Konu: Esp  (Okunma sayısı 464 defa)

#0 - 08.12.2023 18:21
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Pazzillien$  Keefe Bells
Olaya dahil olan şahit karakter adı:
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: video

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşın videosuna youtube üzerinde gezerken denk geldim, videoda nametag hilesi olduğunu düşünüyorum. Arkadaş eğer hile bulunuyorsa savaşlarda üstünlük sağlayacak şekilde kullanıyor..  :palmiye:
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): videoyu silmene gerek yok, yedeklendi  :sampanya:

#1 - 08.12.2023 21:00
Bune knk sksmkssmwkmsmwmmekmdwk

#2 - 08.12.2023 21:34
şakamısın sen dostum öyle bi kin yapmışsınız ki açtığım şikayetlere karşılık veremeyince karşı atağa geçmeye çalışmısınız baksana taklacı arkadaşın yorumda nasıl takla atıyor xdd, ic olarak karşılık veremeyince ooc olarak karşılık vermeye çalışarak içinizi soğutmaya çalışıyosunuz boşverin bu işleri bakın oyununuza.
Arkadaşın dediği nametag hilesi böyle oluyor kanıt: 

şöylede birşey arkadaşlar nasıl bir kafa yaşıyor bilmiyorum ama iki tane can barı görünce şikayet açma gereği duymuşlar oyunu silip yükledikten sonra can barı iki tane gözükmeye başladı, ne uzaktan adamı gördüğüm var nede başka bir üstünlük var arkadaşlar şikayet açmak için açmış, bomboş bir şikayet , arkadaşlar bu işleri iyi biliyo onuda geçtim hileyle video atarmıyım sizce .d?
ortada bir hile olmadığı için yapabileceğim bir savunma da yok,

sen iyi bilirsin böyle şeyleri dostum, hileyle dm ciyim diye gezinen çocuklarsınız .d

#3 - 08.12.2023 21:53
bütün hileleri bilen, ota boka şikayet açan berke kardeşimiz yapmış yapacağını  ::) ::)

#4 - 08.12.2023 21:54
&t=1s
İşte şuan tam böyleyim.  :-\ :-\ :-\
HAHAHAHAHHAHAH gospel kardeşimiz de yapmış yapacağını

#5 - 08.12.2023 22:29
Bir şüpheyle açtım, savunma yapılmış. Şikayet sonuçlanabilir.

#6 - 09.12.2023 04:39
Hile olmasa neden çift can barı olsun? Akılda deli sorular. Video kaldırılırsa etiket atabilirsiniz.
Ayrı olarak nametag türleri farklı farklıdır, kişisel farklılıktır. Yapan kişinin zevkine göre değişiklik gösteren bir şey. Birçok modelde nametag bulunuyor.

#7 - 09.12.2023 05:01
Hile olmasa neden çift can barı olsun? Akılda deli sorular. Video kaldırılırsa etiket atabilirsiniz.
Ayrı olarak nametag türleri farklı farklıdır, kişisel farklılıktır. Yapan kişinin zevkine göre değişiklik gösteren bir şey. Birçok modelde nametag bulunuyor.

#8 - 09.12.2023 08:09
Bırak bu isleri ne işse oyundaki tüm hileleri adınızı bilir gibi biliyosunuz ya kurdugu addondan yada oyunun bir bugu oldugunu dusunuyorum zaten bu sikayete yorum atman  kinlenmiş olmandır nerden şikayet acicaginizi sasirmissiniz  xdd
« Son Düzenleme: 09.12.2023 10:32 enesavage »

#9 - 09.12.2023 13:36
&t=1s
İşte şuan tam böyleyim.  :-\ :-\ :-\

silahsız adamları vurmaya çalışırken bile tribe giriyorsun :D