Konu: Angelina Plessner - CK Jaili Talebi  (Okunma sayısı 616 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 25.11.2023 09:51
Spoiler: GösterGizle

Kişisel meseleyi birlik meselesi haline getirip rol sergilediğin için CK edildin zaten. Hoffman ve Eivorson ebeveynleri arasında dönen rolün Angelina Plessner karakteriyle bir alakası yok. Ayrıca senin birlik karakterleriyle ilgili bir rolün yok. Benle rolün yok. Karakterinin aşırı hareketleri buna sebep oldu. O halde ben de canım sıkıldı insanlara saldırayım sıkınca CK olmasın diye ricacı olayım. Tanrım şaka gibi. Burada kişisel meseleyi birlik meselesi haline getiren sensin. Herzberg değil. Gelip sormadan hood basmak birliğe zarar vermek ne demek? Bizde sunucu siyasal yönetiminden şikayetçiyiz belediye binasını yakma rolü yapalım. Pdden şikayetçiyiz binayı patlatalım. Hitler'in ordusunun Viceda ne işi var diyeyim? Almanları çözelim. Böyle rol olmaz arkadaşım. Çocuğun öz babası bir şey demiyor ablası illegal birliğin hoodunu tarumar ediyor. Ki öz ablası bile değil. Ablalığa dair beş tane rol ssi çıkar desem çıkarır mısın o bile şaibeli. Agresif rolün aşırılığını haklı çıkarmak yerine sergilediğin rolün bir farkına var. Little Italy gibi bir bölgede mekan dağıtıyorsun birliğimin Valachiye karşı olan itibarını sarsıyorsun. Senin bireysel tatminlerin beni zerre ilgilendirmiyor. Bireysel rol sergilemiyorsun birlik rolü sergiliyorsun. Birlik hoodumu dağıtarak bütün 13 kişilik birliği karşına alıyorsun Roseu değil. Bana gelip bu çocuk nasıl böyle oldu diye sormuyorsun? Benim mekanımı sopayla bastı diyorsun. Birlik adına benli konuşup kişisel rol deme. Birlik rolü sergilemeye çalıştın. Orası senin mekanın falan da değil Herzberg birliğinin liderine ait bir işyeri. Mantaliteni değiştirmeni tavsiye ederim. Bu tavrı sen sergilediğin için bu noktaya çektik biz değil.

Yine olayı bütünleştirmeye çalışıyorsun. CK için bir "red talebim" yok. Anlamamakta ısrarcısın. İlk başta bana CK iptal diyorsun, daha sonra CK ettik diyorsun. Ben bundan bahsediyorum sen hâlâ algı yaratıp olayı nerelere çekiyorsun? Sana yapıcı yaklaştıkça davranışların hâlâ kışkırtmaya yönelik devam ettiriyorsun. Bir karakter için burada seninle dalaşacak veya tartışacak biri değilim, NC atılır. Tutarsızlık var, CK ettim diyorsun, ondan öncesinde CK'yı iptal ettik diyorsun. Bu art niyet o zaman. Sırf OOC şikayet açmak için böyle bir eylemde bulunduğunu var sayarım o hâlde.

Karakter değişmek zor değil, 40-50 VP, bir komuttan ibaret. Sen itirazımı anlamadın hâlâ sanırım. Karakter gram umrumda değil, sizin sözleriniz insanları yanıltıyor. Ne dediğinizi kendinizde kararlaştıramamışsınız veya bilerek yapıp insanlara ceza aldırmayı hedefliyorsunuz. İster 5-10 senelik karakter olsun umrumda değil, zoruma mı gidiyor sanıyorsun? Ya da seninle burada tartışmanın bana zevk verdiğini mi düşünüyorsun? Ben böyle düşünmüyorum.

Umarım anlarsın benim neyi konuştuğumu. Çünkü sen sadece karakter CK'sına focuslanmışsın. Ben ise senin ikili konuşmandan ve bu ikili sözlerden sonra açtığın şikayeti reddediyorum.  :)

Ben hiçbir zaman CK rolünü iptal edelim demedim veya bu rolün iptaliyle ilgili bir yorum yapmadım. Demediğim şeyleri dediğim gibi anlatmazsan iyi olur. Yapılan bir rol oldu NC atmamışsın o yüzden açtım bu şikayeti. Jail almanı çok önemsemiyorum, açıkçası kine dönüşsün de istemem. Karakterinin öldüğünü kabul ettiğini beyan et, ncni at ve rolüne devam et şikayet talebimi geri çekerim. Buradan ver cevabını ama. Böyle şeylerle uğraşmak bana külfet, boş zaman kaybı bana kalırsa da. Atacağım ncyi rolü kabul ediyorum de, kaldıralım şikayeti. Önce iptal sonra kabul diye bir tutarsızlık yok. Hiçbir zaman iptal edelim demedim ben. Öyle diyorsun demişsin de demedim yani.

Zaten fark ettiysen CK jaili diye talepte bulundum. Refuse Rpden ayrıca ooc ceza almanı istemem. Başka bir kural olmadığı için onu örnek gösterdim. NC attım CK oldum, karakterim öldü ve rolüme devam ediyorum dersen şikayeti kilitletebiliriz.
« Son Düzenleme: 25.11.2023 09:53 Elif »

#11 - 25.11.2023 11:11
Ben ilk CK ettiğiniz gece zaten NC attım, sonra iptal edildi dediniz geri döndüm. Karakter geçmişimde var zaten kaydı, gidip bakabilirsin
Tamamen sizin aranızda ki anlaşmazlık bu. Profil kaydım da NC attığım ve eski karakter olarakts Sahra Kaylee karakteri gözüküyor, ardından tekrar NC attım CK iptali olunca.

Tamamen sizin tutarsızlığınızdan kaynaklanan bir durum bu. Daha doğrusu sözü sözünü tutmayan Herzberg'in. Zaten NC attım, itirazım ona değil.

İster geri çek şikayeti, ister çekme zaten NC atmışım ben.

#12 - 25.11.2023 11:26
Ben ilk CK ettiğiniz gece zaten NC attım, sonra iptal edildi dediniz geri döndüm. Karakter geçmişimde var zaten kaydı, gidip bakabilirsin
Tamamen sizin aranızda ki anlaşmazlık bu. Profil kaydım da NC attığım ve eski karakter olarakts Sahra Kaylee karakteri gözüküyor, ardından tekrar NC attım CK iptali olunca.

Tamamen sizin tutarsızlığınızdan kaynaklanan bir durum bu. Daha doğrusu sözü sözünü tutmayan Herzberg'in. Zaten NC attım, itirazım ona değil.

İster geri çek şikayeti, ister çekme zaten NC atmışım ben.

Tamam CK olduğunu kabul ettiğini beyan et. Kilitleyeceğim. CK iptali yok çünkü. Yani buraya evet rolümüz gerçekleşti karakter ölümüm olduğu için NC attım vesaire yazabilirsin.

Rolü reddetmediğini ve karakterin CK olduğunu kabul etmelisin. Beyanına göre referans teşkil edeceği için ayrıca şikayette bulunmadan kapatacağım konuyu. OOC ye dönüşmesini istemiyorum olay bundan ibaret.

#13 - 25.11.2023 12:39
Yazdıklarımdan kabul ettiğimi anlamıyorsan açık kalsın şikayet.  :garip: Ben işin OOC kısmındayım role itirazım yok diyorum ki bunu diyişim 4-5 oldu.  :)

#14 - 26.11.2023 08:14
Yazdıklarımdan kabul ettiğimi anlamıyorsan açık kalsın şikayet.  :garip: Ben işin OOC kısmındayım role itirazım yok diyorum ki bunu diyişim 4-5 oldu.  :)

İyi o zaman karşı taraf CK yı kabul ettiği için şikayeti kapatabiliriz. Ncsini de atmış, ceza almasına gerek yok. Şikayetçi değilim.

#15 - 26.11.2023 15:28
Arşiv.