Ben İstanbul'da oturuyorum, 26 yaşındayım dolayısıyla hem Ak Parti'nin yönettiği İstanbul'u gördüm hem de Cumhuriyet Halk Partisinin yönettiği İstanbul'u gördüm ve net bir şekilde yaşadığım tüm olumsuzluklar / olumlu yönler hafızam da.
Evet çoğu insanın bir ideolojisi var ki; halkımız fanatizme bayılır ama belediye seçimlerinde en azından İstanbul için söylüyorum tüm ideolojik kafayı bir kenara bırakmalıyız, yapılan hizmete, vaat edilen hizmetlere odaklanmalıyız. Benim çoğu arkadaşım sağ görüşlü olduğumu bilir, e dolayısıyla sağ görüşün şu an en büyük temsilcisi ak parti olduğu için akpli olduğumuda bilir. Şimdiye kadar Ak Parti'nin belediyeciliği kötü müydü? Hayır? E neden ak parti kaybetti? çünkü yanlış aday olduğu için son yerel seçimi kaybetti ki Ak partiye oy vermiş birisi olarak ben yerel seçimlerde Binali Yıldırım'a değil Ekrem İmamoğluna oy verdim.
İmamoğluna oy vermiş birisi olarak, Ekrem İmamoğlunun performansından ne yazık ki memnun değilim, evet bu siyasetin içersinde var ama İstanbul'u basamak görüp 2. plana atmasını hazmedemiyorum, bir çok problem yaşanıyorken İmamoğlu şehir şehir miting yapıp kendisine zemin hazırlıyordu.
günün 3-4 saatini araç kullanarak geçiriyorum, gerçekten merak ediyorum yazın yapacağın yol çalışmasını, metrobüs yollarını neden kışın yapıyorsun abi? seçim yaklaşıyor eyvallah yahu yazın yap, yaptık diye reklamını yap. Sezon başlamadan yapılması gerekeni sezon başlayınca yaptı ve trafiği alt üst etti (okul servisleri, şirket servisleri, şirket otomobilleri vs. vs.). Şehir bomboşken hiçbir şey yapılmadı, yaz bitti başlandı işlere neyse o trafikte çektiklerimi unutmayacağım imamoğlu

Ben gerçekten sinirlenmişim imamoğluna çünkü beklentim çok yüksekdi, Beylikdüzünde yaptığı başkanlıktan beri takip ediyordum ama ne yazık ki rehavete kapıldı.
Bir de maalesef ki şöyle bir gerçek var, ya işte arkadaşım meclis çoğunluğu akp'de, önüne engel koyuyorlar, onlara rağmen, madem öyle kardeşim kusura bakma, belediye başkanı da iktidardan olacak, ya da çoğunluk hangi partideyse.
Gelelim Murat Kurum'a, ak parti çıkarabileceği en iyi adayı çıkardı, insanların en büyük korkusu depreme önem veren birisi, açık konuşmak gerekirse şimdiye kadar katıldığı tüm programları izledim ve ağızım açık izledim, inanılmazın ötesinde vaatleri var, öyle ya da böyle ekonomi kötü veya iyi, ak parti vaatlerini her zaman gerçekleştirdi şimdiye kadar. İktidara çok yakın bir dille konuştuğumun farkındayım ama gerçekten at gözlüklü birisi değilim.
----------
EDİT:
Az kalsın unutuyordum, Fenerbahçe'ye yaptıklarını da unutmadık.