Konu: Avenger7 ESP  (Okunma sayısı 516 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 16.11.2023 18:02
Kısa ve net savunmamı yapıp geçeceğim. Öncellikle merhaba şikayeti niye açtığınızı bilmiyorum sizi de tanımıyorum. ESP kullanıyor olsam bir kere bu durumu kötüye kullanırım. O rolde bende sadece chat vardı açılar yoktu. GTA'm Loglarım kontrol edilebilir eğer ESP kullanıyorsam adminler zaten gerekeni uygular. Suçlu psikoloji demişsiniz bende durumu sonradan gördüğüm için forumda kötü yansımamak için kaldırdım. Benim alnım ak discord ticketi açarım Teamviewer veririm girerler kontrol ederler adminler. Buna siz karar veremezsiniz insanlara boş beleş şikayet açmayın bilip etmeden başka bir ekliyeceğim yok. Sevgiler saygılar. Admin kararı bekliyorum.

ya birader dosyayı sildikten sonra teamviewer ile bir şeyi kanıtlasan ne, kanıtlamasan ne? SS'te bariz ESP belli işte niye lafı kıvırıyorsun ki?  :D

#11 - 16.11.2023 18:08
Kısa ve net savunmamı yapıp geçeceğim. Öncellikle merhaba şikayeti niye açtığınızı bilmiyorum sizi de tanımıyorum. ESP kullanıyor olsam bir kere bu durumu kötüye kullanırım. O rolde bende sadece chat vardı açılar yoktu. GTA'm Loglarım kontrol edilebilir eğer ESP kullanıyorsam adminler zaten gerekeni uygular. Suçlu psikoloji demişsiniz bende durumu sonradan gördüğüm için forumda kötü yansımamak için kaldırdım. Benim alnım ak discord ticketi açarım Teamviewer veririm girerler kontrol ederler adminler. Buna siz karar veremezsiniz insanlara boş beleş şikayet açmayın bilip etmeden başka bir ekliyeceğim yok. Sevgiler saygılar. Admin kararı bekliyorum.

ya birader dosyayı sildikten sonra teamviewer ile bir şeyi kanıtlasan ne, kanıtlamasan ne? SS'te bariz ESP belli işte niye lafı kıvırıyorsun ki?  :D
Şikayetin seninle ne alakası var la obez

#12 - 16.11.2023 18:15

Şikayetin seninle ne alakası var la obez

sen ne anlatıyon la  rezil :D

bu da bonus olsun
« Son Düzenleme: 16.11.2023 18:17 Huan »

#13 - 16.11.2023 18:29
Melih harbiden obezsin :O:O

#14 - 16.11.2023 18:32
Melih harbiden obezsin :O:O

hala konuşuyon mu rezil  :D

#15 - 16.11.2023 18:32
PUHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH  :-\

#16 - 16.11.2023 18:34
PUHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH  :-\

brom tek bir soru, rolde karını çalıp erp  yaptığım için çok mu kızgınsın bana?

#17 - 16.11.2023 18:36
Şizofreni misin kardeşim sen PUHAHAHAHAHAHH hala oyundan bahsediyon 5 aydır yokum

#18 - 16.11.2023 18:38
Şizofreni misin kardeşim sen PUHAHAHAHAHAHH hala oyundan bahsediyon 5 aydır yokum

bu cezayı yiyip oyunu bırakmadan önce be brom, bu kadar gerilme şizofren falanda demişsin kalbimi kırıyorsun bak

#19 - 16.11.2023 18:49
Şikayeti kirletmeyin, derdiniz varsa birbirinizi discorddan ekleyin. Oradan yapın geğinizi..