0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Alıntı yapılan: sefa247 - 30.10.2023 17:45Alıntı yapılan: eshadyy - 30.10.2023 17:44Bana şikayet açmışsın ve karşılıklı çatıştığımız adamların ekran görüntüsünü koymuşsun. Ben sana hasar bile vermemişim kardeşim, açtığın şikayetten haberin yok. Elimizde ne screenshot varsa koyduk /kardeşim/ benim, bakan yetkili ona göre bir düzenleme yapar sen kafanı yorma.Kardeşin falan değilim sen onu bir geç, arkadaşın bana ve arkadaşlarıma ateş açtı. Sen yine bir umutla bu şikayeti yürütmeye devam et.
Alıntı yapılan: eshadyy - 30.10.2023 17:44Bana şikayet açmışsın ve karşılıklı çatıştığımız adamların ekran görüntüsünü koymuşsun. Ben sana hasar bile vermemişim kardeşim, açtığın şikayetten haberin yok. Elimizde ne screenshot varsa koyduk /kardeşim/ benim, bakan yetkili ona göre bir düzenleme yapar sen kafanı yorma.
Bana şikayet açmışsın ve karşılıklı çatıştığımız adamların ekran görüntüsünü koymuşsun. Ben sana hasar bile vermemişim kardeşim, açtığın şikayetten haberin yok.
Alıntı yapılan: Fr_55 - 30.10.2023 17:47Dostum neredeyse mahalleme küfür ediyorsun. Ne yapmamı bekliyorsun? Şöyle dememimi "Dostum kusura bakma lütfen, al bu parayı görmezden gelelim bu konuyu. David'e 10000$ para verir." Gibi birşey mi yapmamı bekliyorsun?? Adminlerinde zamanını boşa harcıyorsun neyse. Biraderim nerede mahallene küfür etmişim? "Gelirsem sikerim" demişim, geldim ve çok kişi olup onaylı hood olduğunuzu görünce geri vites yapıp gittim. Siz beni tekrar tekrar arayıp DM arayışınızı sürdürdünüz.
Dostum neredeyse mahalleme küfür ediyorsun. Ne yapmamı bekliyorsun? Şöyle dememimi "Dostum kusura bakma lütfen, al bu parayı görmezden gelelim bu konuyu. David'e 10000$ para verir." Gibi birşey mi yapmamı bekliyorsun?? Adminlerinde zamanını boşa harcıyorsun neyse.
Alıntı yapılan: eshadyy - 30.10.2023 17:48Alıntı yapılan: sefa247 - 30.10.2023 17:45Alıntı yapılan: eshadyy - 30.10.2023 17:44Bana şikayet açmışsın ve karşılıklı çatıştığımız adamların ekran görüntüsünü koymuşsun. Ben sana hasar bile vermemişim kardeşim, açtığın şikayetten haberin yok. Elimizde ne screenshot varsa koyduk /kardeşim/ benim, bakan yetkili ona göre bir düzenleme yapar sen kafanı yorma.Kardeşin falan değilim sen onu bir geç, arkadaşın bana ve arkadaşlarıma ateş açtı. Sen yine bir umutla bu şikayeti yürütmeye devam et. Önce ateş eden sizdiniz, çocukta kendini savunmak için üstünde silah varken karşılık verdi. Sen de onu bir geç, şikayeti açan benim. Madem senin bir suçun yok devam etme.
Ya kanka biz yanına gelince Q atan arkadaş kimdi acaba?
Şikayeti bana niye açıyorsun kardeşim, hem küfür ediyonuz. Hemde vurunca şikayet açıyorsunuz anlamadım gitti