Konu: Bobby Dylan - Aktif Rolde Q  (Okunma sayısı 324 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 25.11.2023 17:28
Dostum ben bekledim kimse bakan olmadı olay yerinden uzaklaştım, peşimden kimseciklerde gelmedi bir fikrim yok şahsen.
puhahahahaa, adam bizi hastaneye bıraktıktan sonra iki saat orada senin girmeni yavaş internetini bekledi dostum. Kendini böyle boş boş savunarak şikayet kısmını boş doldurma, okuyan kişilerin gözlerine yazık. Gerçi kendine güldürüyorsun milleti O:-)

#11 - 25.11.2023 17:42
Dostum ben bekledim kimse bakan olmadı olay yerinden uzaklaştım, peşimden kimseciklerde gelmedi bir fikrim yok şahsen.

Oyuna giriş saatinizi bildirir misiniz kontrol edeyim?

#12 - 25.11.2023 18:02
Dostum 17.45 civarıydı.

#13 - 25.11.2023 18:23

17:26 'da bunu yazdınız 17.45 civarı olması biraz imkansız

#14 - 26.11.2023 13:40
Sonuçlanabilir.

#15 - 26.11.2023 18:52
@ozmeninho @Lia

Arkadaşın elinde silah olduğu, silahını kaybetmemek için q bastığı apaçık ortada. Lütfen arkadaş gerekli cezayı alsın. Kendi ss'lerinde bile gözüküyor arkadaşın silahlı olduğu. Tabii silah kaybetmemek için q atar. Her şey ortada. Şikayetimiz sonuçlanabilir.

Spoiler: GösterGizle

Spoiler: GösterGizle

#16 - 26.11.2023 19:28
Dostum silahım var evet doğru ama bağlantım koptu ve o zamanı fırsata çevirmek istedim ve size şikayet oluşturduktan sonra oyuna girişimi sağladım. Yani burada silahımı kaybetmemek için bir mücadeleye girmeme gerek yok. Kaybedersem giderim para kasarım yenisini alırım. Yani silahını kaybetmemek için Q bastı falan gibi düşüncelere kapılma dostum, dediğim gibi bağlantım koptu bende bunu fırsata çevirdim ve size şikayet oluşturdum sonra oyuna girişimi sağladım. 17.30 falandı sanırsam oyuna giriş saatim.

#17 - 26.11.2023 19:35
Birde arkadaşların İl-legal rol sergilediği ve PD çağırdı göz önüne alınırsada oradanda işlem uygulanırsa sevinirim cidden.

#18 - 26.11.2023 20:33
Birde arkadaşların İl-legal rol sergilediği ve PD çağırdı göz önüne alınırsada oradanda işlem uygulanırsa sevinirim cidden.

Tm. Para kasıp silah alacakmış falan :D kardeşim benim sen sabaha kadar para kas, yeni bir silah al, bu kimseyi ilgilendirmiyor. Burada senin q attığın apaçık ortada. Silahın gitmesin diye basmışsın q. Neden 30-40 saniyeni oyunda geçirip, ben polislere haber verdiğim zaman q basıyorsun? O zaman mı şikayet açasın tuttu? Boş savunma. Biraz daha gelişmeli yalanların.  O:-)

#19 - 27.11.2023 07:38
Kanka her neyse size anlatmaktan dilimde tüy bitti.Neyse cezam alırım ama bağlantım koptuktan sonra şikayet oluşturdum size bağlantım kopunca fırsata çevirdim onu hemen şikayet oluşturdum ve oyuna girişimi sağladım.