Konu: Shaggy Umbabba Toplu kural ihlali.  (Okunma sayısı 397 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 06.01.2024 22:13

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Shaggy Umbabba  @sXe

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 06/01/2024 21:34

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
YKİ, Retarted RP. Fear RP

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Selam. Nina ve Umbabba ikilisinin social üzerinden kavgası üzerine Nina'ya Rambo karakteri tarafından konum paylaşıldı. Nina ise bunu görüp mekana gitti ve ikiliyi gördü. Shaggy karakterini ise yere serdi ve yerde dövdü. Bunun üzerine Shaggy karakteri yenik düştüğü ooc kinine karşılık role uymamayı tercih etti ve kafasına göre hareket etti. Fear rp ihlali sergileyip birden emotesiz ayaklanıp bardeske geçiyor ve envanterinden pizza tüketiyor :D.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Yere düştüğünün ve fear-retarted rp ihlalinin kanıtı.
Spoiler: GösterGizle

Rol ortasında ayağa kalkıp pizza tükettiğinin videosu:
https://streamable.com/89vbp0

Ek açıklamalar(varsa): Gereken yapılırsa sevinirim.

#1 - 06.01.2024 22:45
Rolün içerisinde olduğum için yazıyorum. Öncelikle Shaggy ve Nina'yı Social'dan mekana çağırdım. Mekanımda depoda dövüştürecektim bu ikiliyi. Shaggy ilk geldi. Nina'yı bekledik. Rolde Shaggy'e, Nina'ya social'dan yaz dedim. O sırada Shaggy oyunu alta alıp Social'a girerken Nina mekana geldi ve saldırdı direkt. Bundan yana sorun yok. Sonrasında emotesiz bana bir-iki tane vurdu. Bunu role döktüm. Karmaşada bana vurmuş gibi davrandım ve ciddiye almadım rolde.

Sonrasında Shaggy'e "kalk, enerjini topla." dedim. Çünkü teke tek dövüşeceklerdi. Amaç buydu. Shaggy'de sanırım buna istinaden direkt ayağa kalktı ve pizza yedi. Çünkü amaç mekanın deposunda 1vs1 atmaktı. Shaggy, pizzasını yedikten sonra depoya doğru giderken Nina bu sefer hem ona, hem de bana emotesiz saldırdı. Videoda emotesiz saldırdığı kısımları atmamış.

Shaggy karakteri, anlaşmalı 1vs1 atacakları için yaralı rolü yapmadı. Burada biraz benim de faktörüm de var. Çünkü rolde "enerjini topla" diyorum. Ardından da "Takip edin." diyorum. Burada amaç o ikiliyi 1vs1 atacakları yere götürmek. Shaggy karakterinin ayağa kalkıp, pizza yemesinin sebebi budur. Sonuçta orada saatlerce RK süresi bekleyemeyiz. Bir an önce rolü anlaşmalı olarak yapalım ve bitirelim. Ben "Takip edin." dedikten sonra ikimize de emotesiz saldırdı. Beni emotesiz yere düşürdü. SS'ler aşağıda.

Rol başlangıcı

Rol devamı

Nina, karakterime emotesiz saldırdı

#2 - 06.01.2024 22:54
Emotesiz mi saldırdı? Orada beraber yan yana duruyorsunuz ve kargaşa da seninde realistik açıdan yurmuk yemen kadar doğal bir şey yok. Amacının ne olduğu ise ne beni ne de Nina'yı ilgilendirir. Nina gördüğü gibi saldırdı ki bu ise onun kararı. Video da her şey bariz bir şekilde açık. Öne sürdüğünüz kanıtlarınızı toplayarak savunma niteliğinde sunabilirsiniz. Kural ihlalleri hala gereksinimlerini taşıyor.  Sırf amacın Nina karakterini dövüştürmek diye aktif rol ortasında kafanıza göre pizza yiyip canınızı yenileyemezsiniz. Bunun da bilincinde olmalısınız.

sXe

*
v2 Oyuncusu 2022 Yılbaşında Oyundaydı
#3 - 06.01.2024 23:00
Selamlar,

Öncelikle OOC kin muhabbetlerini tekrardan görmek beni güldürdü, klasik. Şikayet açıldığında durumu "OOC kin" olarak lanse eder, alıştık. Öncelikle iki tarafın da rolden keyif almasını isterdim ki, ben keyif alırken senin yapılan rollere karşı almış olduğun tutum beni ayrı bir güldürdü, bu yüzden mümkün olduğunca senin gibi bir oyuncu ile role girmeyi düşünmüyorum. Bu zamana kadar hiçbir şekilde rolden kaçmadım ya da rolü kabullenmemezlik yapmadım, böyle bir lüksümüz yok. Forumda tartıştığım adamlara CK vermiş bir oyuncuyum, bu rolü mü kabul etmeyeceğim :D

Gelelim savunmaya,
Bir süredir seni mekanda bekledik ve gelmedin. Rambo karakteri "Ona social üzerinden yaz" dedi, ben de onaylarak rolle sociala girdim, Social'ın ağır çalışmasını hepimiz biliyoruz, açılmasını beklerken sen gelmişsin ve karakterimi yumrukla düşürmüşsün. Bunda bir sorun yok, orada rol gereği alt tab atmam gerekiyordu seni ilgilendiren bir şey yok, gelip karakterimi düşürdün bunda herhangi bir sorun da yok.

Sen mi hırslandın yoksa Nina karakteri mi hırslandı? Bir sakin ol. 30 canım kalmış, 20-20 karaktersin. Bana miss click atsan yine yaralıya düşeceğim, oyun keyfini bozmaya gerek var mı? Bu yüzden, kalkar kalkmaz bana vurmaman için senden uzaklaşıp pizza yedim, Rambo karakteri de zaten orada enerjini topla diyor, bunun sebebiyse 1v1 atıp olayı tamamen sonuca kavuşturmak. Rolü sürdürecektik ki senin hırsın sayesinde yine dalmaya başladın. Pizza yeme sebebini açıklamaya bile izin vermiyorsun ki durumu izah edeyim. Pizza yiyip sana saldıracak değilim ama sen bana tekrar saldırmaya başladın ben de tekrar yaralıya düşmemek için koşmaya başladım. Tamamen senin tercihlerin doğrultusunda olaylar buraya geldi.

Ek olarak Devrimci benim değineceğim yerlere değinmiş, o yüzden herhangi bir ekleme yapmıyorum.

İyi forumlar.

#4 - 06.01.2024 23:02
Emotesiz mi saldırdı? Orada beraber yan yana duruyorsunuz ve kargaşa da seninde realistik açıdan yurmuk yemen kadar doğal bir şey yok. Amacının ne olduğu ise ne beni ne de Nina'yı ilgilendirir. Nina gördüğü gibi saldırdı ki bu ise onun kararı. Video da her şey bariz bir şekilde açık. Öne sürdüğünüz kanıtlarınızı toplayarak savunma niteliğinde sunabilirsiniz. Kural ihlalleri hala gereksinimlerini taşıyor.  Sırf amacın Nina karakterini dövüştürmek diye aktif rol ortasında kafanıza göre pizza yiyip canınızı yenileyemezsiniz. Bunun da bilincinde olmalısınız.

Senin videon 21:35:42'de bitiyor. Beni ise 21:45:48'de düşürüyorsun. Ve o 6 saniye içinde herhangi bir emote vermiyorsun.

sonuçlanabilir.

#5 - 06.01.2024 23:06
Traji. Fark edersen zaten Nina sana yumruk sallıyor ve canın bir. Video da ise canının bir olduğu gözüküyor. Shaggy pizza yedikten sonra ise tekrardan bir arbede çıkıyor ve arada kaynıyorsun. Bunu inkar etmeye gerek yok değil mi? Bunun için ekstra bir emote vermem gerektiğini düşünmüyorum. Kasıtlı olarak sana yumruk sallamıyor sonuçta. SEN ARADA yumruk yiyen taraf olduğundan burada sırf senin için, sana özel bir emote vermeye de gerek yok demektir kısaca. Sonuçlanabilir.

« Son Düzenleme: 06.01.2024 23:10 spyixgod »

sXe

*
#6 - 06.01.2024 23:10
Traji. Fark edersen zaten Nina sana yumruk sallıyor ve canın bir. Video da ise canının bir olduğu gözüküyor. Shaggy pizza yedikten sonra ise tekrardan bir arbede çıkıyor ve arada kaynıyorsun. Bunu inkar etmeye gerek yok değil mi? Bunun için ekstra bir emote vermem gerektiğini düşünmüyorum. Kasıtlı olarak sana yumruk sallamıyor sonuçta. SEN ARADA yumruk yiyen taraf olduğundan burada sırf senin için, sana özel bir emote vermeye de gerek yok demektir kısaca. Sonuçlanabilir. Kesik ss'leri ise savunma olarak sunmanız ayrı bir traji.

O arbede neden çıkıyor, onu da açıkla istersen. Yukarda yazıyor oku; hırsına yenik düşüp, düşürdüğün adama bir daha vurmaya başladığından olabilir mi acaba? Kesik SS demişsin, tam halini zaten devrimci paylaşmış. Sonuçlanabilir, ekleme yapmayalım daha.

TRAJİ.

#7 - 06.01.2024 23:17
Sorma.. Ne traji ama. Neden düşürdüğümü sorgulaması bile saçma aslında öyle değil mi?

Daha öncesinden yumruk yediği kişiden bir kez daha yumruk yiyebileceğini ön görmesi gerekiyor. Sonuçta Nina karakteri her iki karakteri de hiçbir şekilde tanımıyor. Tanımadığı birisinden yumruk yiyebileceğini veya da arada yüzüne yumruk gelebileceğini düşünmesi lazım. Videoda ise emote verdiğim zaten gözüküyor.  TRAJİ.
« Son Düzenleme: 06.01.2024 23:31 spyixgod »

sXe

*
#8 - 06.01.2024 23:25
Sorma.. Ne traji ama. Neden düşürdüğümü sorgulaması bile saçma aslında öyle değil mi?

Daha öncesinden yumruk yediği kişiden bir kez daha yumruk yiyebileceğini ön görmesi gerekiyor. TRAJİ.

Ne bu kanka? Sanırım uyduracak başka bir şey bulamadın tüm tuşlara basmaya başladın. Rambo karakterine vuracak ve onu yaralıya düşürecek nedenin yok. O ara bulucu zaten, kafana göre gidip her adama vuramazsın. Rambo, seni mekana uzlaşma için çağırdı, Rambo'a sebebi olmadan vurmak da Noob DM'e giriyor, ha üstelik emote göremiyoruz :D Kendi açtığın şikayette kendi ihlallerini görmek ne büyük TRAJİ.

Sonuçlanabilir.

#9 - 06.01.2024 23:27
İlk başta mekana girip Shaggy'e ve bana vurunca zaten bunu role yansıtıyorum. "/me çenesini tuta, ağzını açıp kapatır." yapıyorum. İlk daldığın rolde sorun yok. Ki beni yaralıyla düşürmedin ilk rolde.

İkinci 21:35:24'de su içerek canımı dolduruyorum. Olası "yanlışlıkla" bir vuruşta düşmemek için. Zaten yaralı düşmediğim için su içsem de sorun yok. Brawl atmayacağım apaçık ortada...

Senin videon 21:35:42'de bitiyor. Ve beni 21:35:48'de düşürüyorsun. Orada emotesiz saldırıyorsun. Beni emote ile düşürürsen sorun yok. Ama videonu kapattıktan sonra ne beni, ne de Shaggy'i düşürmek için emote atmıyorsun. Arbede bahanesine sığınmak istiyorsun. Ama tutarsızsın. Zaten rolün gidişatında sana bir anda saldırmak vesaire de yok. 1V1 atmanız için çabalıyorum. Beni düşürdüğüne dair emoten varsa, göster ve kendini temyize çıkart. Videonun devamındaki SS'lerin nerde? Hadi 21:35:48'de beni düşürmek için emote attığını kanıtla. Kanıtlayamazsın.

Kendi açtığın şikayette, kendi yaptığın ihlallerini ortaya çıkarttın. Emotesiz saldırmak, DM...apaçık ortada.

Sonuçlanabilir. Daha da yazmayacağım. İyi geceler, iyi forumlar.
« Son Düzenleme: 06.01.2024 23:30 karizmatik devrimci »