5. DeathmatchingBir karakteri sebepsiz veya yetersiz sebeple öldürmektir. Bunun yanında diğerlerini agresif hareketlere yönlendirecek şekilde basit olaylardan kışkırtma yapmak da aynı şekilde bu kuralı ihlal eder.
Şahitliğimi onaylıyorum ve şunları söyleyeceğim.Bu kişiler trolling yapıyor amaçları rol değil, DM.Spoiler: GösterGizle Bu ss'te gördüğünüz gibi arkadaş yine DM atıyor, chatloga bakacak olursanızda kendi aralarında gülüşüp konuşuyor, mix yapıyorlar ve ayrıca "Bruno'dan başla" diyorlar. Birlik olarak şikayetçiyiz bu arkadaşlardan.Bir ss daha Spoiler: GösterGizleŞunu eklemek istiyorum, bunları yaparak eğlenmiyorsunuz ya da başkalarının canını sıkmıyorsunuz, rezil oluyorsunuz. Canım sıkılmıştı, eğlendirdiniz.Spoiler: GösterGizle
Şahitliğimi onaylıyorum ve şunları söyleyeceğim.Bu kişiler trolling yapıyor amaçları rol değil, DM.Spoiler: GösterGizle Bu ss'te gördüğünüz gibi arkadaş yine DM atıyor, chatloga bakacak olursanızda kendi aralarında gülüşüp konuşuyor, mix yapıyorlar ve ayrıca "Bruno'dan başla" diyorlar. Birlik olarak şikayetçiyiz bu arkadaşlardan.Bir ss daha Spoiler: GösterGizle