Yoldan geçerken kişinin maske ve maske idsini gördüm ve skin kaskından yararlanarak maske kullanma gibi bir haklarının olduğunu öğrendim ve hatamı tekrarlamayacağımı öğrendim. Eğer konu hakkında Vice oyuncuları duyurulsaydı böyle bir hata ile karşılaşmazdık, özel model kasklarıyla maske sistemi hakkında oyunculara bilgi aktarılmalıydı, Üstteki savunmama gelecek olursam ilk olarak yoldan seyir ediyorduk ve kişinin ilk olarak maske numarasını görüntüledim ve skinine fazla göz gezdirmediğim için bir an olarak kasksız bir skin zannettim ve kasklı olan modelini yukarıdaki ekran görüntülerinde farkettim, tekrarı olmayacak
Başta yapmış olduğunuz savunmanız ile biraz bile olsa yönetim kandırmaya teşebbüs ettiğiniz ortada. "Kask aksesuarınız oyunumda gözükmüyordu."
Ek olarak kask takılı iken sistemsel maskenin kullanılması da bunu gerçekleştiren kişinin rol tecrübesine bağlı bir olanak. Kimsenin bildirmesine gerek yok.
Kendiniz direkt olarak durumu kabul ediyorsunuz. Polis karakteri canlandırıyor olmanız her "maskeli" bir karakter gördüğünüz an sorgusuz yaklaşmanıza gerek yok.
Rol yaptığınız birisinin modelini görmek/görmemek tamamen size bağlı bir durum. Bu durum bir karakterin elinde silah görmediğiniz halde oyun dışı bilginizle o karakterde silahın varolduğunu role dökerek el koymanız gibi.
Bir not daha düşmek istiyorum; Bu rolün hemen ardından sizlere konuyla alakalı PM bile yollamıştım, ekran görüntüm mevcut. Ama sizler, bu şikayet oluşturulana kadar hiç dönüş yapmadınız, ne zaman şikayet bildirimi sizin profilinize düştü, gerçekçiliği bile olmayan aksesuar kaskı savunmasını yaptınız, o savunmanızı geçersiz kılabilecek savunmalarımız oldu o zaman oyun içinden bana ulaştınız.