Yaptığım bir ihlal göremiyorum, arkadaşım sıkacağı için maske taktım bu kadar.beni katman saçma dostum
Olayda yoktum ama zaten arkadaşlarla bir olayımız oldu ama arkadaşlar sunucuya rol değilde troll ve DM atmaya gelmişler, bir konuya daha ele alacacağım kordell ve penjamin arkadaşlar sivil ve DM atıyorlar hani brawl rolü yaparsında DM nedir ya….
Ek olarak hâlâ gelip yok size sıkacağız yok sizi sikeceğiz tarzı konuşuyorlar, e biz bunlara sıkmayalım da ne yapalım arkadas?
Spoiler: GösterGizleBu attığım ssin tarihine bakın lütfen, sıkmak için geçerli bir sebebiniz var mı? Merak ettim. Bunu başlatan biz değildik.
Alıntı yapılan: dardayimyalanimyok06 - 02.12.2023 21:40Ek olarak hâlâ gelip yok size sıkacağız yok sizi sikeceğiz tarzı konuşuyorlar, e biz bunlara sıkmayalım da ne yapalım arkadas? attığın ss sizin sıkmanızdan sonra gerçekleşen bir ss : https://hizliresim.com/a26iqvc ss te gözüktüğü gibi 20.03 te sıkıyorsunuz, ondan sonra sizi market caddesinde gördüğümüzde size bunları diyoruz, admin kandırmayamı çalışıyorsunuz ?. E bu olaylardan sonra bunlara sıkmayalım da ne yapalım arkadaşlar?