arkadaş kendini çok akıllı zannediyor hood'da afk atıyorum gelip bana sıkıyor hiç problem değil sıkabilir düşebilirim o olaydan bir saat sonra rk süremi bitirip arkadaşlarla toplanıp kendisini arıyoruz buluyoruz arkasından peşliyoruz kendisi sürekli Güvenli Bölgeye kaçıp kendini kurtarmaya çalışıyor hadi diyoruz boşver takip etmeyi bırakıyoruz sonrasında kendi hood'una giderken tekrar yakalıyoruz ne hikmetse arkadaşı bulunduğumuz bölgeye elini koymuş gibi bulup geliyor, motor sürüyorum arkamdan arkadaşı arabasıyla car dm atıp beni yaralı konuma düşürüyor sonrasında kendisi vurmuş gibi bana ateş ediyor kendisini vurmuş gibi gösteriyor, hadi diyelim benim rk sürem var rklı bir adama ateş edemessin dostum, herşeyi geçtim kendini küçük düşerecek haraketlerde bulunuyorsun yok admin birliği gereken cezayı almasını bekliyorum falanlar filanlar bu sözcüklerinin altına sığınma kendine yazık ediyosun, dediğim gibi arkadaşın bulunduğumuz yere elini koymuş gibi gelip arkamdan aracıyla vurup yaralı konuma düşürüyor bunu kural ihlali saydım ardından rk süremin bittiği için arkadaşın nasıl bana car dm uyguluyorsa aynısını sana yaptım, sizin oynadığınız oyuna göre oyunumu oynadım siz bize karşı nasıl oyun oynarsınız aynı şekilde oynarım, bu arada arkadaş kendini ifşa etmiş arkadaş kaç kere hit yemiş nasıl oluyorda düşmüyor çok merak ettim saatlerine ve saniyelerine bakılabilir arkadaş kendini ifşa etmiş zaten dünkü olan muhabbette fazlasıyla gs açıp god açmalar falan harbiden küçük düşürücü dostum admin birliği diye bu şikayetlerle sığınma sizin yaptığınız ihallere karşılık ihlal yaparım madem böyle bir oyun anlayaşınız var bende ona göre oynarım fazla söze gerek yok daha fazla yazıp kendimi sana yoramam şikayet sonuçlanabilir,

Arkadaş god veya başka birşey kullanıyor veya gun rp esnasında yiyecek tüketiyor xd kaç hit yemiş ama nasıl oluyorda düşmüyor merak ettim saatler ve saniyeler incelensin, ayrıca dediğim gibi sürekli güvenli bölgeye kaçıp kendinisini vurmayacağımız anlamına gelmiyor bize ateş edip edip arabasıyla güvenli bölgede geziyor buda bir ihlal kendisi sıkacak ona sıkmaya gittiğimizi görünce güvenli bölgede durup sıkmayacağımızı sanıyor öyle birşey yok dostum kafandan sil at onu sizin yaptığınız ihallere karşılık böyle bir oyun sergiliyorum, arkadaşın c car dm'den beni düşürüyor madem car dm başlatıyorsunuz bende size aynısını uygularım bakacak olan admin attığım ss'e dikkatlice bakabilir daha fazla bu şikayete gelmeyeceğim daha önemli işlerim var arkadaş istediğini yazabilir yazdığı hiçbir yanıta cevap gelmeyecek iyi roller iyi forumlar