Oyuna girdiğim ilk dakikadan itibaren video atabilirim kendilerine; güya onlara çarpmışım; onlara çarptığıma dair bir tane SS'leri varsa şikayeti geri çekeceğim. Gerçek anlamda söylüyorum.
Şu videoyu atın bakalım arkadaşlar.

Karakterim senin annene küfür edecek bir karakter değil, çarptıktan sonra polisi çağıracak bir karakter, hatalı ise paranı öder gider. Ama sen kafanda kurduğun rol ile gelip bana saldırıyorsun ya; Video da varmış sende at bakalım kimmiş sana çarpıp kaçan? Bak çok ciddiyim senin gibiler yüzünden soğumaya başladım rollerden. bir değil iki değilsiniz. LOW RP sunucu da değil burası, eğer çok istiyorsan bulursun kendine uygun bir sunucu. Vice harici her yere aitsin ama; yapmayın birader soğutmayın milleti rollerden. Can sıktınız iyice, normalde şikayet açan birisi değilim, bu zamana kadar nasıl tuttum kendimi bilmiyorum ama senin saçma sapan rolün yüzünden bardaktan akan son damla oldun. Senin gibi çoluk çocukla da vakit harcamak istemiyorum, istemediğim için bu sunucuda oynuyorum. Kanıtınla gel, PM den sor emin değilsen "Selam, az önce bir kaza yaptık sen miydin" gibisinden. Biraz da rolünü realist yaklaş.