Konu: Avenger7 ESP  (Okunma sayısı 512 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 16.11.2023 16:42
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: SERGEİ ZAKHARNUKOV @Avenger7
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Arkadaşın birlik tanıtımı okuyan herkes.
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 16.11.2023 16.34

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Belirtilen tarihte arkadaş forum oluşum tanıtımına ESP kulandığı ekran görüntüsü ile SS atıyor.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa):

#1 - 16.11.2023 16:43
Açıklama gelicek, şikayet açmak nedir? Saçma sapan bilip etmeden.

#2 - 16.11.2023 16:45
Açıklama gelicek, şikayet açmak nedir? Saçma sapan bilip etmeden.
sikayet acilinca suclu psikolojisiyle bize attıgın yanitlari emojiyle degistirmen cok komik olmus.

#3 - 16.11.2023 16:49
Kısa ve net savunmamı yapıp geçeceğim. Öncellikle merhaba şikayeti niye açtığınızı bilmiyorum sizi de tanımıyorum. ESP kullanıyor olsam bir kere bu durumu kötüye kullanırım. O rolde bende sadece chat vardı açılar yoktu. GTA'm Loglarım kontrol edilebilir eğer ESP kullanıyorsam adminler zaten gerekeni uygular. Suçlu psikoloji demişsiniz bende durumu sonradan gördüğüm için forumda kötü yansımamak için kaldırdım. Benim alnım ak discord ticketi açarım Teamviewer veririm girerler kontrol ederler adminler. Buna siz karar veremezsiniz insanlara boş beleş şikayet açmayın bilip etmeden başka bir ekliyeceğim yok. Sevgiler saygılar. Admin kararı bekliyorum.

#4 - 16.11.2023 16:53
Kısa ve net savunmamı yapıp geçeceğim. Öncellikle merhaba şikayeti niye açtığınızı bilmiyorum sizi de tanımıyorum. ESP kullanıyor olsam bir kere bu durumu kötüye kullanırım. O rolde bende sadece chat vardı açılar yoktu. GTA'm Loglarım kontrol edilebilir eğer ESP kullanıyorsam adminler zaten gerekeni uygular. Suçlu psikoloji demişsiniz bende durumu sonradan gördüğüm için forumda kötü yansımamak için kaldırdım. Benim alnım ak discord ticketi açarım Teamviewer veririm girerler kontrol ederler adminler. Buna siz karar veremezsiniz insanlara boş beleş şikayet açmayın bilip etmeden başka bir ekliyeceğim yok. Sevgiler saygılar. Admin kararı bekliyorum.
Ahbabim, Sen sadece ekran görüntüsünü alıp açıları başkalarından aldığını söylüyorsun. Aklı başında olan biri bunu görür görmez, bunun kanıtlarını alıp iletinin altına atardı. Ki bunu yapmadığına göre ya bunu düşünemedin ya da çok kötü bir yalancısın. Şikayete boş beleş gibi yorumlar yapacağına, senin tabirinle BOŞ BELEŞ savunma yapma da kanıtla böyle bir şey olmadığını, O çıları kimden aldığını.  :-\

#5 - 16.11.2023 17:06
bu ezik mastin çok konuşuyo

#6 - 16.11.2023 17:13
bu ezik mastin çok konuşuyo
sen kımsın noname tanımam etmem

#7 - 16.11.2023 17:34
seni tanıyan var sanki girdiği hallere bak maymun

#8 - 16.11.2023 17:37
seni tanıyan var sanki girdiği hallere bak maymun
sen taniyorsun ya oglum, bır de ben  :( :D

#9 - 16.11.2023 17:43
ezikliğine tahammül edemiyorum ondandir