Ekran görüntülerinde görüldüğü gibi şahıslar Güvenli Bölge olan ViceMall önünde önce agresif rol yaptılar sonrasında Morris_Mark karakterine saldırdılar. Ekran görüntülerinde bu çok açık görülebilir. Zaten kendileri tamamen sunucuya trollemeye gelmişler. Cadde ortasında durup, sıfır çizerek gelene geçene laf edip arabalarına hasar veriyorlardı. Tüm her şeyi kayda almak için orada durup seyrettik. Amacımız yaptıkları her şeyi kayıt altına almaktı. Sürekli olarak polisi aradığımızda agresif rollere başvurdular güvenli bir bölge olmasına rağmen. Şahıslardan o sırada o bölgede olan herkes şikayetçiydi. Gereğin yapılmasını talep ediyorum. Teşekkürler.
* " Ekran görüntülerinde görüldüğü gibi şahıslar Güvenli Bölge olan ViceMall önünde önce agresif rol yaptılar sonrasında Morris_Mark karakterine saldırdılar. "
Benim herhangi birisine yumruk veya başka bir şey ile saldırdığım bulunmamaktadır, kavga başladığında ise "hey hey" yazarak müdahale edip ayırmaya çalışmıştım. Vurduğum ve agresif hareketlerde bulunduğum söyleniyor. /hasarlar komutunu kullanarak herhangi bir yumruğun bile benim tarafımdan arkadaşınıza değmediğini görebilirsiniz. Fotoğraflarda yani gönderdiğiniz kanıt niteliği taşıyan SS'ler de bile herhangi birisine vururken bir fotoğrafım bulunmuyor.
* "Zaten kendileri tamamen sunucuya trollemeye gelmişler. "
Bu zamana kadar IC & OOC herhangi bir sicilim bulunmamaktadır. Toplam 25 Seviyeye sahip bir karakter ile oynuyorum bu zamana kadar herhangi bir Jail işlemim bulunmamaktadır buna forum profilimden bakabilirsiniz. Trollemeye gelmiş olsaydım bu sunucuya 25 Seviyeye kadar bir tane de olsa jail yerdim veya bu zamana kadar banlanmış olurdum
* "Cadde ortasında durup, sıfır çizerek gelene geçene laf edip arabalarına hasar veriyorlardı. Tüm her şeyi kayda almak için orada durup seyrettik. Amacımız yaptıkları her şeyi kayıt altına almaktı. Sürekli olarak polisi aradığımızda agresif rollere başvurdular güvenli bir bölge olmasına rağmen. Şahıslardan o sırada o bölgede olan herkes şikayetçiydi. Gereğin yapılmasını talep ediyorum. Teşekkürler."
Cadde ortasın da durup sıfır çizdiğim bir kanıt fotoğrafınız da şikayete eklenmiş bulunmamaktadır. Orada durup arkadaşlarımı izlerken gelip küfür eden kişilere ben de tamam küfür ettiniz özür dilerim devam edin demedim tabii ki bana küfür eden birisi oldu ise ona küfür ettim. "Tüm her şeyi kayda almak için orada durup seyrettik. " Kayıda almak için de durabilirsiniz role girmek için de bu konuda sıkıntı yok zaten. "Sürekli olarak polisi aradığımızda agresif rollere başvurdular güvenli bir bölge olmasına rağmen. " Bu konuya tekrardan açıklık getiriyorum /hasarlar yapıp keşke fotoğraf alsaydınız çünkü herhangi bir hasar benim tarafımdan verilmedi üstüne tekrardan ekran kayıtlarınız da size karşı vurduğum bir şey bulunmamaktadır.
Beyaz Sabre arkadaşım tarafından benim adıma kiralanmıştır fotoğraflar da ise kenara çekilmiş bir vaziyette park edilmiş halde görebilirsiniz. "sıfır çizerek" Herhangi bir şekil de durmadan sıfır çizmedim bir kaç ufak tefek aracım ile sadece kaydırdım başka bir şey bulunmamakta.
* "Şahıslar tamamen sunucudan uzaklaştırılırsa güzel olabilir. Belli ki rol yapmaya değil, trollemeye gelmişler."
Sunucuda yeni açılmış bir oluşumumuz var ve keyifli roller yapıyoruz burada gelip şahıslar tamamen sunucudan uzaklaştırılırsa güzel olabilir diyorsun. Rol yapmaya gelmediğimizi söylüyorsun bu kararı sen değil yetkilini vereceğini de umarım biliyorsundur.
Ekstra eklemek istediklerim;Toma_Hellington karakterinin bizi polise şikayet ettiğinin kanıtına ait olan fotoğraf;Kişinin karakterinin İllegal olduğunun kanıtı; (İllegal bir karakterin polise sığınması veya polise başka bir illegali şikayet etmesinin kural ihlali olduğunu biliyorum. Bizim kural ihlali yaptığımızı düşünüyorsunuz fakat kural ihlaline kural ihlali ile karşılık veriyorsunuz.)
Bu bölgelerde karşılıklı anlaşılmış olsa bile hiçbir şekilde illegal rol gerçekleştirilemez, agresif rollere yönelik kışkırtıcı roller yapılamaz.
Market caddesi güvenli bölge içerisine giriyor fakat agresif rollere yönelik kışkırtıcı roller de bulunuyorsunuz tekrardan ifade etmek istiyorum eğer yaptığımızın bir kural ihlali olduğunu düşünüyorsanız kural ihlaline karşı neden kural ihlali yapıyorsunuz? Chatloga düşen mesajlarda ise arkadaşım maskeli size saldırmadan önce siz agresif/kışkırtıcı cümleler içerisin de bulunuyorsunuz bunu da eklemek istedim.
(Fotoğraf şikayeti atan arkadaştan alıntıdır.)
Hakkım da daha fazla şikayete yanıt gelmeyecek savunmam bu kadar yetkili karar verene kadar herhangi bir yanıt gelmezse karşı taraftan sevinirim.
İyi forumlar.