Konu: Bobby Dylan - Aktif Rolde Q  (Okunma sayısı 326 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#20 - 27.11.2023 12:58
Kanka her neyse size anlatmaktan dilimde tüy bitti.Neyse cezam alırım ama bağlantım koptuktan sonra şikayet oluşturdum size bağlantım kopunca fırsata çevirdim onu hemen şikayet oluşturdum ve oyuna girişimi sağladım.

Bize ne?  :) bağlantın koptuysa oyuna gireceksin, bize pm atacaksın, orada olduğunu söyleyeceksin, biz de gelip role kaldığımız yerden devam edeceğiz. Sen neyi seçtin? /sq atıp yalandan bağlantım koptu demeyi. ::) eğer cidden bağlantın kopsaydı zaten oyuna girişini sağlardın. PD ile role girmeyi de seçerdin dost. Şikayet sonuçlanabilir. Bu herifin boş beleş yalanlarını daha duymak istemiyorum. @ozmeninho

#21 - 27.11.2023 17:17
Üsluplarına dikkat et dostum, ben oyuna girişimi zaten sağladım loglar kontrol edilebilir. Sonuçlansın senin gibi trollerle uğraşamayacağım dostum toxic birisi görmedim senin gibi dünkü yediğin jail yetmedi sanırsam sana he?  ::) ::) 

#22 - 27.11.2023 19:18
Üsluplarına dikkat et dostum, ben oyuna girişimi zaten sağladım loglar kontrol edilebilir. Sonuçlansın senin gibi trollerle uğraşamayacağım dostum toxic birisi görmedim senin gibi dünkü yediğin jail yetmedi sanırsam sana he?  ::) ::)
üslubu seni ilgilendirmez ahbap, ne kadar kinlenmişsin de arkadaşımın jaillerini takip ediyorsun :DD. Toxic ve troll dediğin adam senden daha mantıklı konuşuyor, bence önce kendine bakmalısın. Boş boş laflayacağına bırakta şikayet sonuçlansın sen de paşa paşa bekle jailini. Daha trucker yapacaksııın silah alacaksııın

#23 - 27.11.2023 19:30
Dostum silahım var evet doğru ama bağlantım koptu ve o zamanı fırsata çevirmek istedim ve size şikayet oluşturduktan sonra oyuna girişimi sağladım.

Bağlantı kopması durumunda yapmanız gereken ilk şey en kısa sürede oyuna giriş sağlayıp rolün devamını getirmek. Karakter cezalandırılacak.