Konu: [20.11.2023] Ramirez_Dzhabrailov, Samuel_Valderas, Zacarias_Cespedes  (Okunma sayısı 461 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 21.11.2023 17:45
Tamam dostum, hadi diyelim ESP kullanmadın. O zaman burada bir metagaming var. Benim asıl sorduğum soru, bizi East Beach'te nasıl buldun? Bunun bir açıklamasını yapabilir misin? Çünkü videomuzda bariz bir şekilde senden kurtulduğumuzun ve senin izimizi kaybettiğinin kanıtı bulunmakta.

Car DM içinse, bile bile üstümüze sürüyorsun. Attığın video'da oldukça açık gözüküyor. Ayrıca, Car DM, bir karakteri araçla sürekli olarak ezmektir. Senin burada yaptığın Car Ramming.

Silah çekerken emote atmadın, hala onun savunmasını yapmadın. Söylesene dostum, neden emote atmadın? Biraz şiirsel oldu.  :D

#11 - 21.11.2023 17:46
Ha, bu arada. Mothership, dostum. Bu kadar takma ya, cidden bak. Sıralamışsın bir de, bu bir, bu iki, bu üç.  :D

Sizi kışkırtmak gibi bir amacımız yok dostum. Sen de bunlarla uğraşma. Yeter, cidden bak. Biliyoruz, sinirlisiniz. Sizsiniz ya, yeminle sizsiniz.  :minigun:

Daha fazla yanıt vermeyeceğim.

#12 - 21.11.2023 18:11
Ha, bu arada. Mothership, dostum. Bu kadar takma ya, cidden bak. Sıralamışsın bir de, bu bir, bu iki, bu üç.  :D

Sizi kışkırtmak gibi bir amacımız yok dostum. Sen de bunlarla uğraşma. Yeter, cidden bak. Biliyoruz, sinirlisiniz. Sizsiniz ya, yeminle sizsiniz.  :minigun:

Daha fazla yanıt vermeyeceğim.

Amacın şikayet açmak mı yoksa benimle sohbet etmek mi? Hakkımda ithamlarda bulunmuşsun sıralı şekilde cevap vermişim, sohbetin bittiyse biz savunmaları yaptık bırak yetkili kararı versin.

#13 - 21.11.2023 18:23
Tamam dostum, hadi diyelim ESP kullanmadın. O zaman burada bir metagaming var. Benim asıl sorduğum soru, bizi East Beach'te nasıl buldun? Bunun bir açıklamasını yapabilir misin? Çünkü videomuzda bariz bir şekilde senden kurtulduğumuzun ve senin izimizi kaybettiğinin kanıtı bulunmakta.

Car DM içinse, bile bile üstümüze sürüyorsun. Attığın video'da oldukça açık gözüküyor. Ayrıca, Car DM, bir karakteri araçla sürekli olarak ezmektir. Senin burada yaptığın Car Ramming.

Silah çekerken emote atmadın, hala onun savunmasını yapmadın. Söylesene dostum, neden emote atmadın? Biraz şiirsel oldu.  :D

Bir üst yanıtta da dediğim gibi savunmalar yöneticiye yapıldı tek tek burada gelip de sana bir laf anlatma amacı yok, şikayet açılmış savunma yapılmış geriye beklemek kalıyor. Şiirsel dediğin şeye mâni derler o da her sonu kafiye ve redif olan cümleye denmez. Benden sana ufak bir edebiyat dersi olsun. Sorularının yanıtını aşağıdaki mâniden bulabilirsin.

Aracınla ezdin sustuk.
Kaçırdın çavuş, peşledik.
E of be güzel kardeşim...
Bağlantın mı zayıf, susamadın?

Yukarıda okuduğun dörtlük bir mâni örneği, 8 li hece ölçüsü, A,A,B,B şeklindeki düzenle yazıldı. Hep şikayet hep şikayet olmaz biraz da edebiyat. Bu şekildeki tavırla yakında mâniden çıkıp taşlama örnekleri ile karşılaşırsın. Lütfen artık beklemeyi öğrenelim. Yönetici yanıtı dışında atacağın her yanıt şikayet değil alay konusu olur. Yönetici bir şey diyene kadar ek bir yanıt gelmeyecek. Mâni de hediyem olsun.

« Son Düzenleme: 21.11.2023 18:31 Mothership »

#14 - 21.11.2023 18:52
Tahmin ettim doğru çıktı, nereden nasıl geldiğimi de video ile ilettim iki veya üç kere aynı yoldan tekrar ederek dönmeye çalıştın East Beach yoluna doğru senin peşinde olduğumu anlayınca tekrar şehir içine girdin. Uzun lafın kısası tahmin ettim. Ve peşine takılınca telsizden söylüyorum.

Her videoda farklı görünüyor CAR DM konusu arkadaşımın videosunda sen çarpıyorsun benim videomda benim hatalı olduğum görünüyor u atarken ikimizde kafa kafaya girdik. Zaten kafa kafaya girmesek bile inip aracına ateş edip motorunu bozabilirdim, objektif bakarsan bu konuları tekrar tekrar açmamamız gerektiğini düşünüyorum. Karar senin de değil savunmayı sana da yapmıyorum. Daha fazla ileti gelmeyecek.
« Son Düzenleme: 21.11.2023 19:39 CIOTHERINGLEADER »

#15 - 22.11.2023 08:40
Tahmin ettim doğru çıktı, nereden nasıl geldiğimi de video ile ilettim iki veya üç kere aynı yoldan tekrar ederek dönmeye çalıştın East Beach yoluna doğru senin peşinde olduğumu anlayınca tekrar şehir içine girdin. Uzun lafın kısası tahmin ettim. Ve peşine takılınca telsizden söylüyorum.

Her videoda farklı görünüyor CAR DM konusu arkadaşımın videosunda sen çarpıyorsun benim videomda benim hatalı olduğum görünüyor u atarken ikimizde kafa kafaya girdik. Zaten kafa kafaya girmesek bile inip aracına ateş edip motorunu bozabilirdim, objektif bakarsan bu konuları tekrar tekrar açmamamız gerektiğini düşünüyorum. Karar senin de değil savunmayı sana da yapmıyorum. Daha fazla ileti gelmeyecek.
Spoiler: GösterGizle
eature=shared[/youtube]

“ East Beach yoluna doğru senin peşinde olduğumu anlayınca tekrar şehir içine girdin.”
Videoda gözüktüğü üzere size izimizi kaybettirmemize rağmen bizi buldunuz.
Muhtemelen esp ile çapraz takip yapıp doğrudan önümüze çıktınız. videoda net bir şekilde belli, ara sokaktan çıkıp doğrudan üzerimize sürüyorsunuz.

“East Beach'de yaşanan bulunma iddialarına karşı şunu söyleyeceğim. Kişi sizi ESP üzerinden takip ediyor olsa arkanızdan takip eder, ancak kişi önünüzden çıkıyor önü size dönük“

Eğer en başta yetişebilseydi evet arkamızdan takip ederdi. Ayrıca arkamızdan takip etse ESP‘dir diye bir şey mi var?
Araç ara sokaktan karşımıza çıkıp doğrudan bize geliyor.

#16 - 22.11.2023 16:17
Kendi aranızda çelişiyorsunuz baylar, biriniz diyor tamam hadi esp kullanmadın ama bizi nasıl buldun? Diğeri de maval okuyor. Akşam birkaç video ve sslerle geleceğim şuan müsait değilim.

#17 - 23.11.2023 17:42
@behzatc4530  sonuçlandırabiliriz savunmalar ve iddia makamları yeterince ileti attı.

#18 - 24.11.2023 16:11
@Mothership üsluptan dolayı tekrar cezalandırılacak.

@hoon1gan242 ortak nezaket kapsamında cezalandırılacak.

Zacarias_Cespedes hile kullanımı sebebiyle yasaklandı.

Lütfen bir dahaki sefere daha dikkatli olun, iyi günler.