Kanıtlarınızda CK rolünüz gerçekleştikten sonra rol iptal olması için yaptığınız açıkça görülüyor. Size sıkma nedenim Hoffmanın ölüm hakkınızı vermesi ve sizin bana açıkçası silah çekme rolünüzdü. Yani kimse size sıkıp CK ettim kafasında bir role girmedi. Gerekli ooc ve ic izinler bu gidişata rolü evirdi. Herzberg birliğinin kurucusu R20 nin dediklerimi onayladığı da sslerde mevcut. Ayrıca birlik yetkilisi de şikayete açıklama yaptı. Benim aldığım rol ssinde de birlik lideri bu durumu onayladı. Sergilediğin rol bunu doğurdu. Ek olarak discord kayıtları kanıt niteliği taşımıyor. Benim discord chati attığım yer illegal birlik dcsi olduğu için yoksa bu bir kanıt olsun diye atmadım.
Açıklamalarda varsayarsak birliği böyle bir duruma düşürmemeniz gerektiği gibi konuşulmuş Herzberg yetkililerine çok da hak veriyorum muhbir rolüne zemin hazırlayabilir bu kafa çünkü. Fakat rolünüz gerçekleştikten sonra rol dahli olmayan kişilerden bu işlemin geri çekilmesine dair teyiti almaya çalışmışsınız. Çünkü sergilediğiniz rolü tam olarak anlatmıyorsunuz. İnsanlar olaya hakim olmadığı için de duruma karşı ılımlı yaklaşıyor, gerçek rolü görmüyor. Sonrasında salim kafayla yaptıkları açıklama bunun böyle olmadığını da teyit eder nitelikte. Bir şey yapıyorsanız bunun arkasında durmalısınız. Birbirimizi kandırmayalım. Kafasına göre CK etmedi kimse sizi, bir rol yaptınız ve bu rolün karşılığı olarak verildi. CK olmaman için her türlü rolü sana sunduk, reddettin. Yıllanmış karakterin var 50k vermek mi zoruna gitti? Ya da başka bir.şey. Dava açmamı önermiştin icde sen de açsaydın keşke bu kadar kışkırtmak yerine veya silah çekmek yerine. Madem bu kadar rol imkanın var sergileyebilirdin.
Özetle sınadın, sınandın.
Rollerde görünüyor, sürekli küfür ve hakaret ederek olayı nasıl ateşe verdiğini. $50.000 versin konu kapansın deseydin verilirdi, sen daha laf bitmeden çıkıp CK etmeye çalıştın. CK kafasında değilim diyorsun ancak oraya CK etmek için gelmişsin. Kurallarda IC olarak izin almanın yetmediği ve yanına birlik ve oyuncudan da (do kanalı üstünden izin almanız gerektiği yazıyor. Kuralları sen attın ve yukarıda. PM üzerinden
"kendi" aranızda anlaşıp CK izni istiyorsun. /do kanalını kullanıp benim de görebileceğim bir izin yok ortada. Hans Herzberg ile /pm konuşmanda 22.11 tarihli. Olaydan çok sonra konuşulan bir kon. Neredeyse üzerinden 4 gün geçmiş. Hatta 5. güne giriyoruz. Olayı kabullenipte 5 gün sonra mı şikayet açmak istediniz?
Sizin sözlerinizde bir tutarsızlık var, önce CK iptal edildi diyorsunuz, bende karakterimle devam ediyorum. Şimdi ise biz CK ettik, karakteri açamazsın/devam ettiremezsin diyorsun. Anlayamadım? 5 gün önce evet, şimdi hayır oldu. Bu şekilde bir algıyı bilerek mi yaratıyorsunuz ceza verilemesi için? Çünkü ettiğiniz sözler ile sergilediğiniz davranışlar arasında dağlar kadar fark var.
Bana önce devam et dersen ben karakterimi oynarım, şimdi de şikayet açmışsın. O zaman sırf ceza aldırmak için böyle bir haraket sergiledin. Ben bundan bunu çıkartırım. Yönetime gidip farklı konuşuyorsun, bana gelip farklı konuşuyorsun. Ben burada CK'ya itirazda bulunmuyorum yine yanlış anlaşılmasın. Verilen sözler ve sergilenen tutum bambaşka. Yönetim ekibi bunu göz önüne alması gerekiyor. CK ise CK, CK değilse CK değil. Burada iki hata var; CK sebebi Edward Hoffman'ın oğlu olarak gösterilen Klaus Hoffman'ın "Ofisini bastılar" demesi. Angelina ile derdiniz yoksa neden o zaman ofisini/iş yerini basıyorsunuz sopa ile? Kışkırtıyorsun. Her ne kadar Herzberg birliği ile aranız iyi de olsa o zaman bu davranışınız ANGELINA karakteri ile bağdaştırılır. Bu da demektir ki, derdiniz KİŞİSEL. Derdiniz KİŞİSEL ise ve KİŞİSEL SORUN için ofis basıyorsanız aynı şekilde davranış alırsınız.
Siz hem kişisel derdiniz için ofis basın, aynı karşılığı alın. Sonra da olayı BİRLİK tarafına çekmeye çalışın. Bu o zaman başlı başına ihlal. Ben buna itiraz ediyorum, KİŞİSEL mesele için birliği katıp BİRLİK CK'sı verdirtiyorsun. Bu yasak. Buna itiraz ediyorum. Umarım anlamışsındır.