Konu: Toplu şikayet - Mixing, Türkçe terim ve GBİ  (Okunma sayısı 349 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 21.11.2023 20:59

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Grozdan Musdov - @gangal58     Xdat_Lepew - @Harden

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Vlad Nikolayev - @caelum

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Video kaydı/screenshot içerisinde mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
- Türk rolleri (Direkt olarak Türk kökenli karakterlerin rollerini yapmak ve bunun beraberinde bir Türk gibi rol yapmak, Türk geleneklerini rollere dahil etmek de aynı oranda yasaktır, ağır cezalar alabilir&sunucudan uzaklaştırılabilirsiniz, sunucunun etik kurallarına tamamiyle aykırıdır.)
4.2. İletişim: Vice Roleplay tarafından belirlenmiş IC kanallar (Forumdaki IC bölümler, Vice Social, vb.) haricindeki tüm Discord, TeamSpeak, Skype vb. iletişim kanallarında IC iletişim yapılamaz. Birlikler için söylentiler/sokak dedikoduları türü kanallar olaylar bittikten sonra bölgede yapılan rolleri düzenlemek için kullanılabilir. Bunların içeriği oyun içi anlık iletişim aracı gibi kullanılmamalıdır. İzin alınmamış tüm eylemler metagaming olarak değerlendirilir.
11. Güvenli Bölgeler

Sunucu içerisinde sistemsel olarak belirtilmiş alanlar (köşede Güvenli Bölge ibaresi olan) ve listelenmiş yerler güvenli bölge olarak tanımlanır. Bu bölgelerde karşılıklı anlaşılmış olsa bile hiçbir şekilde illegal rol gerçekleştirilemez, agresif rollere yönelik kışkırtıcı roller yapılamaz.

Bu kural yetkililer tarafından istisnai durumlar için esnetilebilir.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Açıklama @caelum tarafından yapılacak.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://streamable.com/4bydz7

Ek açıklamalar(varsa): Arkadaşların mixing yapması, GBİ ve Türkçe terim kullanımı gibi sebeplerden ötürü bu şikayeti oluşturuyorum. Kadim dostum @caelum bu konuda şahit.

#1 - 21.11.2023 22:35

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Grozdan Musdov - @gangal58     Xdat_Lepew - @Harden

Alıntı
- Türk rolleri (Direkt olarak Türk kökenli karakterlerin rollerini yapmak ve bunun beraberinde bir Türk gibi rol yapmak, Türk geleneklerini rollere dahil etmek de aynı oranda yasaktır, ağır cezalar alabilir&sunucudan uzaklaştırılabilirsiniz, sunucunun etik kurallarına tamamiyle aykırıdır.)
4.2. İletişim: Vice Roleplay tarafından belirlenmiş IC kanallar (Forumdaki IC bölümler, Vice Social, vb.) haricindeki tüm Discord, TeamSpeak, Skype vb. iletişim kanallarında IC iletişim yapılamaz. Birlikler için söylentiler/sokak dedikoduları türü kanallar olaylar bittikten sonra bölgede yapılan rolleri düzenlemek için kullanılabilir. Bunların içeriği oyun içi anlık iletişim aracı gibi kullanılmamalıdır. İzin alınmamış tüm eylemler metagaming olarak değerlendirilir.
11. Güvenli Bölgeler

Sunucu içerisinde sistemsel olarak belirtilmiş alanlar (köşede Güvenli Bölge ibaresi olan) ve listelenmiş yerler güvenli bölge olarak tanımlanır. Bu bölgelerde karşılıklı anlaşılmış olsa bile hiçbir şekilde illegal rol gerçekleştirilemez, agresif rollere yönelik kışkırtıcı roller yapılamaz.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Açıklama @caelum tarafından yapılacak.

Ek açıklamalar(varsa): Arkadaşların mixing yapması, GBİ ve Türkçe terim kullanımı gibi sebeplerden ötürü bu şikayeti oluşturuyorum. Kadim dostum @caelum bu konuda şahit.

Merhabalar, öncelikle şahitliğimi onaylıyorum. Market Caddesinde arkadaşımla gidiyorduk ve önümüze atladılar. Biz kusura bakmayın çekip konuyu bitirecektik ki arkadaşlar küfür etmeye araca saldırarak agresif rol sergilemeye başladılar ardından birden 4 araba olup bizi sıkıştırdılar herhangi bir arama sms olmadı o yüzden OOC haberleşmeden şüpheleniyoruz. Biz de 4 arabayı görünce hali ile fear yaptık ve kaçtık yakalandığımızda (galiba onun kaydı yok) Arkadaş düşürdükten sonra emote'u attı.

Ayrıca olaydan iki gün önce chatime şöyle bir konuşma düştü, şikayet açma ihtiyacı duymadım hazır şikayeti açmışken bunu da eklemek isterim.
Spoiler: GösterGizle

Samuel_Sylvester @xqsxmih Aubrey_Monteiro @veensey
 Bu kadar yüksek saatli oyuncuların bunları yapması garip.

#2 - 21.11.2023 22:43
Kanka benlik sıkıntı yokta, ATTIĞIN VİDEODA ARKADAŞINLA SESE GEÇİP MİX YAPMAN DAHADA KÖTÜ YA  ::) ::)
BİDE MODSUN KANKA ALLAH ÇARPSIN GECE GECE KOMİĞİME GİTTİ.

Neyse iyi forumlar. :sampanya:

#3 - 21.11.2023 22:45

Alıntı
11. Güvenli Bölgeler

Merhabalar, öncelikle şahitliğimi onaylıyorum. Market Caddesinde arkadaşımla gidiyorduk ve önümüze atladılar. Biz kusura bakmayın çekip konuyu bitirecektik ki arkadaşlar küfür etmeye araca saldırarak agresif rol sergilemeye başladılar ardından birden 4 araba olup bizi sıkıştırdılar herhangi bir arama sms olmadı o yüzden OOC haberleşmeden şüpheleniyoruz. Biz de 4 arabayı görünce hali ile fear yaptık ve kaçtık yakalandığımızda (galiba onun kaydı yok) Arkadaş düşürdükten sonra emote'u attı.

Ayrıca olaydan iki gün önce chatime şöyle bir konuşma düştü, şikayet açma ihtiyacı duymadım hazır şikayeti açmışken bunu da eklemek isterim.

Samuel_Sylvester @xqsxmih Aubrey_Monteiro @veensey
 Bu kadar yüksek saatli oyuncuların bunları yapması garip.

Öncelikle selamlar, ekleme yapmak çok istiyorsan onun yerine şikayet açabilirsin dostum.

#4 - 21.11.2023 22:46
Ayrıca hatalı olan taraf sizsiniz ve arkadaşlarıma şikayet açıyorsun, garip.

#5 - 21.11.2023 23:07
Kanka benlik sıkıntı yokta, ATTIĞIN VİDEODA ARKADAŞINLA SESE GEÇİP MİX YAPMAN DAHADA KÖTÜ YA  ::) ::)
BİDE MODSUN KANKA ALLAH ÇARPSIN GECE GECE KOMİĞİME GİTTİ.

Neyse iyi forumlar. :sampanya:
Birden 3 4 araba olup kovalayan taraf biz değiliz, dikkatli izlersen tüm gidişati IC'den yürütüyoruz.

#6 - 22.11.2023 07:17
Rol harici sohbet edelim dedik fakat henüz sese girmemiştik o sırada. Aktif rolde olduğumuz için. Ortada bir mix yok arkadaşıma /aw'dan gidelim diyorum eğer seste olsaydık böyle bir yazışmam falan da olmazdı zaten. Bir anda 4 kişi olmanız normal mi sizde? OOC kanallarla haberleşmediğinizi nasıl kanıtlayabilir veya mantık çerçevesinde bizleri ikna edebilirsiniz? FORUMDA CAPS LOCK AÇINCA HAKLI OLMUYORSUNUZ ARKADAŞLAR. Ortada bir mixing ve Türkçe terim kullanımı var üstüne üstlük bu durum güvenli bölge dahilinde meydana geliyor. Hatanızı kabullenmek yerine başkalarına iftira atmaya devam edin.

#7 - 22.11.2023 11:40
Selamlar kısa ve öz bir savunma yapacağım chatte görüldüğü gibi kişiler önce kendileri küfür edip agresif yazıyor haliyle bizim karakterlerimizde kazanın etkisinden ve karşı tarafın agresifliğinden dolayı agresifleşiyor o yüzdende karşılıklı küfürler ediliyor. Türkçe terime gelirsek galiba "Göt" kelimesine türkçe denilmiş arkadaşlar /soru atıp bunun türkçe olup olmadığını öğrenebilirler. Savunmam bu kadar teşekkürler. Ayrıca ortada herhangi bir Mix durumu yok anlaşılan arkadaşlar videonun başını kırpamamışlar kendilerinin yaptığı mix ortada gözüküyor biraz daha dikkatli şikayet açalım lütfen. Teşekkürler.

#8 - 22.11.2023 11:44
Alıntı
Birden 3 4 araba olup kovalayan taraf biz değiliz, dikkatli izlersen tüm gidişati IC'den yürütüyoruz.
Ne üçü ne dördü? Siz yolda giden her arabayı sizi kovaladığını düşünüp kendi kendinize aksiyon mu yaratıyorsunuz kanka?
« Son Düzenleme: 22.11.2023 15:41 gangal58 »

#9 - 22.11.2023 16:05
Öncelikle Selamın Aleyküm.

Videoda gözüktüğü gibi kazadan sonra sana hiç bir şekilde ne troll nede türkçe terim kullanarak yaklaşmışım ben orada düzgün bir şekilde rol yaparken ikide bir chatte küfür etmen, agresif yaklaşman sonucu bu rolden sonra başka bir konumda brawl atıp sizi düşürmüştük orada bile yerden kalkıp bize küfür etmeye devam ettiniz, sonrasında gelip araçla bize pit atıp "görmedim,yanlışlıkla oldu" diyip toxiclemeye devam ettiniz biz yine size karşılık vermedik. 2-3 güne yakın profilime bakıp bakıp çıkıyorsun moderatör arkadaşsın bu yaptığın hal ve hareketlerine dikkat etmelisin.

Ek olarak: "Merhabalar, öncelikle şahitliğimi onaylıyorum. Market Caddesinde arkadaşımla gidiyorduk ve önümüze atladılar. Biz kusura bakmayın çekip konuyu bitirecektik ki arkadaşlar küfür etmeye araca saldırarak agresif rol sergilemeye başladılar ardından birden 4 araba olup bizi sıkıştırdılar herhangi bir arama sms olmadı o yüzden OOC haberleşmeden şüpheleniyoruz. Biz de 4 arabayı görünce hali ile fear yaptık ve kaçtık yakalandığımızda (galiba onun kaydı yok) Arkadaş düşürdükten sonra emote'u attı."

4 araba demişsin ve oranın kaydı yok sanırım demişsin boş yolda giderken kaydı olan adamın brawl atarken herhangi bir ihlal yaparlarda şikayet açarım diyede kaydı olur, orada yaptığınız ihlalleri göstermemek için böyle bir yönetimi kandırmaya çalışmanız olsun gerek 4 araba geldiler diye yalan atmanız olsun moderatör olarak size yakışmayan davranışlardan biri. Videoda gözüktüğü gibi aynı araç aynı kişiler olarak 2v2 brawl attık fakat siz bunu yalanlamaya çalışıp "4 araba gelip aracımızı bozdular diyorsunuz" yapmayın arkadaşlar böyle yalanlarla değil bir yere yönetim ekibinde bile kötü gözüküp atılmanıza sebep olur.
« Son Düzenleme: 22.11.2023 16:29 Harden »