Konu: Retarted RP, Noob DM Cames Junes - Tony Fallaci  (Okunma sayısı 276 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 21.12.2023 18:25

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Millennium @CamesJuses

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Videoda mevcut

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
3.9. Retarted RP: Gerçek dışı yapılan abartı ve saçma rollere denir. Non RP ve Trolling arasında olan bir ihlal gibi değerlendirilir.
Örnekler
- Aktif bir rol esnasında rolü içeren tüm karakterleri saçma bir şekilde dürtmek, provoke edecek söylemlerde bulunmak.
- Karşınızdaki oyuncuyu bariz bir şekilde hataya sürükleyecek kadar baskı kurmak.
-Sürtüşme yaşadığınız karakterlere IC kanallar üzerinden; "ez, yat" gibi roleplay kavramına sığmayacak kelimeler kullanmak.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Video da göründüğü gibi kişiler arkadaşımı beklerken yanıma geliyor, yanıma geldikten sonra "Naber orospu çocuğu diyor" ben onların hayal dünyalarında onlara çarpmışım gibi lanse edip karkaterime saldırıyorlar. Ben oyuna girdikten sonra arkadaşımla ev bakmak için telefonla sohbet edip El corona bölgesine gidiyorum, arkadaşıma video da da göründüğü gibi konum atıyorum ve mesajlaşıyorum, Yetmediği gibi mesajda evin adresini veriyorum, (PM'den MG MİX yaptığımızı söyleyen arkadaş için altını çizerek söylüyorum) Sonra bu arkadaşlar geliyor,  geldikleri gibi küfürler, hareketler, sonra karakterime saldırıyor. İlk olarak video da gözüktüğü üzere adama kafa atacak emotesi atarken orayı sadece kopyalamak için yazdığımı belirtmek isterim. Zaten arkadaşta sorgusuz bir şekilde karakterime saldırıyor. Oğlum gidin sizin yuvanız freeroam gibi bir sunucu, gidin orada oynayın benim de milletinde canını sıkmayın aslan parçaları mafya rolü yapacaksanız da öğretelim. Çete rolü yapacaksanız da öğretiriz. Şurada işten gelip canımız sıkılmasın diye oyuna giriyoruz sizin gibi elemanlar yüzünden oyun zevkimiz de kaçıyor. Adam gibi durun ya da gidin freeroam sunucularda oynayın, V2 oyuncususun, o zamandan beri SAMP'ta yarım saat geçirsen böyle bir rol yapamayacağını bilirsin. Hadi diyelim ben sizin arabanıza ya da motorunuza çarptım? Yine gelip bana böyle saçma rol yapamazsınız. Az düzgün rol yapın ya da gidin başka sunucuda oynayın can sıktınız akşam akşam.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Gereken yapılsın teşekkür ederim.

« Son Düzenleme: 21.12.2023 19:12 BrooklynZ »

#1 - 21.12.2023 18:38
Oyuna girdiğim ilk dakikadan itibaren video atabilirim kendilerine; güya onlara çarpmışım; onlara çarptığıma dair bir tane SS'leri varsa şikayeti geri çekeceğim. Gerçek anlamda söylüyorum.

Şu videoyu atın bakalım arkadaşlar.

Karakterim senin annene küfür edecek bir karakter değil, çarptıktan sonra polisi çağıracak bir karakter, hatalı ise paranı öder gider. Ama sen kafanda kurduğun rol ile gelip bana saldırıyorsun ya; Video da varmış sende at bakalım kimmiş sana çarpıp kaçan? Bak çok ciddiyim senin gibiler yüzünden soğumaya başladım rollerden. bir değil iki değilsiniz. LOW RP sunucu da değil burası, eğer çok istiyorsan bulursun kendine uygun bir sunucu. Vice harici her yere aitsin ama; yapmayın birader soğutmayın milleti rollerden. Can sıktınız iyice, normalde şikayet açan birisi değilim, bu zamana kadar nasıl tuttum kendimi bilmiyorum ama senin saçma sapan rolün yüzünden bardaktan akan son damla oldun. Senin gibi çoluk çocukla da vakit harcamak istemiyorum, istemediğim için bu sunucuda oynuyorum. Kanıtınla gel, PM den sor emin değilsen "Selam, az önce bir kaza yaptık sen miydin" gibisinden. Biraz da rolünü realist yaklaş.
« Son Düzenleme: 21.12.2023 18:49 BrooklynZ »

#2 - 21.12.2023 18:52
Arkadaş gelip bize çarptı. Ardından hiçbir şey olmamış gibi devam ediyor. Emotemizi verip karşılıklı birbirimize saldırıyoruz ve rol dahilinde her şey gelişiyor bir kural ihlali yok. Şu savunmadaki üsluba bir bak insan birazcık şikayetle bağdaşan cümleler kurar. Her neyse rol yapıldı emoteler verildi ve rol bu şekilde gerçekleşti. Kural ihlallik bir durum bulunmuyor.

#3 - 21.12.2023 18:53
Çoluk çocukla vakit harcamak istemiyorum falan yazmış birde arkadaşımız baştan sona kadar okuyunca güldüm valla. İleti kasıyormuş gibi görünmesin arkadaş rolün devamını atmamış ben atayım. Mix yapar gibi arkadaşı gelip beni bayılttı. Rolün devamı bu şekilde gerçekleşti.

https://streamable.com/7avzkt
« Son Düzenleme: 21.12.2023 19:01 Millennium »

#4 - 21.12.2023 18:58
Ya birader, SS at bana boş laf yapma, Video vardı hani at işte ne konuşuyon hâlâ Allah için.

#5 - 21.12.2023 19:10
Çoluk çocukla vakit harcamak istemiyorum falan yazmış birde arkadaşımız baştan sona kadar okuyunca güldüm valla. İleti kasıyormuş gibi görünmesin arkadaş rolün devamını atmamış ben atayım. Mix yapar gibi arkadaşı gelip beni bayılttı. Rolün devamı bu şekilde gerçekleşti.

Rolün içerisinde olduğum ve mix yaptığım iddia edildiği için savunma gereksinimi duyuyorum. Şikayetin olduğu ekte video dikkatli bir şekilde izlerseniz fark edebilirsiniz ki Joseph karakteri benim karakterimi olduğu konuma çağırıyor ve oraya geldiğimde 20 yıllık dostumun birileri tarafından darp edildiğini görüyorum. Doğal olarak olaya müdahil oluyorum ve arkadaşımı alıp olay yerinden uzaklaşıyorum. Hatta bu esnada polise ihbarda bulunuyorum kontrol edilebilir.

#6 - 21.12.2023 19:10

Aslan kardeşim, senin Türkçen var mı? Ya da videoyu izledin mi? Video da MİX olmadığı gayet net bir şekilde anlaşılıyor, gelmişsin burada hâlâ mağdur edebiyatı yapıyorsun, dostum ya videoyu izlemedin ya da ezber savunma yapıyorsun bana. Harbiden tuhaf, arkadaşımın adı Dex, ona telefondan konum artı olarak ev kapı numarası atıyorum videoda var zaten. Bana hâlâ gelmişsin MİX yaptın diyorsun? Dayı sen ne anlatıyon gözünü seveyim, şimdi sana çarpmışım ya ben o dakikaların videolarını at bakalım. Ne bana antin küntin video paylaşıyorsun? Aynı video bende de var, istersen atarım? Güldürme beni, hadi yap savunmanı.

#7 - 21.12.2023 19:24
Aynı zamanda bilgin olsun ekran kartından video alıyorum, oyunun sesleri de arkada açık fark ettiyse. Discord, TS gibi kanallarda olsam zaten arkadan sesi gelirdi biliyorsun MİX olayını lütfen kafandan çıkart ve savunmanı öyle yap. Eğer SS atamayacaksan benden daha bir ileti gelmeyecek.

#8 - 21.12.2023 19:36
Kardeşim öncelikle üslubunuza dikkat ederek konuşun. IC olarak sorunumuz vardı kurallara uymayan bi şey yapmadık role uygun bir şekilde kavgamızı yaptık konu kapandı. Bu zorunuza gitti sanırım ama uzatmaya gerek yok. İyi roller.

#9 - 21.12.2023 19:42
Kardeşim öncelikle üslubunuza dikkat ederek konuşun. IC olarak sorunumuz vardı kurallara uymayan bi şey yapmadık role uygun bir şekilde kavgamızı yaptık konu kapandı. Bu zorunuza gitti sanırım ama uzatmaya gerek yok. İyi roller.

Ya arkadaşlar, Allah'ın adını verdim artık şikayet ile ilgili bir SS atar mısınız? Kaza rolünün SS'ini atın işte, Varsa hâlâ neden atmıyorsunuz? Ben değilim dostlar, sizinle kaza rolü yapmadım. Yap-ma-dım.
« Son Düzenleme: 21.12.2023 19:54 BrooklynZ »