0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
sellektör atıyorum n basılı tutup w veya s tuşuna bas çek yapabilirsiniz çakar olsa sağ ve sol ayrı ayrı yanıyor boş yere ticket açma kardeşim (videonun hızını düşürüp orjinal hâlini atarsan daha iyi anlaşılabilir ya da yavaşlatılmış hâliyle...)
Alıntı yapılan: kohen34 - 11.01.2024 20:41sellektör atıyorum n basılı tutup w veya s tuşuna bas çek yapabilirsiniz çakar olsa sağ ve sol ayrı ayrı yanıyor boş yere ticket açma kardeşim (videonun hızını düşürüp orjinal hâlini atarsan daha iyi anlaşılabilir ya da yavaşlatılmış hâliyle...)Şüphe üzerine açılmış bir şikayettir. Videoyu zaten kendi hızımda izlediğimde çakar zannettim. Uzatmaya gerek yok.
Alıntı yapılan: cagci - 11.01.2024 20:44Alıntı yapılan: kohen34 - 11.01.2024 20:41sellektör atıyorum n basılı tutup w veya s tuşuna bas çek yapabilirsiniz çakar olsa sağ ve sol ayrı ayrı yanıyor boş yere ticket açma kardeşim (videonun hızını düşürüp orjinal hâlini atarsan daha iyi anlaşılabilir ya da yavaşlatılmış hâliyle...)Şüphe üzerine açılmış bir şikayettir. Videoyu zaten kendi hızımda izlediğimde çakar zannettim. Uzatmaya gerek yok.çakar cleosundan anlamıyorsan açmayacaksın kardeşim dediğimi kendin de deneyerek görebilirsin nasıl yapacağını bile yazdım dene gör her ota şikayet açmayın kardeşim