Konu: Igor Kozlov - DM  (Okunma sayısı 108 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 13.12.2023 20:12

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Igor Kozlov - @Cesaro

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Roger King @HANZEL

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 13.12.2023 - akşam suları

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
DEATMACH - EMOTESİZ İŞLEM

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: VCPD lobisinde afk olarak beklerken bir anda oyuna döndüm, kendimi baygın halde gördüm, kişi emote atmayarak bize sıkıp kaçmış.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Gereğinin yapılmasını arz ederim. 5 level bir karakter nasıl Deagle sahibi olabilir ki? Büyük ihtimalle yan hesap.

#1 - 13.12.2023 20:14
Şahitliğimi onaylıyorum, departman lobisinde böyle bir olay olması ve arkadaşın beş level deagle sahibi oluşu.. Gereğinin yapılmasını talep ediyorum.

#2 - 13.12.2023 20:16
Merhaba, aynı kişi ben afk iken de beni güvenli bölge de vurmuş. https://hizliresim.com/eu0yr6d

#3 - 13.12.2023 20:22
Bende şimdi aynı kişiye şikayet açmak üzereydim fakat görüyorum ki açılmış, bu şikayete ekleme yapmanın daha uygun olduğunu düşünüyorum.

Spoiler: GösterGizle

Spoiler: GösterGizle

Tamirhanede rollerken bir anda adam geldi, silahını çekti vurmaya başladı. Adamı tanımıyorum, ne oldu falan derken id den bir baktım ki adam 5 Level. 5 Levelde bırakın m4 çekmesini (M4 öyle Ak gibi yine bir nebze kolay bulunabilen bir silah değil, bulması aşırı zor) bir uzi-colt bile çekmesi imkansıza yakınken bu kişi ne hikmetse eline m4 almış. Bu şikayette sunulan kanıtlarda da elinde Deagle var. Hile kullandığı ortada.

#4 - 13.12.2023 20:23
Yasaklandı.