Konu: Arpheem_Shaddie RK / Non-Rp  (Okunma sayısı 243 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 28.10.2023 14:53

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:    Arpheem_Shaddie @enesavage

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Video - SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Rk ihlali
Non Rp

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Selamlar, arkadaşı erken saatlerde vuruyorum. Sonra buna rağmen motor sürüyor. Motor sürebilir hadi diyelim, fakat savaş içerisinde arkadaşlarına yardım edecek şekilde motor süremez çünkü RK'lı, rk lı bir oyuncu savaş esnasında orada bulunamaz bu ihlal. Sonra bu arkadaş bunu yapmaya devam ediyor ve ikinci kez vuruyorum. Üçüncü kez aynı haraketi yapıyor ve arkadaşına yardım ederek beni düşürüyorlar. Bu olaydan sonra polis silahımı alıyor. Kanıtlar fazlasıyla net.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

12:50 arkadaş yaralıya düşüyor.

Spoiler: GösterGizle

13:45 arkadaşına yardıma devam ediyor, arkadaşı arka tarafta.

13:52 arkadaş market caddesinde hala aynı haraketlere devam ediyor, aracımı bozmaya çalışıyor çarparak Non-Rp

Uçan sanchez arkadaşının, oda Market caddesine gelip olaya dahil oluyor.

Son olarak bu RK ihlalinden yardımdan ötürü düşüyorum ve polisler gelip silaha el koyuyor.

Ek açıklamalar(varsa): Admin birliğinde olup yaptığı haraketten ötürü gerekli cezayı almasını, silahımın geri verilmesini talep ediyorum.

#1 - 28.10.2023 15:34
arkadaş kendini çok akıllı zannediyor hood'da afk atıyorum gelip bana sıkıyor hiç problem değil sıkabilir düşebilirim o olaydan bir saat sonra rk süremi bitirip arkadaşlarla toplanıp kendisini arıyoruz buluyoruz arkasından peşliyoruz kendisi sürekli Güvenli Bölgeye kaçıp kendini kurtarmaya çalışıyor hadi diyoruz boşver takip etmeyi bırakıyoruz sonrasında kendi hood'una giderken tekrar yakalıyoruz ne hikmetse arkadaşı bulunduğumuz bölgeye elini koymuş gibi bulup geliyor, motor sürüyorum arkamdan arkadaşı arabasıyla car dm atıp beni yaralı konuma düşürüyor sonrasında kendisi vurmuş gibi bana ateş ediyor kendisini vurmuş gibi gösteriyor, hadi diyelim benim rk sürem var rklı bir adama ateş edemessin dostum, herşeyi geçtim kendini küçük düşerecek haraketlerde bulunuyorsun yok admin birliği gereken cezayı almasını bekliyorum falanlar filanlar bu sözcüklerinin altına sığınma kendine yazık ediyosun, dediğim gibi arkadaşın bulunduğumuz yere elini koymuş gibi gelip arkamdan aracıyla vurup yaralı konuma düşürüyor bunu kural ihlali saydım ardından rk süremin bittiği için arkadaşın nasıl bana car dm uyguluyorsa aynısını sana yaptım, sizin oynadığınız oyuna göre oyunumu oynadım siz bize karşı nasıl oyun oynarsınız aynı şekilde oynarım, bu arada arkadaş kendini ifşa etmiş arkadaş kaç kere hit yemiş nasıl oluyorda düşmüyor çok merak ettim saatlerine ve saniyelerine bakılabilir arkadaş kendini ifşa etmiş zaten dünkü olan muhabbette fazlasıyla gs açıp god açmalar falan harbiden küçük düşürücü dostum admin birliği diye bu şikayetlerle sığınma sizin yaptığınız ihallere karşılık ihlal yaparım madem böyle bir oyun anlayaşınız var bende ona göre oynarım fazla söze gerek yok daha fazla yazıp kendimi sana yoramam şikayet sonuçlanabilir,

Arkadaş god veya başka birşey kullanıyor veya gun rp esnasında yiyecek tüketiyor xd kaç hit yemiş ama nasıl oluyorda düşmüyor merak ettim saatler ve saniyeler incelensin, ayrıca dediğim gibi sürekli güvenli bölgeye kaçıp kendinisini vurmayacağımız anlamına gelmiyor bize ateş edip edip arabasıyla güvenli bölgede geziyor buda bir ihlal kendisi sıkacak ona sıkmaya gittiğimizi görünce güvenli bölgede durup sıkmayacağımızı sanıyor öyle birşey yok dostum kafandan sil at onu sizin yaptığınız ihallere karşılık böyle bir oyun sergiliyorum, arkadaşın c car dm'den beni düşürüyor madem car dm başlatıyorsunuz bende size aynısını uygularım bakacak olan admin attığım ss'e dikkatlice bakabilir daha fazla bu şikayete gelmeyeceğim daha önemli işlerim var arkadaş istediğini yazabilir yazdığı hiçbir yanıta cevap gelmeyecek iyi roller iyi forumlar

#2 - 28.10.2023 15:39
ha birde atmayı unutmuşum kusuruma sakın bakma tamammı birliğindeki elemanlar gs ve aim kapatsın öyle savaşalım, birliğine yazık dostum senin birliğinde hilecileri savaşa getirip kendini birşeyler sanıyorsun, şu son ssleri atayım dahada sana yorum yok zaten sıkan elemanın nasıl biri olduğunu biliyoruz

siz siz olun oyuna kendiniz bu kadar kaptırmayın harbi yazık dostum tamam en iyi silahşör kovboy sensin
saniyede  altı yedi mermi sonrasında kafaya saniyede mermiler falan kovboyculuk oynamaya devam
« Son Düzenleme: 28.10.2023 15:45 enesavage »

#3 - 28.10.2023 15:52
 son bir ss atayım canlar Vleran_Grazdani denilen elemanın eski discord konuşmaları xD zaten bunun buradan hile olduğunu anlayabiliriz birliğine hilecileri getirip savaş kazanmak farklı bir kafa dostum

discord ssleri eski savaş discordlarından birisi  :manifdog

#4 - 28.10.2023 15:56
Yazmışsın bir şeyler ama boş. Rk süresi 1 saat değil 8 saat, ihlal yaptığını da açıkça söylemişsin. Güvenli bölgeye kaçtığımda sıkabilirsiniz zaten size GBİ den şikayet falan açmadım, fakat karakterin RK'lı olup yardımcı olamaz. Rk lı olmayan kişi beni gelip zaten düşürdü bu kadar basit 2+2 4. Discord ss leri atmışsın inan hiç bir şey anlamadım. Lafı dolandırmaya veya başka şeylerle bulandırmaya çalışmışsın ama gereksiz. Siz nasıl oynarsanız bende öyle oynarım, ben kalkıp RK ihlali yapmadım veya yapmıyoruz. RK süren 8 saat ve 8 saat içerisinde arkadaşlarına savaş esnasında yardımcı olman ihlaldir, bu kadar basit. İhlallerin bariz belli sonuçlanabilir.
« Son Düzenleme: 28.10.2023 15:58 Ducatro »

#5 - 28.10.2023 15:59
son bir ss atayım canlar Vleran_Grazdani denilen elemanın eski discord konuşmaları xD zaten bunun buradan hile olduğunu anlayabiliriz birliğine hilecileri getirip savaş kazanmak farklı bir kafa dostum

discord ssleri eski savaş discordlarından birisi  :manifdog
Bu konuşmalar, sadece çarptırmadan ibaret. Benim olduğumu kanıtlayacak bir şey yok. Hayatımda bir kere bile hileden ban yemedim.

#6 - 28.10.2023 16:02
emir kim dostum tanımıyoruz bile başkasının yazdığı ssleri neden atıyorsun anlamış değiliz bir de ıdlewood dm dcsini yetkililere attırmayın şimdi bana   :D ordaki sslerde emir başka birisiydi herhalde o discorddaki fake yazışmaları hile diye atıyorsun buraya yaptığın yanlış. Oyunda olduğum için bunu yazmak istedim, savaş içerisindeyim.
« Son Düzenleme: 28.10.2023 16:04 aynenoyleaynen »

#7 - 28.10.2023 16:07
nereye bakıyorsun kanka?

#8 - 28.10.2023 16:13
toxiclikler ve yalanlar başladı fake falan diyorsunuz bırakın bu üç maymun ayaklarını çocuklar :)  yazılan hiçbirşey umrumda değil inanın bu size son yanıtım bakan admin incelesin, sonuçlanabilir ayrıca şikayette olmayan elemanlar yanıt atıp şikayeti çöpe çevirmesin iyi forumlar

#9 - 28.10.2023 16:30
Yazmışsın bir şeyler ama boş. Rk süresi 1 saat değil 8 saat, ihlal yaptığını da açıkça söylemişsin. Güvenli bölgeye kaçtığımda sıkabilirsiniz zaten size GBİ den şikayet falan açmadım, fakat karakterin RK'lı olup yardımcı olamaz. Rk lı olmayan kişi beni gelip zaten düşürdü bu kadar basit 2+2 4. Discord ss leri atmışsın inan hiç bir şey anlamadım. Lafı dolandırmaya veya başka şeylerle bulandırmaya çalışmışsın ama gereksiz. Siz nasıl oynarsanız bende öyle oynarım, ben kalkıp RK ihlali yapmadım veya yapmıyoruz. RK süren 8 saat ve 8 saat içerisinde arkadaşlarına savaş esnasında yardımcı olman ihlaldir, bu kadar basit. İhlallerin bariz belli sonuçlanabilir.