Konu: Meco_Murrone bu şahız gasp rolü yapmadan paramı aldı ben rolde iken unutup attım  (Okunma sayısı 298 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 22.11.2023 19:47

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Meco Murrone @meco34

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 22.11.2023 18:45 civarı

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: açılan şikayetin detaylıca gasp ihlalinden belirtirim

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Sayın adminler,yetkililer Meco Murrone isimli şahıs gasp rolu kullanmadan yani gasp etmeden paramı aldı ben rolde iken unutup adama attım bütün kanıtlar vardır saygınızla

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 23.11.2023 00:12
Kardeşim ilk olarak sen nasıl unutup paranı atabiliyorsun? ormanlık alana sürüp seninle role girdik ve çantan olmamasına rağmen sopa falan çıkardın aktif rolde afk kaldın seni bayılttım emotelerle paranı aldım ve bana attın, neyin daha açıklamasını yapıyorsun sen?

#2 - 23.11.2023 00:14
Ayrıca attığın ss te sol üst chate bakarsan rol yaptığımız belli oluyor neyin yalanını atıyorsun 26 k için :DD

#3 - 23.11.2023 15:29
HİÇ KİMSEYİ GASP ETMEDEN PARASINI ALMASSIN evet role girdik ama gasp etmedin gasp etmeden aldın ?

#4 - 23.11.2023 15:30
Ben yöneticiyede yazdım oda aynısını diyo senmi haklısın onlarmı ?

#5 - 23.11.2023 15:32
Evet paramı atmış olabilirim ama gasp etmeden alamıyacağını öğrenince öyle yazdım

#6 - 23.11.2023 15:35
Hem ne çantası sopa çıkarmak için çantamı lazım ?

#7 - 23.11.2023 17:30
Kardeşim ilk olarak seninle bi role giriyoruz ve sana senin ekibinden biriyle hasım olduğumu söylüyorum sen buna bişey demeyip benimle motora biniyorsun ormanlık alana götürüp sana o çocuk nerde falan diyorum bilmiyorum diyosun sonra tartışma büyüyor, sopayı çıkarıp bana saldırıyosun, o sopa nereden çıkıyor üstünde çanta yok?
seni bayıltıyorum ve ceplerini karıştırıp üstündeki nakit paralarını alıyorum bu gayet normal bi rol, Tekrar söylüyorum zaten attığın fotoğrafların sol üst chati biraz okuyan birisi Yaptığımız rolü anlayabilir seni bayıltmışım kişi baygınmıdır yazmışım, baygındır emojisi  atmışsın
herşeyi geçip sana son bişey soruyorum rolün yanlış olduğunu düşünebilirsin hiç sıkıntı değil, ozaman rol iptal olur gidip ekip arkadaşlarına bu çocuk beni gasp etti diyemezsin dün gece yakaladılar gasp etmişsin falan diyip kervana soktular beni ormanda? Ve sana olayları 2 saat hatırlamaz emotesi atmama rağmen ve bunu artıladın,
SS atıyosan bütün rol yaptığımız yerlerin ss ini atsaydın sadece kendi işine gelen fotoğrafları atmışsın ki bunlarda beni doğruluyor sıkıntı yok :D

#8 - 23.11.2023 18:27
Ve ayrıca rolü ormanda yaptık, Rolu çok önceden yaptık ve uzun süre geçtikten sonra chatı yukarı alarak ss almış , timestamp bile açık değil yeterli kanıtı bulunmadığını beyan ediyorum.

#9 - 24.11.2023 00:31
Ve ayrıca rolü ormanda yaptık, Rolu çok önceden yaptık ve uzun süre geçtikten sonra chatı yukarı alarak ss almış , timestamp bile açık değil yeterli kanıtı bulunmadığını beyan ediyorum.

Şahitliğimi onaylıyorum.