Tekrar tekrar ileti atmak istemiyorum fakat karşı taraf elde tutulamayan şeylerle savunma yolladığından cevap vermek zorunda kalıyorum.
-Karşı tarafın savunmasına göre bir önce ki yolladığım iletiler gibi sırasıyla özetleyeceğim;
"Fotoğraf makinesiyle fotoğraf çeken bir kişiye sapık muamelesi yapıldığı için"
Yapılan rol belli, yazılan cümle belli. Sizin karakteriniz için böyle bir chat gözükmüyor ekranda. Sizler sadece yazı üzerinde kendinizi savunmakta ısrarcısınız, benim atmış olduğum ekran görüntülerini düşürebilecek kanıtları inatla sunamıyorsunuz, neden? Tam olarak atmış olduğum görüntülerden ibaret dönen rol.
"kimseyi de fotoğraflamıyordum komple bölgenin fotoğrafını çekiyordum."
Sunmuş olduğum her iki ekran görüntüsünde belli, birisinde arabanızın yanında sağa sola bakıyorsunuz, diğer ekran görüntüsünde ise fotoğraf makinenizi bana doğrultuyorsunuz. Gerçekten söylediklerinizle çelişiyorsunuz.
"Bağırarak *sizi çekiyor!!!*"
Bu kısımda sizin karakterinize küfür etmiyorum, aşşağılamıyorum, kışkırtacak bir şey yapmıyorum. GBI içerisinde fotoğraf makinesiyle casusluk rolü yapıyorsunuz, fark edildiğiniz zaman olay yerini terketmek yerine bağırarak küfür ediyorsunuz.
"kişinin saçma rolden işlem görmesini istiyorum."
Bunu söylemeden önce benim karakterime karşı yaptığınız rolü tekrar düşünün.
"zaten bi ekran fotoğrafını 3 ileti de kullanarak manipüle etmeye çalışıyor"
Bana kalırsa bu durumdan kendinizi aklayabilmek için ortaya asılı olmayan şeyler sunuyorsunuz, manipüle etmem gibi. Dediğiniz varsayım üzerinden olur, ekran görüntülerimi zaten sunmuşum.
"alakam yokken beni çoklu hesap kullanmakla suçluyor."
Suçlamak net konuşmak olur, bunu ayırt etmenizde fayda var. Sizin için "MultiAccount hesap bile olduğunu olabilir" diye belirtmişim. Direkt öyle bir hesap diye vurguladığım kısım yok.
Sonuçlanabilir.