Konu: Esp  (Okunma sayısı 466 defa)

#10 - 09.12.2023 14:58
hayatımda daha saçma bir hile sebebi duymadım, çocuklar daha önce hiç hile açmamışsınız galiba. Kanalıma bakmanızı tavsiye ederim. Yt:Kypeex

#11 - 09.12.2023 14:59
kavga etmen guzum

#12 - 09.12.2023 15:10
taraftarlar gergin :minigun:

#13 - 09.12.2023 19:30
Hile olmasa neden çift can barı olsun? Akılda deli sorular. Video kaldırılırsa etiket atabilirsiniz.
Ayrı olarak nametag türleri farklı farklıdır, kişisel farklılıktır. Yapan kişinin zevkine göre değişiklik gösteren bir şey. Birçok modelde nametag bulunuyor.
sen ne anlatıyon olm hem şikayetle alakan yok, hem de kin yapmışsın. çok canın yandı galiba  ::) ::) ::) değişik.

#14 - 10.12.2023 00:02
hayatımda daha saçma bir hile sebebi duymadım, çocuklar daha önce hiç hile açmamışsınız galiba. Kanalıma bakmanızı tavsiye ederim. Yt:Kypeex
patladım PUHAHDUAYWDYTA

#15 - 10.12.2023 13:57
Hile olmasa neden çift can barı olsun? Akılda deli sorular. Video kaldırılırsa etiket atabilirsiniz.
Ayrı olarak nametag türleri farklı farklıdır, kişisel farklılıktır. Yapan kişinin zevkine göre değişiklik gösteren bir şey. Birçok modelde nametag bulunuyor.
sen ne anlatıyon olm hem şikayetle alakan yok, hem de kin yapmışsın. çok canın yandı galiba  ::) ::) ::) değişik.
la zurna şikayet açılan adam senden daha az yorum yapmış az konuş

#16 - 10.12.2023 14:40
la zurna şikayet açılan adam senden daha az yorum yapmış az konuş
buna noluyo la :D

#17 - 21.01.2024 22:08
Hile kullanımı bulunmuyor. Çeşitli hud modlarından kaynaklanabilir, uzak mesafeden görüş arttırmadığı sürece problem bulunmuyor. Videolarda da buna rastlanılmadı.

K&A