Konu: IceSexe - NonRP  (Okunma sayısı 187 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 31.10.2023 21:03

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Jarmal Brockton -    Yaheem_Bullock

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Lawarence @aynenoyleaynen @TuskIsGod

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Non RP

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaş fight ortasında sürekli çilek yiyor, canını fulle geri gel canını fulle geri gel. 2 hit ye kaç. Bu olayı çevirip arkadaş ölmüyor, goddan farkı yok, birinde tuşa basıyor diğerinde envanterden yiyor. Aktif çatışmada bunu yapıyor, en ağır cezayı almalı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): "Ben çatışmadan önce yedim onu" ayağı yapmazlarsa sevinirim. Yukarıda Tuskisgod isimli arkadaşın emotesinin verildiği görülmekte. çatışma başladıktan sonra yemiş.

« Son Düzenleme: 31.10.2023 21:06 chaos no equivalent »

#1 - 31.10.2023 22:48
Video kaydını silmeseydim buraya atardım, fight bittikten sonra yedim ve tekrar fight'a maruz kaldım. Karşıda ki arkadaşlara'da god'dan dolayı şikayet açtım, bunu göz önünde bulundurarak karar verilirse sevinirim, savunmam bu kadar, teşekkürler.

#2 - 31.10.2023 23:17
Spoiler: GösterGizle
Video kaydını silmeseydim buraya atardım, fight bittikten sonra yedim ve tekrar fight'a maruz kaldım. Karşıda ki arkadaşlara'da god'dan dolayı şikayet açtım, bunu göz önünde bulundurarak karar verilirse sevinirim, savunmam bu kadar, teşekkürler.

"Arkadaşa god şikayeti açtım, bunu göz önünde bulundurarak karar verilirse sevinirim." İhlale ihlalle karşılık vermeyeceğini bilmelisin, yeni rol yapmaya başlamış olabilirsin, sıkıntı yok. Fakat yeterli bir savunma değil, savaşta sürekli çilek yemekten stok çileğini bitirmişsin.  ::)

#3 - 01.11.2023 00:32
Ekran görüntüsü Jarmal_Brackton'un ekranından alınmış, Yaheem karakterim Jarmal ile birlikte geziyordu ve fighte girmeden önce çilek yemiştik, o fightda ben bile yokum ben arka tarafda motordan inmiştim kanıt istenirse ata bilirim o fightda yoktum. Çilekte fightdan önce yenildi sadece chatda üst tarafta kalmış, şikayet açmak için şikayet açıyorsunuz. Bu tavırlarınızı bırakmalısınız!

#4 - 01.11.2023 23:14
Ekran görüntüsü Jarmal_Brackton'un ekranından alınmış, Yaheem karakterim Jarmal ile birlikte geziyordu ve fighte girmeden önce çilek yemiştik, o fightda ben bile yokum ben arka tarafda motordan inmiştim kanıt istenirse ata bilirim o fightda yoktum. Çilekte fightdan önce yenildi sadece chatda üst tarafta kalmış, şikayet açmak için şikayet açıyorsunuz. Bu tavırlarınızı bırakmalısınız!
Christian Geralch isimli karakter silahını çeker emotesini verdikten sonra yemişsin çileği, arada saniyeler var, büyük ihtimalle motorla geçerken 1 hit yiyince geri canını anlık doldurmuşsundur, sıkıntı yok. Ceza alacaksın, rol öncelik durum yok, yönetimi kaldırmaya çalışma.

#5 - 02.11.2023 00:54
Christian Geralch isimli karakter silahını çeker emotesini verdikten sonra yemişsin çileği, arada saniyeler var, büyük ihtimalle motorla geçerken 1 hit yiyince geri canını anlık doldurmuşsundur, sıkıntı yok. Ceza alacaksın, rol öncelik durum yok, yönetimi kaldırmaya çalışma.
Arkası olmayan kelimelerini doldurmaya çalışmalısın, yeterli bir kanıt yok, ilk iletide söylediklerim hâla geçerlidir.

#6 - 02.11.2023 15:28
Savunma tarafı geçerli kanıt sunamamış, Jarmal Brockton karakteri Non RP kapsamında ceza alacak. Yaheem Bullock karakterine ceza verilmeyecek, 2 emote arka arkaya gözüküyor, iddialarınıza uygun bir kanıt sunamamışsınız.