Konu: Trevor_Ashworth Yasaklı Cleo  (Okunma sayısı 260 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 11.01.2024 20:37
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Trevor_Ashworth @kohen34
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @ Dazhawn West @Eserrrooo
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 26.10.2019, 12:30

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Videoda görülen tarih ve saatte kişi hoodda rol yaparken önümüzden geçiyor. Pd'lerin dışında kullanması yasak olan çakar lamba cleosunu kullanıyor. Gereğinin yapılmasını arz ederim.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Video başka bir şikayetten, videoyu izlediğimde kişinin yasaklı cleo kullandığını fark ettim.[/b]

#1 - 11.01.2024 20:40
Video 1.5x hızlandırılmıştır, yüklerken boyut sıkıntı çıkarıyor diye videoyu hızlandırıp yükledim.

#2 - 11.01.2024 20:41
sellektör atıyorum n basılı tutup w veya s tuşuna bas çek yapabilirsiniz çakar olsa sağ ve sol ayrı ayrı yanıyor boş yere sikayet açma kardeşim  :garip:

(videonun hızını düşürüp orjinal hâlini atarsan daha iyi anlaşılabilir ya da yavaşlatılmış hâliyle...)
« Son Düzenleme: 11.01.2024 20:43 kohen34 »

#3 - 11.01.2024 20:44
sellektör atıyorum n basılı tutup w veya s tuşuna bas çek yapabilirsiniz çakar olsa sağ ve sol ayrı ayrı yanıyor boş yere ticket açma kardeşim  :garip:

(videonun hızını düşürüp orjinal hâlini atarsan daha iyi anlaşılabilir ya da yavaşlatılmış hâliyle...)

Şüphe üzerine açılmış bir şikayettir. Videoyu zaten kendi hızımda izlediğimde çakar zannettim. Uzatmaya gerek yok.

#4 - 11.01.2024 20:46
sellektör atıyorum n basılı tutup w veya s tuşuna bas çek yapabilirsiniz çakar olsa sağ ve sol ayrı ayrı yanıyor boş yere ticket açma kardeşim  :garip:

Şüphe üzerine açılmış bir şikayettir. Videoyu zaten kendi hızımda izlediğimde çakar zannettim. Uzatmaya gerek yok.

çakar cleosundan anlamıyorsan açmayacaksın kardeşim dediğimi kendin de deneyerek görebilirsin nasıl yapacağını bile yazdım dene gör her ota şikayet açmayın kardeşim  :D

#5 - 11.01.2024 20:48

çakar cleosundan anlamıyorsan açmayacaksın kardeşim dediğimi kendin de deneyerek görebilirsin nasıl yapacağını bile yazdım dene gör her ota şikayet açmayın kardeşim  :D

Adminler zaten gereğini yapıcaktır, uzatmaya gerek yok dediğim gibi. İyi forumlar, iyi roller.

#6 - 11.01.2024 20:52
videonun hızını düşürüp (0,25x) izlediğinizde neyin ne olduğunu anlayacaksınız sırf kendini aklayacaksın diye 2 saniyelik videoyu yalandan yükleyemiyorum diyip hızlı atıp yanlış lanse etmene gerek yoktu kardeşim ahashklmhl

not: sellektör atıyorum (n tuşuna basılı tutup W (gaz) veya S (fren) tuşuna basıp bunu yapabilirsiniz ne kadar hızlı yaparsanız o kadar hızlı sellektör atılır) ayrıca çakar cleosunda arka sol stop yanıp söner bunu da göremiyorsunuz admine biraktim hadi eyvallah

#7 - 22.01.2024 19:11
Problem bulunmuyor. N(/arac far) spam yapılmış.