Selamlar,
Öncelikle OOC kin muhabbetlerini tekrardan görmek beni güldürdü, klasik. Şikayet açıldığında durumu "OOC kin" olarak lanse eder, alıştık. Öncelikle iki tarafın da rolden keyif almasını isterdim ki, ben keyif alırken senin yapılan rollere karşı almış olduğun tutum beni ayrı bir güldürdü, bu yüzden mümkün olduğunca senin gibi bir oyuncu ile role girmeyi düşünmüyorum. Bu zamana kadar hiçbir şekilde rolden kaçmadım ya da rolü kabullenmemezlik yapmadım, böyle bir lüksümüz yok. Forumda tartıştığım adamlara CK vermiş bir oyuncuyum, bu rolü mü kabul etmeyeceğim

Gelelim savunmaya,
Bir süredir seni mekanda bekledik ve gelmedin. Rambo karakteri "Ona social üzerinden yaz" dedi, ben de onaylarak rolle sociala girdim, Social'ın ağır çalışmasını hepimiz biliyoruz, açılmasını beklerken sen gelmişsin ve karakterimi yumrukla düşürmüşsün. Bunda bir sorun yok, orada rol gereği alt tab atmam gerekiyordu seni ilgilendiren bir şey yok, gelip karakterimi düşürdün bunda herhangi bir sorun da yok.
Sen mi hırslandın yoksa Nina karakteri mi hırslandı? Bir sakin ol. 30 canım kalmış, 20-20 karaktersin. Bana miss click atsan yine yaralıya düşeceğim, oyun keyfini bozmaya gerek var mı? Bu yüzden, kalkar kalkmaz bana vurmaman için senden uzaklaşıp pizza yedim, Rambo karakteri de zaten orada enerjini topla diyor, bunun sebebiyse 1v1 atıp olayı tamamen sonuca kavuşturmak. Rolü sürdürecektik ki senin hırsın sayesinde yine dalmaya başladın. Pizza yeme sebebini açıklamaya bile izin vermiyorsun ki durumu izah edeyim. Pizza yiyip sana saldıracak değilim ama sen bana tekrar saldırmaya başladın ben de tekrar yaralıya düşmemek için koşmaya başladım. Tamamen senin tercihlerin doğrultusunda olaylar buraya geldi.
Ek olarak Devrimci benim değineceğim yerlere değinmiş, o yüzden herhangi bir ekleme yapmıyorum.
İyi forumlar.