Kardeşim ilk olarak seninle bi role giriyoruz ve sana senin ekibinden biriyle hasım olduğumu söylüyorum sen buna bişey demeyip benimle motora biniyorsun ormanlık alana götürüp sana o çocuk nerde falan diyorum bilmiyorum diyosun sonra tartışma büyüyor, sopayı çıkarıp bana saldırıyosun, o sopa nereden çıkıyor üstünde çanta yok?
seni bayıltıyorum ve ceplerini karıştırıp üstündeki nakit paralarını alıyorum bu gayet normal bi rol, Tekrar söylüyorum zaten attığın fotoğrafların sol üst chati biraz okuyan birisi Yaptığımız rolü anlayabilir seni bayıltmışım kişi baygınmıdır yazmışım, baygındır emojisi atmışsın
herşeyi geçip sana son bişey soruyorum rolün yanlış olduğunu düşünebilirsin hiç sıkıntı değil, ozaman rol iptal olur gidip ekip arkadaşlarına bu çocuk beni gasp etti diyemezsin dün gece yakaladılar gasp etmişsin falan diyip kervana soktular beni ormanda? Ve sana olayları 2 saat hatırlamaz emotesi atmama rağmen ve bunu artıladın,
SS atıyosan bütün rol yaptığımız yerlerin ss ini atsaydın sadece kendi işine gelen fotoğrafları atmışsın ki bunlarda beni doğruluyor sıkıntı yok