım anlamına gelmez. Loglara bakılabilir, sana bir tane bile hit atmış mıyım? Orada kaza rolü yapıyorum. Tamamen rol içerisinde. Kural ihlali olup olmadığına sen değil, yönetici karar verir, lütfen şikayeti karşılıklı konuşmaya çevirmeyelim, teşekkürler.

#4 - 17.01.2024 23:37
Burada ise Sergio karakterine anlatılan durum.

#5 - 17.01.2024 23:38
Alberto karakterinin'de NON RP'den cezalandırılmasını istiyorum, aramızda bir sorun olmadı IC. + Vice News'de çalışıyorken ikimizde böyle bir role girişmesi büyük saçmalık.
« Son Düzenleme: 17.01.2024 23:40 sledgehammer »

#6 - 18.01.2024 00:19

İyi günler, öncelikle Alberto Carbonero bu rol öncesi Malibu çalışanıydı Malibu çalışanı ile bir problem yaşıyor ve Brezilya mahalesindeki çingenelerden yardım istiyor.Sergio bunun belirli bir fiyat karşılığı(tetikçi rolü yok)pataklayabiliceğini söylüyor, şimdi olaya bakarsak paranın getireceği her olay illegaller için okeydir şu örneği verebilirsiniz karşıdaki Micheal Gandolfini olsa yumruklar mıydınız?Hayır rol ss'de gördüğünüz gibi fotoğraf ve isim gösteriliyor yani kolayca sıradan biri illegal camiadan değil ve para karşılığı adamın lokasyonu konumu veriliyor.Gidip dövüyoruz sonrasında Carboneden paramızı alıyoruz garip bir şekilde ic sanki öğrenilmiş gibi Carbone Malibu'dan atılıyor @tunahan2045 @Witcher  birlik oyunucumuzda rolde emir kulu yani dövmeye gelenlerden bu savunma genel yapılmıştır iyi günler dilerim.

#7 - 18.01.2024 00:29
Alberto birlikten OOC atıldı ic'e dökülmedi hiçbir şey, ikinci olarak düpe düz tetikçilik yapmışsınız.
Alberto karakterinin yaptığı saçma role uyum sağlayarak noob dm atmışsınız bas bariz.

#8 - 18.01.2024 10:14
Alberto birlikten OOC atıldı ic'e dökülmedi hiçbir şey, ikinci olarak düpe düz tetikçilik yapmışsınız.
Alberto karakterinin yaptığı saçma role uyum sağlayarak noob dm atmışsınız bas bariz.
Tekrar söylüyorum güzel dostum, burada sen değil, yetkili karar veriyor. Ayrıca, tetikçilik rolü olsa mermi yerdin. Basit bir sokak kavgası bu. Tetikçi'nin kelime anlamı biliyorsun umarım.
« Son Düzenleme: 18.01.2024 10:17 Segat0n »

#9 - 18.01.2024 16:41
Öncelikle merhabalar. Alberto'nun Barry Diaz'ı dövdürtmesinin sebeblerinden birisi Barry'nin Wesley (Kıdemli Editör) ile eğitimde yaşadığı tartışmadır.

Eğitimdeki Olaylar (Tartışan kişiler: Wesley , Barry Diaz):

Briefing odasında ben Alberto, Wesley ve Barry Diaz vardı ve eğitimdeydik. Barry Wesley'in kendisine sorduğu soruyu kaba bir şekilde umursamazcasına cevapladı ve bu cevaba karşılık Wesley ''Eğer bu eğitimleri umursamıyorsan çıkabilirsin.'' cevabı verdi. Barry Diaz üstü olan Wesley'e argo ve hakaret ederek konuşacak tartışmayı sürdürdü ve Wesley eğitimi yarıda bitirdi. Bu olaylar olurken Alberto ikiliyi sakinleştirmeye çalıştırdı.

Alberto öncesinde Barry ile anlaşamazdı zaten ve bu olaydan sonra ona iyice kinlenmişti.

Alberto Carbonero ile Wesley'in arasındaki ilişki:

Alberto şehire geldiğinden beri kimse tarafından hoş karşılanmadı ve zorbalığa uğradı. Herşeyi tek başına halletti ve yanında duran bir kişi bile olmadı. En son bir işe girmek istedi ve bu Malibu Media Ekibi oldu. İşe sadece para için giriyordu. İş görüşmesinden bu zamana kadar Kıdemli Editör Wesley Alberto'ya çok destek ve yardım etti. Alberto Wesley'e fazlasıyla değer veriyor ve seviyor, yanından ayrılmıyor.
 O eğitimde olanlardan sonra Alberto Wesley'e gitti ve ''Diaz'ın bu saygısızlığı onun yanına kalmayacak.'' dedi. Kanıtım yok fakat şahidim Wesley var.

Barry Diaz ve Serpente's birliğine pasladığım rolde bir sorun göremiyorum. Firmadan neden çıkarıldığım hakkında bir bilgim de yok. @Sergat0n ile konuştum, böyle bir rolün birlikten atılma gibi IC bir sonucu olması saçma. Baryy Diaz adlı  arkadaş şuan toksiklik yapıyor.
Alberto karakterinin'de NON RP'den cezalandırılmasını istiyorum, aramızda bir sorun olmadı IC. + Vice News'de çalışıyorken ikimizde böyle bir role girişmesi büyük saçmalık.