Konu: Eva Rosenfeld // İhlaller silsilesi Laila_Jughashvili DM  (Okunma sayısı 560 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#20 - 25.11.2023 02:18
Benim orada rütbe sahibi olmamın ne alakası var? Her insan başka bir insana şahit olabilir dostum. Sizin amacınız ne biliyor musunuz? Başkalarına yaptığınız şeyler size yapılınca çekemiyorsunuz ve bu yüzden böyle hareketlerde bulunuyorsunuz. Sonuçlanabilir.

#21 - 25.11.2023 07:57
savunma yapmama gerek yok, sonuçlanabilir

#22 - 25.11.2023 08:47
kusura bakmayasın @cosmopolitan

#23 - 25.11.2023 09:54
Benim orada rütbe sahibi olmamın ne alakası var? Her insan başka bir insana şahit olabilir dostum. Sizin amacınız ne biliyor musunuz? Başkalarına yaptığınız şeyler size yapılınca çekemiyorsunuz ve bu yüzden böyle hareketlerde bulunuyorsunuz. Sonuçlanabilir.

Birliğimdeki hiç bir üyeyle daha önce böyle bir rolde karşılaşmadığına eminim. Sıktıktan sonra nc atmak ve ihlaller senin elinde olan şeyler. Kendi adıma konuşursam platformda arada bırakmama rağmen 3 senedir illegal oyuncusuyum ve toplam 6 tane ooc sicilim var. İnsanlara böyle ithamlarda bulunmadan önce kendi rollerine odaklanman ve ben nerede yanlış yapıyorumda 7 ayda 4 tane ooc sicilim oldu diye bakman gerekiyor bana sorarsan dostum. Rütbe sahibi olman ise şunu etkiler, arkadaşının sana güvenip böyle yüksek bir rütbe vermesinden sonra onu zor duruma düşürmeni ve bundan sonra birliğinde kime yüksek rütbe veriyor biraz daha dikkat etmesini sağlayacak.

kusura bakmayasın @cosmopolitan

Bu bir oyun en nihayetinde. Daha güzel rollerde görüşmek üzere.

Tarafımdan daha fazla ileti gelmeyecek.
« Son Düzenleme: 25.11.2023 11:02 cosmopolitan »

#24 - 25.11.2023 10:02
<3

#25 - 25.11.2023 10:50
Kontrollerimi sağladım, ekran görüntüm bulunmuyormuş. Ancak, şahitlik yapması üzerine @NapoXL ve @Uzgun 'u buraya etiketliyorum. Dediğim gibi, sizin chatinize düşmemiş olması, benim vermediğim anlamına gelmiyor. Teşekkür ederim.

Emoute benim chetime düşmüştü ama ss almadım üzgünüm.

#26 - 26.11.2023 13:01
Sonuç bekleniyor.

#27 - 26.11.2023 14:46
Eva Rosenfeld (yeni karakter adıyla Alya Zakharovna) Silah Kuralları İhlali, Laila Jughashvili (yeni karakter adıyla Towfiq Benson) ise karakterini yeni açmasına rağmen bir çatışma rolüne katıldığı için İllegal Kural İhlali kapsamında ceza alacak.

Güncelleme: Tekrar incelendi, Eva Rosenfeld karakterine Deathmatching gerekçesiyle ceza eklenecek.
« Son Düzenleme: 26.11.2023 17:02 ozmeninho »