Konu: Nellie Fuentes - Mix  (Okunma sayısı 238 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 24.10.2023 19:30

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Nellie Fuentes - @wOrks

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 24/10/2023 - 19:17

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
MİX

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Motosiklet üzerinde kaldırım kenarında park halinde bekliyorum. Devriye atan birimlerden birisi karakterimin üzerinde maskeli yazıyor olmasını oyun içine yansıtırarak karakterime dile getiriyor. Burada dikkatinizi çekerim, görselde de gözüktüğü gibi modelimde kask takılı. Bir polis üyesinin tamamen oyun dışından görülen bir durumu oyun içerisine aktarım tutumu hiç etik değil. Şunun farkındayım; maskeli olarak herhangi bir karaktere bunu rolü gerçekleştirebilir fakat kafasında kask olan birisinin maske taktığını nasıl bilebilir? Saçından, çene kemiğine kadar gözükmeyen bir surat için maske teşhisi konulması apaçık bir mix durumu söz konusu.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://cdn.discordapp.com/attachments/1117515573446852698/1166411719304818718/sa-mp-314.png?ex=654a6490&is=6537ef90&hm=09b6ce3396df4ea1ed2ac2e8136cbc99f457149ccf14685313a6838b1adb9408&

https://cdn.discordapp.com/attachments/1117515573446852698/1166411718788911236/sa-mp-315.png?ex=654a6490&is=6537ef90&hm=8adcf5af4b5ac4aec48e807d25a2380fa3bd9176764d61ec54aa5034248e9190&

Ek açıklamalar(varsa): Bu tarz durumlarla karşılaşılması üzücü bir durum. Gerekenin yapılmasını arz ederim.

#1 - 24.10.2023 19:34
Karakterinin üstündeki kask aksesuarı oyun ekranımda görünmüyordu, eğer görünseydi böyle bir rol yapmazdım zaten,

#2 - 24.10.2023 19:36
Karakterinin üstündeki kask aksesuarı oyun ekranımda görünmüyordu, eğer görünseydi böyle bir rol yapmazdım zaten,

Aksesuar değil, modelimde yüklü bir kask. Gerektiğinde iletişim halinde olunur, oyun içinden kontrol edilebillir.

#3 - 24.10.2023 19:41

Aksesuar değil, modelimde yüklü bir kask. Gerektiğinde iletişim halinde olunur, oyun içinden kontrol edilebillir.

Buraya kanıt niteliğinde bir görsel bırakıyorum.

Yeterli olmadığını düşünerekten de ek bir görsel daha bırakıyorum.

Şikayetle ilgili olmadığımı biliyorum fakat Gezzy şuan müsait değildi, bu yazıyı benim paylaşmam gerekti.

#4 - 24.10.2023 20:08
Yoldan geçerken kişinin maske ve maske idsini gördüm ve skin kaskından yararlanarak maske kullanma gibi bir haklarının olduğunu öğrendim ve hatamı tekrarlamayacağımı öğrendim. Eğer konu hakkında Vice oyuncuları duyurulsaydı böyle bir hata ile karşılaşmazdık, özel model kasklarıyla maske sistemi hakkında oyunculara bilgi aktarılmalıydı, Üstteki savunmama gelecek olursam ilk olarak yoldan seyir ediyorduk ve kişinin ilk olarak maske numarasını görüntüledim ve skinine fazla göz gezdirmediğim için bir an olarak kasksız bir skin zannettim ve kasklı olan modelini yukarıdaki ekran görüntülerinde farkettim, tekrarı olmayacak

#5 - 24.10.2023 20:29
Yoldan geçerken kişinin maske ve maske idsini gördüm ve skin kaskından yararlanarak maske kullanma gibi bir haklarının olduğunu öğrendim ve hatamı tekrarlamayacağımı öğrendim. Eğer konu hakkında Vice oyuncuları duyurulsaydı böyle bir hata ile karşılaşmazdık, özel model kasklarıyla maske sistemi hakkında oyunculara bilgi aktarılmalıydı, Üstteki savunmama gelecek olursam ilk olarak yoldan seyir ediyorduk ve kişinin ilk olarak maske numarasını görüntüledim ve skinine fazla göz gezdirmediğim için bir an olarak kasksız bir skin zannettim ve kasklı olan modelini yukarıdaki ekran görüntülerinde farkettim, tekrarı olmayacak

Başta yapmış olduğunuz savunmanız ile biraz bile olsa yönetim kandırmaya teşebbüs ettiğiniz ortada. "Kask aksesuarınız oyunumda gözükmüyordu."

Ek olarak kask takılı iken sistemsel maskenin kullanılması da bunu gerçekleştiren kişinin rol tecrübesine bağlı bir olanak. Kimsenin bildirmesine gerek yok.

Kendiniz direkt olarak durumu kabul ediyorsunuz. Polis karakteri canlandırıyor olmanız her "maskeli" bir karakter gördüğünüz an sorgusuz yaklaşmanıza gerek yok.

Rol yaptığınız birisinin modelini görmek/görmemek tamamen size bağlı bir durum. Bu durum bir karakterin elinde silah görmediğiniz halde oyun dışı bilginizle o karakterde silahın varolduğunu role dökerek el koymanız gibi.

Bir not daha düşmek istiyorum; Bu rolün hemen ardından sizlere konuyla alakalı PM bile yollamıştım, ekran görüntüm mevcut. Ama sizler, bu şikayet oluşturulana kadar hiç dönüş yapmadınız, ne zaman şikayet bildirimi sizin profilinize düştü, gerçekçiliği bile olmayan aksesuar kaskı savunmasını yaptınız, o savunmanızı geçersiz kılabilecek savunmalarımız oldu o zaman oyun içinden bana ulaştınız.

#6 - 24.10.2023 21:01
Ortada yönetimi kandırmaya teşebbüs felan yok, ortalığı kızıştırma dostum. Belirttiğim gibi yanlış anlaşılma mevcut, anlayış gösterirsen sevinirim.  O:-)

#7 - 24.10.2023 21:08
Sonuçlanması için yetkili kararı bekleniyor, ek bir savunma -ileti- gönderilmeyecek.

#8 - 30.10.2023 14:57
Kask takan birisinin kaskın içine maske takıp takmadığını direkt olarak bilemeyiz, bu durumda "Maskeyi çıkart," demek doğru bir yaklaşım değil. Nellie Fuentes karakteri Metagaming kapsamında cezalandırılacak.

@gezzy siz de maske kullanımınıza dikkat etmelisiniz. Zaten kask takıyorsunuz, kimliğinizi gizleyen bir öğe var. Üstüne bir de maske takmayın. Maske kullanımını illegal karakterlerin illegal rollerini gerçekleştirebilmesi için uygun görüyoruz.