Öncelikle Selamın Aleyküm.
Videoda gözüktüğü gibi kazadan sonra sana hiç bir şekilde ne troll nede türkçe terim kullanarak yaklaşmışım ben orada düzgün bir şekilde rol yaparken ikide bir chatte küfür etmen, agresif yaklaşman sonucu bu rolden sonra başka bir konumda brawl atıp sizi düşürmüştük orada bile yerden kalkıp bize küfür etmeye devam ettiniz, sonrasında gelip araçla bize pit atıp "görmedim,yanlışlıkla oldu" diyip toxiclemeye devam ettiniz biz yine size karşılık vermedik. 2-3 güne yakın profilime bakıp bakıp çıkıyorsun moderatör arkadaşsın bu yaptığın hal ve hareketlerine dikkat etmelisin.

Ek olarak: "Merhabalar, öncelikle şahitliğimi onaylıyorum. Market Caddesinde arkadaşımla gidiyorduk ve önümüze atladılar. Biz kusura bakmayın çekip konuyu bitirecektik ki arkadaşlar küfür etmeye araca saldırarak agresif rol sergilemeye başladılar ardından birden 4 araba olup bizi sıkıştırdılar herhangi bir arama sms olmadı o yüzden OOC haberleşmeden şüpheleniyoruz. Biz de 4 arabayı görünce hali ile fear yaptık ve kaçtık yakalandığımızda (galiba onun kaydı yok) Arkadaş düşürdükten sonra emote'u attı."
4 araba demişsin ve oranın kaydı yok sanırım demişsin boş yolda giderken kaydı olan adamın brawl atarken herhangi bir ihlal yaparlarda şikayet açarım diyede kaydı olur, orada yaptığınız ihlalleri göstermemek için böyle bir yönetimi kandırmaya çalışmanız olsun gerek 4 araba geldiler diye yalan atmanız olsun moderatör olarak size yakışmayan davranışlardan biri. Videoda gözüktüğü gibi aynı araç aynı kişiler olarak 2v2 brawl attık fakat siz bunu yalanlamaya çalışıp "4 araba gelip aracımızı bozdular diyorsunuz" yapmayın arkadaşlar böyle yalanlarla değil bir yere yönetim ekibinde bile kötü gözüküp atılmanıza sebep olur.