Konu: Darius Brooks, Tiontay Murray, Mathias Poulin — DM  (Okunma sayısı 343 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 30.10.2023 18:01
Bana şikayet açmışsın ve karşılıklı çatıştığımız adamların ekran görüntüsünü koymuşsun. Ben sana hasar bile vermemişim kardeşim, açtığın şikayetten haberin yok.
Elimizde ne screenshot varsa koyduk /kardeşim/ benim, bakan yetkili ona göre bir düzenleme yapar sen kafanı yorma.
Kardeşin falan değilim sen onu bir geç, arkadaşın bana ve arkadaşlarıma ateş açtı. Sen yine bir umutla bu şikayeti yürütmeye devam et.
Önce ateş eden sizdiniz, çocukta kendini savunmak için üstünde silah varken karşılık verdi. Sen de onu bir geç, şikayeti açan benim. Madem senin bir suçun yok devam etme.

#11 - 30.10.2023 18:13
Dostum neredeyse mahalleme küfür ediyorsun. Ne yapmamı bekliyorsun? Şöyle dememimi "Dostum kusura bakma lütfen, al bu parayı görmezden gelelim bu konuyu. David'e 10000$ para verir." Gibi birşey mi yapmamı bekliyorsun??     ::) ::)

Adminlerinde zamanını boşa harcıyorsun neyse.
 :nays: :nays: :nays:
Biraderim nerede mahallene küfür etmişim? "Gelirsem sikerim" demişim, geldim ve çok kişi olup onaylı hood olduğunuzu görünce geri vites yapıp gittim. Siz beni tekrar tekrar arayıp DM arayışınızı sürdürdünüz.
"Idlewood'a gelirsem anneni sikmeden bırakmam" demişsin, sen ne olsun istiyorsun güzelim?

#12 - 30.10.2023 18:14
Bana şikayet açmışsın ve karşılıklı çatıştığımız adamların ekran görüntüsünü koymuşsun. Ben sana hasar bile vermemişim kardeşim, açtığın şikayetten haberin yok.
Elimizde ne screenshot varsa koyduk /kardeşim/ benim, bakan yetkili ona göre bir düzenleme yapar sen kafanı yorma.
Kardeşin falan değilim sen onu bir geç, arkadaşın bana ve arkadaşlarıma ateş açtı. Sen yine bir umutla bu şikayeti yürütmeye devam et.
Önce ateş eden sizdiniz, çocukta kendini savunmak için üstünde silah varken karşılık verdi. Sen de onu bir geç, şikayeti açan benim. Madem senin bir suçun yok devam etme.
Şikayette benim adım geçiyor, beni etiketlemişsin. Ben de savunma yapıyorum o arkadaşın ekran görüntüsü ve benim adım şikayetinden kaldırılmadığı sürece savunmaya devam edeceğim. Yapmam gerekeni yapıyorum, daha fazla boş ileti atılmasın adminler ilgilensin.

#13 - 30.10.2023 18:20
Ya kanka biz yanına gelince Q atan arkadaş kimdi acaba?
 ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::)

#14 - 30.10.2023 18:28
Ya kanka biz yanına gelince Q atan arkadaş kimdi acaba?
 ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::)
Ne anlatıyon oğlum? Widescreen.asi silip geri girdim, ahahahah. Sen beni vururken sağa sola bile kaçmadım :D :D

#15 - 30.10.2023 20:29
Şikayeti bana niye açıyorsun kardeşim, hem küfür ediyonuz. Hemde vurunca şikayet açıyorsunuz anlamadım gitti  O:-)

#16 - 30.10.2023 21:33
Şikayeti bana niye açıyorsun kardeşim, hem küfür ediyonuz. Hemde vurunca şikayet açıyorsunuz anlamadım gitti  O:-)
Haklısın iki gözüm, sana başka bir konudan şikayet açmam gerekliydi. Alt karakterinden mermi atmışsın bana, kral adamsın vesselam

Buraya bırakıyorum, yetkililer ilgilenir. İlgilenmezse başka bir konuya taşırız

#17 - 30.10.2023 22:22
Alt karakterim değil dostum, ana karakterim o. Ban yemişti açtırdıktan sonra ban yedikten sonra açtığım karakterim yan karakter olarak gözüküyor. Bunun için ticket açtım zaten. Admin arkadaşlar bakıp görebilirler Unban talebinde.

#18 - 30.10.2023 22:29

Bu kendilerinin hatası normalde 48 saat içerisinde onların unban yiyen karakterimi silmeleri lazımdı, fakat yapmadılar. Böyle kaldığı için benlik sorun yoktur iyi akşamlar dilerim.

#19 - 30.10.2023 22:39
Tamamdır canım, sorun yok. Tartışma çıkarmayı sevmiyorum, boş ileti atmasın iki tarafta. Sonuçlanabilir.