0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Non RP
Video kaydını silmeseydim buraya atardım, fight bittikten sonra yedim ve tekrar fight'a maruz kaldım. Karşıda ki arkadaşlara'da god'dan dolayı şikayet açtım, bunu göz önünde bulundurarak karar verilirse sevinirim, savunmam bu kadar, teşekkürler.
Ekran görüntüsü Jarmal_Brackton'un ekranından alınmış, Yaheem karakterim Jarmal ile birlikte geziyordu ve fighte girmeden önce çilek yemiştik, o fightda ben bile yokum ben arka tarafda motordan inmiştim kanıt istenirse ata bilirim o fightda yoktum. Çilekte fightdan önce yenildi sadece chatda üst tarafta kalmış, şikayet açmak için şikayet açıyorsunuz. Bu tavırlarınızı bırakmalısınız!
Alıntı yapılan: pleb1umutt - 01.11.2023 00:32Ekran görüntüsü Jarmal_Brackton'un ekranından alınmış, Yaheem karakterim Jarmal ile birlikte geziyordu ve fighte girmeden önce çilek yemiştik, o fightda ben bile yokum ben arka tarafda motordan inmiştim kanıt istenirse ata bilirim o fightda yoktum. Çilekte fightdan önce yenildi sadece chatda üst tarafta kalmış, şikayet açmak için şikayet açıyorsunuz. Bu tavırlarınızı bırakmalısınız!Christian Geralch isimli karakter silahını çeker emotesini verdikten sonra yemişsin çileği, arada saniyeler var, büyük ihtimalle motorla geçerken 1 hit yiyince geri canını anlık doldurmuşsundur, sıkıntı yok. Ceza alacaksın, rol öncelik durum yok, yönetimi kaldırmaya çalışma.