Konu: Eva Rosenfeld // İhlaller silsilesi Laila_Jughashvili DM  (Okunma sayısı 551 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 24.11.2023 20:12
Seni toksiklemek istediğimi nereden çıkardın dostum? Eğer ki ortaya bir iftira atıyorsan kanıtlarını sunman gerekir. Ben emote vesaire verdiğimi eve geçtiğim zaman ileteceğim. Lütfen sivil oldugumun kanıtını atabilir misin? Yoksa geçersiz bir durum sayılması gerekiyor.

#11 - 24.11.2023 20:15
Seni toksiklemek istediğimi nereden çıkardın dostum? Eğer ki ortaya bir iftira atıyorsan kanıtlarını sunman gerekir. Ben emote vesaire verdiğimi eve geçtiğim zaman ileteceğim. Lütfen sivil oldugumun kanıtını atabilir misin? Yoksa geçersiz bir durum sayılması gerekiyor.

Brom emotenin olması Ramirez'de görünmediği sürece bir anlam ifade etmiyor, sivil olduğunun ssini maalesef almamışım fakat son zamanlarda birliğe girdiğin doğru olabilir o kadar takip etmiyorum. O geçersiz sayılsa bile diğerlerine savunmanı yap, sonuçlanmasını bekleyelim hep beraber.

#12 - 24.11.2023 20:19
Verdiğim emotenin onda görülmemesi benim sorunum mu? Şayet değil. Ben emote verdiğimin kanıtını akşam eve geçtiğimde atacağım.

#13 - 24.11.2023 20:23
Verdiğim emotenin onda görülmemesi benim sorunum mu? Şayet değil. Ben emote verdiğimin kanıtını akşam eve geçtiğimde atacağım.

Tam olarak senin sorunun dostum, bundan sonra uzaktaki birine sıkarken /ame'den emote vermelisin bence yanlış anlama sadece bir tavsiye veriyorum.

#14 - 24.11.2023 20:27
Yani ben sıktım düşürmeden giderken arkadaşın takip etti. Sonrasında düşürdüm buna da itiraz ediyorsa etsin.

#15 - 24.11.2023 20:29
Yani ben sıktım düşürmeden giderken arkadaşın takip etti. Sonrasında düşürdüm buna da itiraz ediyorsa etsin.

Dostum lütfen daha fazla ileti atmayalım savunmanı yap lütfen @NapoXL sen de savunmanı yap lütfen daha sonrasında susalım sonucu bekleyelim.

#16 - 24.11.2023 20:33
Ben 23.30 da emote kanıtını atacağım lütfen öncesinde sonuçlanma yapilmasin

#17 - 24.11.2023 21:01
DM söz konusu değil. Geçtiğimiz günlerde sokak ortasında Eva'nın dayak yemesi üzerine, intikam rolü. SS yok fakat chatlog bırakabilirim bulduğumda.

Birliğinizden çıkmanıza gerek yoktu, bir brawl sonrası silahların patlaması ne kadar mantıklı sence? Gerçek hayatta biri gelip seni dövse silah mı çekersin bir kaç gün sonra?

şikayeti doğru düzgün inceledikten sonra iletiyi sildim zaten. eksiği, fazlası yok şikayetin

#18 - 24.11.2023 23:34
Kontrollerimi sağladım, ekran görüntüm bulunmuyormuş. Ancak, şahitlik yapması üzerine @NapoXL ve @Uzgun 'u buraya etiketliyorum. Dediğim gibi, sizin chatinize düşmemiş olması, benim vermediğim anlamına gelmiyor. Teşekkür ederim.

#19 - 25.11.2023 00:55
Bizim chatimize düşmemiş olması, senin ceza alacağın anlamına geliyor maalesef. İki kişi de
birlikten çıkmış Biri senseytin karakteri r18 napoxlın ise r12 idi. Daha fazla ileti gelmeyecek.

Napoxlın karakterinin ssini almamıştım fakat lady rolündeydi.
« Son Düzenleme: 25.11.2023 02:01 cosmopolitan »