Tamam dostum, hadi diyelim ESP kullanmadın. O zaman burada bir metagaming var. Benim asıl sorduğum soru, bizi East Beach'te nasıl buldun? Bunun bir açıklamasını yapabilir misin? Çünkü videomuzda bariz bir şekilde senden kurtulduğumuzun ve senin izimizi kaybettiğinin kanıtı bulunmakta.
Car DM içinse, bile bile üstümüze sürüyorsun. Attığın video'da oldukça açık gözüküyor. Ayrıca, Car DM, bir karakteri araçla sürekli olarak ezmektir. Senin burada yaptığın Car Ramming.
Silah çekerken emote atmadın, hala onun savunmasını yapmadın. Söylesene dostum, neden emote atmadın? Biraz şiirsel oldu. 
Bir üst yanıtta da dediğim gibi savunmalar yöneticiye yapıldı tek tek burada gelip de sana bir laf anlatma amacı yok, şikayet açılmış savunma yapılmış geriye beklemek kalıyor. Şiirsel dediğin şeye mâni derler o da her sonu kafiye ve redif olan cümleye denmez. Benden sana ufak bir edebiyat dersi olsun. Sorularının yanıtını aşağıdaki mâniden bulabilirsin.
Aracınla ezdin sustuk.
Kaçırdın çavuş, peşledik.
E of be güzel kardeşim...
Bağlantın mı zayıf, susamadın?
Yukarıda okuduğun dörtlük bir mâni örneği, 8 li hece ölçüsü, A,A,B,B şeklindeki düzenle yazıldı. Hep şikayet hep şikayet olmaz biraz da edebiyat. Bu şekildeki tavırla yakında mâniden çıkıp taşlama örnekleri ile karşılaşırsın. Lütfen artık beklemeyi öğrenelim. Yönetici yanıtı dışında atacağın her yanıt şikayet değil alay konusu olur. Yönetici bir şey diyene kadar ek bir yanıt gelmeyecek. Mâni de hediyem olsun.