Konu: Damian Creed, Konstantino Creed  (Okunma sayısı 131 defa)

#10 - 15.10.2023 03:13
Şikayete bakınca aşırı güldüm. Savunmama geçiyorum.

İşci sendikası reklamı atıyoruz, geliyorsun nereli olduğunu soruyoruz Japon diyorsun, Amerikan - İtalyan işci alıyoruz dediğimizde bize küfür edip saldırıyorsun? Peki....

Bir saat geçmeden aradan gelip /me creedleri döver emotesi atıp, tekrar gidiyorsun. Buna da neyse....

Yarım saat sonra tekrar gelip bana saldırıyorsun, benimde bir sabrım sınırım var ben buraya rol yapmaya geliyorum senin trollerinle değil diğer ssleri bulamadım, bir kaç kez saldırdığın. Ben yemekten ceza yiyeceksem yiyebilirim, arkadaşın yaptığı ihlallerin bir sınırı olması gerekli,

Aşşağı bir kaç ss bırakacağım, arkadaş yeşil sadleri ile gelip sadece emote atıp saldırıyor, ss de gördüğünüz gibi rapor bile atıyorum arkadaşı düşürünce geri çekiyorum.

Çok güzel rol yapıyorsun Mekanlarımızı Yakacaksın, evet dostum.

Bu sste gördüğünüz gibi arkadaşın o kadar gelmesinden sıkılmışım ki oyundan bile küfür ediyorum.

Sonra burada ise arabaya binip yaralı bir rol yapmadan kaçıyor, ağızı mı kanadı burnu mu kanadığına dair bir emote bile atmıyor.

Eğer ceza alacaksam alabilirim, her insanın sabrı olduğu gibi benimde var. Bir çok defa bu arkadaş için rapor attık ama bakılmadığı için geri çekiyorduk.

Sonuçlanabilir.

Ağzım mı kanamış burnum mu kanamış seni ilgilendirdiğini düşünmüyorum. Aynadan karakterim yüzüne bakıyor sonra da basıp gidiyor. Bu konuda güldüm eyvallah.

Sana saldırma sebebim karakterimi aşağıladığın için, yumruklamak gibi amacım yokken aşağıladığın için dövüyorum ancak ic karakterin korktuğu için interior saklanıp yiyecek tüketiyor. Korkabilirsin bu normal ancak yemek yiyemezsin be bro. Varsa ihlal olduğunu düşündüğün kısım hakkımda şikayet oluşturabilirsin benim yaptığım gibi.
1level olduğun için ne kadar şikayet açsamda boşa düşecekti bu fikrimi değiştirdi en kısa sürede kanıtları bulup zaten oluşturacağım.

Karakterim senden korkmuyor dostum, koşa koşa yumruk atıyorsun sana vakitimi harcayamam ortada rol yok yeşil sadlerinle gelip /me creedleri döver diyorsun. Daha fazla şikayete yazı yazmayacağım. Şikayeti inceleyen yöneticinin insafiyetine kalmış ceza alıp almamam. Uzatmaya gerek yok.

Benim 1 lvl olmam senin ihlal yapabileceğin anlamına mı geliyor? Karakterin korkmuyor interiora kaçıyor. Bravo bro mükemmel savunma. Neden yemek yiyorsun diyoruz yok adam 1 lvl yok yeşil sadler. Savunma yapsana ne anlatıyon daha sen bana.

#11 - 15.10.2023 03:17
Yanlışlıkla Car jack attım, arabanı da götürmedim. Kanıtın varsa atabilirsin, savunmam bu kadar

Arabayı götürdün diyen yok zaten. Dikkatli izlersen videoyu dövebilmek için indiriyorsun tekrar biniyor kaçıyorum.
Dediğim gibi yanlışlıkla Car jack attım, klavyem küçük yanlışlıkla bastım, sana şikayetini geri çekmen için söylemiyorum sende haklısın, yetkilinin kararına göre sonuç verilir.

Cj atabilmek için kovalamak yerine sürücü kapısına yöneliyorsun yetmiyor yanlışlıkla olduğunu iddia ettiğin şeyi yapıyorsun üstüne bir de cj attıktan sonra karakterime vuruyorsun. Madem yanlışlıkla oldu elini klavyeden çek bro? Bunu akıl edemiyorsun da böyle bir savunma mı yapıyorsun. Yönetimi kandırmaya çalışmayalım. Suçunu kabullen geç ne bu kandırma çabaları?
Video kaydım olsa sana detaylı bir şekilde gösterirdim, orada isteyerek arabana yönelmedim, sen arabaya ilk bindiğinde esc alt tab ve ya oyunun dondu ne oldu bilmiyorum anlık da olmuş olabilir, bende araban durduk yere yana doğru gitti ve tekrar aynı yerine geldi, seni arabadan attıktan sonra klavyeyi ellemedim zaten.

Bak güzel dostum. Tane tane anlatıyorum. Sana araç sağa sola gitti mi diyen yok. Soru basit. MADEM YANLIŞLIKLA CJ ATIYORSUN NEDEN VURUYORSUN BİR DE?

Düpedüz videoda olmasına rağmen yönetici kandırmaya çalışıyorsun. Dürüst olun biraz.

#12 - 15.10.2023 13:55
Konstantino Creed karakteri Non RP, Damian Creed karakteri ise Carjacking gerekçesiyle cezalandırılacak.